geçmiş olsun canım bu gebelik haftasını nasıl yapiyosunuz resmini ben ekleyemedim bir turluKızlar sabah kan verdim okul çıkışı dahiliye doktoruna gideceğim. Ama dün kadın doğumcum idrar testi de istemişti malesef lökosit çıkmış. Zaten bu sıtma halim normal değil. Bir enfeksiyon var ama nerede diyordum.Kızılcık iyi geliyordu ve suyu arttırmak lazım.
Bebekler 5,6 aylık olup hareketlenmeye başlayana kadar gazlarını sancılı zor çıkarıyorlar aslında bu gaz emzirme sırasında yuttuğu havanın mideden barsağa geçtiği anda başlıyor, hele bi doğsunlar gazla nasıl mücadele edeceğiz bütün teknikleri seve seve yazarım.YAAA canım 2. demi koliktihayalim olmaz diye inşallah olmaz. acaba bende ki gazmı geçiyor bilmiyorum. kolik bebekte anlayamıyosun ki anneliği. 10 saat memede duruyor bırakıyosun ağlıyor sürekli gaz oluyor emdiği için emdirmedin mi aç heralde diyosun nasıl ikincide düzen kurucam onu araştırıyorum
6+5te lekelenme seklinde 7+5te buyuk bi kanamam oldu ama iyiyiz cok şükür ikimiz de:)7. Hafta içinde olan arkadaslar; 7+1 ve 7+5
Hiç kan gelen oldu mu? Ara ara belli belirsiz karnıma ağrı giriyor sanki biraz da bacagıma vuruyor. Benzer seyler yasayan var mı?
Aynı durum bendede var :)hamileler sıcaklar derler ben çok üşüyorumherkes gömlekle ben kazakla.
Canım yemek yemeye zorla kendini yoksa 14.üncü haftalara kadar böyle kalırsın az az sık sık ye başucuna çubuk kraker koy sabah yataktan kalkmadan onu tüket gerçi ben yaşamadım ama ablamla konuştum geçen bu konuyu o yüzden miğden bulanmıyor olabilir bende ikincide yemek yedim hep rahat geçirdim diyorKızlar bende 6.haftadayım midem hep ağzımda gibi ama yemek yiyorum tiksinmiyorum da .kusamiyorum sadece yani böyle olanlar var mı? Acaba ilerleyip kusma olur mu böyle mi kalır bilmiyorum
canım kanaman nasıl benımde sureklı kahverengı gelıyor
kızlar kese boyutlarınız ve haftalarınız nasıl ilerliyor? 5+2 de 11 mm idi benim kalp atışı bebek yoktu karından yapılan ultrasonda cumartesi tekrar gideceğim.
Bence normal, karından ultrasonla vajinal ultrason 1 hafta farklı gosteriyor... benim 5+2 de vajinalde sadece kese gorunmustu. Kese boyutumu hatırlamıyorum maalesefkızlar kese boyutlarınız ve haftalarınız nasıl ilerliyor? 5+2 de 11 mm idi benim kalp atışı bebek yoktu karından yapılan ultrasonda cumartesi tekrar gideceğim.
Çok şükür çok sevindimCanımmm cok sükür bebegi gördük kalp atısını duyduk rahatladım rabbime sükürler olsun
yarın 8haftalik olacam sen kaç haftaliksinKaç haftalıksın bendede kahve geliyor çamur gibi koyu
Canım kese boyutuna 30 ekle ve 7ye böl.Olması gereken hafta çıkıyorkızlar kese boyutlarınız ve haftalarınız nasıl ilerliyor? 5+2 de 11 mm idi benim kalp atışı bebek yoktu karından yapılan ultrasonda cumartesi tekrar gideceğim.
Bende yarın 9. Haftamı bitiriyorum canım 6.haftanın başından beri var düşük tehlikesi sandık ama değilmiş şüküryarın 8haftalik olacam sen kaç haftaliksin
Doktor söylemiştir ama normal bende ilk gittiğimde 12mm keseydi sonraki haftada bebeği gördük duyduk. Çok irdeleme kafan rahst olsun canımkızlar kese boyutlarınız ve haftalarınız nasıl ilerliyor? 5+2 de 11 mm idi benim kalp atışı bebek yoktu karından yapılan ultrasonda cumartesi tekrar gideceğim.
Canım bende uyuyamadım senin gibi benimlr senin sat aynı son adet tarihim 1 subat bebek 6 haftalık falan dedi doktor adet gününden saymıyor tuttugu günden hesap yapıyor
Gecer gecer bende uyuyamadım bir anca önce gideyim dedim şükür rahatladım darısı sana insallah ❤
5+6 da 6,3 cm yazılmış karından muayeneylekızlar kese boyutlarınız ve haftalarınız nasıl ilerliyor? 5+2 de 11 mm idi benim kalp atışı bebek yoktu karından yapılan ultrasonda cumartesi tekrar gideceğim.
ahh canım senin 3. olcak dimi daha da güçlenmişsindir. bende bi gazdan korkuorum emzirememekten. toplum baskısı ve o emzirme duygusu müthiş birşey bakalım neyse nasibimizde görücez. ben ne kadar zamanda acıktı doydumu anlamıyodum kolik olduğu için sen nasıl anladın düzenli besledin 2. deBebekler 5,6 aylık olup hareketlenmeye başlayana kadar gazlarını sancılı zor çıkarıyorlar aslında bu gaz emzirme sırasında yuttuğu havanın mideden barsağa geçtiği anda başlıyor, hele bi doğsunlar gazla nasıl mücadele edeceğiz bütün teknikleri seve seve yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?