2019 Kasim anneleri buraya:)

Kızlar sabah kan verdim okul çıkışı dahiliye doktoruna gideceğim. Ama dün kadın doğumcum idrar testi de istemişti malesef lökosit çıkmış. Zaten bu sıtma halim normal değil. Bir enfeksiyon var ama nerede diyordum. Kızılcık iyi geliyordu ve suyu arttırmak lazım.

Kızlar sabah kan verdim okul çıkışı dahiliye doktoruna gideceğim. Ama dün kadın doğumcum idrar testi de istemişti malesef lökosit çıkmış. Zaten bu sıtma halim normal değil. Bir enfeksiyon var ama nerede diyordum. Kızılcık iyi geliyordu ve suyu arttırmak lazım.

geçmiş olsun canım bu gebelik haftasını nasıl yapiyosunuz resmini ben ekleyemedim bir turlu

Bebekler 5,6 aylık olup hareketlenmeye başlayana kadar gazlarını sancılı zor çıkarıyorlar aslında bu gaz emzirme sırasında yuttuğu havanın mideden barsağa geçtiği anda başlıyor, hele bi doğsunlar gazla nasıl mücadele edeceğiz bütün teknikleri seve seve yazarım.

kızlar kese boyutlarınız ve haftalarınız nasıl ilerliyor? 5+2 de 11 mm idi benim kalp atışı bebek yoktu karından yapılan ultrasonda cumartesi tekrar gideceğim.

Kızlar bende 6.haftadayım midem hep ağzımda gibi ama yemek yiyorum tiksinmiyorum da .kusamiyorum sadece yani böyle olanlar var mı? Acaba ilerleyip kusma olur mu böyle mi kalır bilmiyorum
Canım yemek yemeye zorla kendini yoksa 14.üncü haftalara kadar böyle kalırsın az az sık sık ye başucuna çubuk kraker koy sabah yataktan kalkmadan onu tüket gerçi ben yaşamadım ama ablamla konuştum geçen bu konuyu o yüzden miğden bulanmıyor olabilir bende ikincide yemek yedim hep rahat geçirdim diyor

kızlar kese boyutlarınız ve haftalarınız nasıl ilerliyor? 5+2 de 11 mm idi benim kalp atışı bebek yoktu karından yapılan ultrasonda cumartesi tekrar gideceğim.
Bence normal, karından ultrasonla vajinal ultrason 1 hafta farklı gosteriyor... benim 5+2 de vajinalde sadece kese gorunmustu. Kese boyutumu hatırlamıyorum maalesef

Doktor söylemiştir ama normal bende ilk gittiğimde 12mm keseydi sonraki haftada bebeği gördük duyduk. Çok irdeleme kafan rahst olsun canım

Aminn inşallah
Aynen uygulamalar yanıltıyor en doğrusunu doktor söyler bende bugün iyice öğreneceğim.. hafta hafra gelişimine bakıyorum yanlış takip ediyorum
Canım bende uyuyamadım senin gibi benimlr senin sat aynı son adet tarihim 1 subat bebek 6 haftalık falan dedi doktor adet gününden saymıyor tuttugu günden hesap yapıyor
Gecer gecer bende uyuyamadım bir anca önce gideyim dedim şükür rahatladım darısı sana insallah ❤

Benim 6+5 de karından yapılan ultrason da bomboş kese göründü.17mmye yakındı.Ne bebek,ne yolk kesesi nede kalp atışı yoktu.1gün sonra vajinal bakıldı.Kese 20 mm,bebek 8 mm ve kalp atışı göründü.

ahh canım senin 3. olcak dimi daha da güçlenmişsindir. bende bi gazdan korkuorum emzirememekten. toplum baskısı ve o emzirme duygusu müthiş birşey bakalım neyse nasibimizde görücez. ben ne kadar zamanda acıktı doydumu anlamıyodum kolik olduğu için sen nasıl anladın düzenli besledin 2. de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…