2019 Kasim anneleri buraya:)

Kızlar benimle ayni durumu yaşayan var mi merak ediyorum ultrasonda haftasi hep geridn geliyor ya 3 gün ya 5 gün geçen gittiğimde 6+5 olmasi gerekirken 6+1 gösterdi doktor önemli değil dedi ama merak etmiyor değilim bir önceki gittiğimde 5+5 di 6 günde 3 gün ilerlemiş şükür kendisini ve kalp atışını gördük iki hafta sonraya dinlemeye çağırdı. Şuanda 7+2 fln olmam lazim ama ultrasonda kaç cikar bilemiyorum

Erken muayenelerde ölçümler hatalı olabiliyor.İlerledikçe netlesir herşey,canını sıkma

Ankara’da ikiz gebelik takibi yapacak doktor öneriniz var mı? Farklı şehirdeyim , ikiz riskli gebelik olduğu için şimdiden takip ve doğum için doktor bulmamız gerekiyormuş.

İnşAllah canim doktorumda önemli değil o dedi ama indan düşünmeden edemiyor :) ınşAllah farki kapatmiştir kendi haftasina gelir
Gec döllenme oluyor kendi haftasına gelmeyebiliyor, cok önemli olmadıgını söylüyor doktorlar. Benim de geriden geliyor. Bir sorun olsa dr hemen belli ederdi zaten hic merak etmeyin.

Kızlar yüzünde küçük küçük kırmızı noktalar oluşmuş ya ne bu acaba

1 hafta ileri geri hele ki şu ilk zamanlarda hiç önemi yok. Kızım her zaman 1 hafta geriden takip etti son adet tarihime göre. 39+2 de doğdu ve gayet sağlıklıydı

İlk zamanlar uykucu oluyor ne zaman isterse emzirmek gerekli emzirdikçe süt üretiminde o oranda artacak ilerleyen zamanda 3,4 saatte 1 sütünün durumuna bebeğin ayına göre değişir kaç mlde doyacağı.

Merhaba kızlar. Bende kasım annesi olacağım. Aranızda Ankarada oturan varmı?? Banada doktor 4 gun geride ama hiç önemsemedim. Cihaz tarihi eserdi resmen:) Ama hala gidipe kalp atısını duyamadım. Cok sancım var. Korkuyorum umarım sorun oktur. bu benim 2. hamileliğim ama ilkinde hiç böyle şeyler yoktu.

canım sıkıntı yapma kendıne ınsallah saglıklıdır

Naptın canım,bebis nasıl Duydun mu gümbür gümbür minicik kalbi

Şimdi eve girdim duydum eşimde duydu je tuhaftı Rabbim herkese nasip etsin insallah
Boyu 2 cm haftasıyla uyumlu dedi.. 8+5 günlük dedi.
Ama kafam karisti doktora da soramadim o an.. gelene kadar aklim seye takildi gecen hafta sali gunu devletteki ultrasyonda 8+0 gunluktu

Bu hafta sali 9+0 olmasi gerekmiyor mu.. 8+5 dedi boyu 2 cm haftasiyla cok uyumlu dedi ama kafam karisti biraz

Birde enfeksiyon cikti Tekrar tahliller yaptiracagım

canım ultrasyonda oynama oluyor sen son adet tarıhıne gore hesapla 1 kac gun farklı makınaya gırınce oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…