Canım gözün aydınŞimdi eve girdim duydum eşimde duydu je tuhaftı Rabbim herkese nasip etsin insallah
Boyu 2 cm haftasıyla uyumlu dedi.. 8+5 günlük dedi.
Ama kafam karisti doktora da soramadim o an.. gelene kadar aklim seye takildi gecen hafta sali gunu devletteki ultrasyonda 8+0 gunluktu
Bu hafta sali 9+0 olmasi gerekmiyor mu.. 8+5 dedi boyu 2 cm haftasiyla cok uyumlu dedi ama kafam karisti biraz
Birde enfeksiyon ciktiTekrar tahliller yaptiracagım
Canım gözün aydınbendeson sat 1 subat 8+4 sata göre ama tuttugu zamsnı hesapladı doktorki 6 haftalık diyor yanı son adet tarihinden hesaplamıyor benim doktor demekki
canım ultrasyonda oynama oluyor sen son adet tarıhıne gore hesapla 1 kac gun farklı makınaya gırınce oynuyor
Canım gözün aydın ❤ çok güzel haber bu.mm'lik sapmalar normal,takılma ona.Şimdi eve girdim duydum eşimde duydu je tuhaftı Rabbim herkese nasip etsin insallah
Ama kafam karisti doktora da soramadim o an.. gelene kadar aklim seye takildi gecen hafta sali gunu devletteki ultrasyonda 8+0 gunluktu
Bu hafta sali 9+0 olmasi gerekmiyor mu.. 8+5 dedi boyu 2 cm haftasiyla cok uyumlu dedi ama kafam karisti biraz
Bide bu değerlerin yanında (+)(-) hata payları yazar.Yani 3gün eksik yada 5 gün fazla gösterebilirultrasyon kagidin elinde mi uzerinde wd li bisey olmasi lazim
benim 8w5d yaziyor senin ne yaziyor orda
evet cnm dusunme kotuGercekten mi.. icin rahatladi biraz sagolun
Canım iki güne takılma enfeksiyon bende de çıktı. Hem idrar hem kanda.Şimdi eve girdim duydum eşimde duydu je tuhaftı Rabbim herkese nasip etsin insallah
Çok iyi bol bol dinlen artıkKızlar çok şükür bebekte sıkıntı yok büyümüş 7+2 ile uyumlu
Ama kanama alanım var, 1 hafta evde yatış verdi.
Biraz önce suya katıp içtimKizlar birde enfeksiyon icin monurol 3g verdi kullanan var mi hamileyken
Maşallah :) ya işte bide 6 günde sadece 3 gün ilerleme olunca ben kafama taktim bilemiyorum ki sizinde mi öyle oldu mesela her gittiğinde geriden mi geldi yoksa düzenli olarak ilerledi mi bir hafta geriden gelse bile1 hafta ileri geri hele ki şu ilk zamanlarda hiç önemi yok. Kızım her zaman 1 hafta geriden takip etti son adet tarihime göre. 39+2 de doğdu ve gayet sağlıklıydı
Teşekkür ederim cevabin için canim :)Gec döllenme oluyor kendi haftasına gelmeyebiliyor, cok önemli olmadıgını söylüyor doktorlar. Benim de geriden geliyor. Bir sorun olsa dr hemen belli ederdi zaten hic merak etmeyin.
Öyle yapıyorum canım, uzanıyorum bol su içiyorum.Çok iyi bol bol dinlen artık
Aynı dr mu? Aynı makine mi? O ölçüm milim kaysa günlere etki ediyor. Orda yazan gün ve hafta makinenin ölçümü baz alarak oluşturdugu gün ve hafta aslında.Maşallah :) ya işte bide 6 günde sadece 3 gün ilerleme olunca ben kafama taktim bilemiyorum ki sizinde mi öyle oldu mesela her gittiğinde geriden mi geldi yoksa düzenli olarak ilerledi mi bir hafta geriden gelse bile
Benim kagıtta yazmıyor baktımultrasyon kagidin elinde mi uzerinde wd li bisey olmasi lazim
benim 8w5d yaziyor senin ne yaziyor orda
Gerizekali doktor kendini kürtaj yapmaya endekslemiş sanki.Okurken sinirim bozuldu.Derhal değiştir o doktoru canım,canını da hicc sıkma.6.hafta da çok normal kalp atışının zayıf olması..Çoğu kişide o haftada hiç duyulmuyor bileHerkese hayırlı kandiller.. Hatırlarsanız geçen hafta bugün kesen düzensiz diyip saniyeler içinde hesap yapıp yok yok iyi demişti.. Sonra masadan kalkınca düşük riskin var kesen düzensiz diyip kafamı karıştırmıştı.. Bilen biliyor.. Ve bugüne çağırmıştı beni. Gittim bugün bebeği görmeye vs. Doktorum karnımdan usg baktı.. Bebeği göremediğini, herhangi bir kalp atışı duymadığını ve vajinal bakmak zorunda olduğunu söyledi.. Baktı.. Yine göremedi.. Somra beni renkli usg ye gönderdi... Radyolog gördü.. Bebek 6 haftalık benim hesaplarıma göre dedi.. Ama kalp atışı zayıf dedi.. Neyse sonuçları aldım yukarı çıktım doktorumub yanına.. Dört gün sonra gel kalbi artarsa gebelik sürer artmazsa kürtaj dedi.. Zaten ilk bebeği göremedim dediği andan itibaren o kadar ağladım ki inanamazsınız.. Allahını seven söylesin 6 haftalık bebeğin kalp atışı duyulur mu...? Doktorumu değiştirceğim kesin..Hiçbir bilgi vermedi... Tamam geç döllenme biliyoruz ama söylesene desen 6 haftalık bebekta kalp atışı nasıl olmalı ne olmalı... Bem zaten ağlamaltan helak olmuşum.. Çok üzgünüm çok... Allah herkesin bebeğini sğa salim kucğaına almayı nasip etsin..
Aynen ayni doktor ayni makineAynı dr mu? Aynı makine mi? O ölçüm milim kaysa günlere etki ediyor. Orda yazan gün ve hafta makinenin ölçümü baz alarak oluşturdugu gün ve hafta aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?