Erken muayenelerde ölçümler hatalı olabiliyor.İlerledikçe netlesir herşey,canını sıkmaKızlar benimle ayni durumu yaşayan var mi merak ediyorum ultrasonda haftasi hep geridn geliyor ya 3 gün ya 5 gün geçen gittiğimde 6+5 olmasi gerekirken 6+1 gösterdi doktor önemli değil dedi ama merak etmiyor değilim bir önceki gittiğimde 5+5 di 6 günde 3 gün ilerlemiş şükür kendisini ve kalp atışını gördük iki hafta sonraya dinlemeye çağırdı. Şuanda 7+2 fln olmam lazim ama ultrasonda kaç cikar bilemiyorum
İnşAllah canim doktorumda önemli değil o dedi ama indan düşünmeden edemiyor :) ınşAllah farki kapatmiştir kendi haftasina gelirErken muayenelerde ölçümler hatalı olabiliyor.İlerledikçe netlesir herşey,canını sıkma
Canım güzel haberlerini bekliyorum bugün❤Aminn inşallah
Aynen uygulamalar yanıltıyor en doğrusunu doktor söyler bende bugün iyice öğreneceğim.. hafta hafra gelişimine bakıyorum yanlış takip ediyorum
Gec döllenme oluyor kendi haftasına gelmeyebiliyor, cok önemli olmadıgını söylüyor doktorlar. Benim de geriden geliyor. Bir sorun olsa dr hemen belli ederdi zaten hic merak etmeyin.İnşAllah canim doktorumda önemli değil o dedi ama indan düşünmeden edemiyor :) ınşAllah farki kapatmiştir kendi haftasina gelir
Kesem de 9mmymişBence normal, karından ultrasonla vajinal ultrason 1 hafta farklı gosteriyor... benim 5+2 de vajinalde sadece kese gorunmustu. Kese boyutumu hatırlamıyorum maalesef
1 hafta ileri geri hele ki şu ilk zamanlarda hiç önemi yok. Kızım her zaman 1 hafta geriden takip etti son adet tarihime göre. 39+2 de doğdu ve gayet sağlıklıydıKızlar benimle ayni durumu yaşayan var mi merak ediyorum ultrasonda haftasi hep geridn geliyor ya 3 gün ya 5 gün geçen gittiğimde 6+5 olmasi gerekirken 6+1 gösterdi doktor önemli değil dedi ama merak etmiyor değilim bir önceki gittiğimde 5+5 di 6 günde 3 gün ilerlemiş şükür kendisini ve kalp atışını gördük iki hafta sonraya dinlemeye çağırdı. Şuanda 7+2 fln olmam lazim ama ultrasonda kaç cikar bilemiyorum
Gebelik lekelenmesi olabilir.Kızlar yüzünde küçük küçük kırmızı noktalar oluşmuş ya ne bu acaba
Ya çok erken degilmi ki böyle minik minik.kirmizi noktalar deri altında üstten hissedilmiyor:/Gebelik lekelenmesi olabilir.
Bilemiyorum ki..Hamilelik takviminde görmüştüm,daha erken haftalarda"lekelenmeler olabilir"yazıyordu.Ya çok erken degilmi ki böyle minik minik.kirmizi noktalar deri altında üstten hissedilmiyor:/
İlk zamanlar uykucu oluyor ne zaman isterse emzirmek gerekli emzirdikçe süt üretiminde o oranda artacak ilerleyen zamanda 3,4 saatte 1 sütünün durumuna bebeğin ayına göre değişir kaç mlde doyacağı.ahh canım senin 3. olcak dimi daha da güçlenmişsindir. bende bi gazdan korkuorum emzirememekten. toplum baskısı ve o emzirme duygusu müthiş birşey bakalım neyse nasibimizde görücez. ben ne kadar zamanda acıktı doydumu anlamıyodum kolik olduğu için sen nasıl anladın düzenli besledin 2. de
Sağol canım. Profil ayarlarında hesap detayları var oraya bebek tahmini doğum yaz kaydetgeçmiş olsun canım bu gebelik haftasını nasıl yapiyosunuz resmini ben ekleyemedim bir turlu
Naptın canım,bebis nasılHarika bir haber çok şükür ❤
Benim randv. 17:15 te geçmiyor saatler
sagol cnmSağol canım. Profil ayarlarında hesap detayları var oraya bebek tahmini doğum yaz kaydet
canım sıkıntı yapma kendıne ınsallah saglıklıdırMerhaba kızlar. Bende kasım annesi olacağım. Aranızda Ankarada oturan varmı?? Banada doktor 4 gun geride ama hiç önemsemedim. Cihaz tarihi eserdi resmen:) Ama hala gidipe kalp atısını duyamadım. Cok sancım var. Korkuyorum umarım sorun oktur. bu benim 2. hamileliğim ama ilkinde hiç böyle şeyler yoktu.
Naptın canım,bebis nasılDuydun mu gümbür gümbür minicik kalbi
canım ultrasyonda oynama oluyor sen son adet tarıhıne gore hesapla 1 kac gun farklı makınaya gırınce oynuyorŞimdi eve girdim duydum eşimde duydu je tuhaftı Rabbim herkese nasip etsin insallah
Boyu 2 cm haftasıyla uyumlu dedi.. 8+5 günlük dedi.
Ama kafam karisti doktora da soramadim o an.. gelene kadar aklim seye takildi gecen hafta sali gunu devletteki ultrasyonda 8+0 gunluktu
Bu hafta sali 9+0 olmasi gerekmiyor mu.. 8+5 dedi boyu 2 cm haftasiyla cok uyumlu dedi ama kafam karisti biraz
Birde enfeksiyon ciktiTekrar tahliller yaptiracagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?