2019 Kasim anneleri buraya:)

Canım gözün aydın bendeson sat 1 subat 8+4 sata göre ama tuttugu zamsnı hesapladı doktorki 6 haftalık diyor yanı son adet tarihinden hesaplamıyor benim doktor demekki

Canım gözün aydın bendeson sat 1 subat 8+4 sata göre ama tuttugu zamsnı hesapladı doktorki 6 haftalık diyor yanı son adet tarihinden hesaplamıyor benim doktor demekki

ultrasyon kagidin elinde mi uzerinde wd li bisey olmasi lazim
benim 8w5d yaziyor senin ne yaziyor orda

Canım gözün aydın ❤ çok güzel haber bu.mm'lik sapmalar normal,takılma ona.

Canım iki güne takılma enfeksiyon bende de çıktı. Hem idrar hem kanda.

1 hafta ileri geri hele ki şu ilk zamanlarda hiç önemi yok. Kızım her zaman 1 hafta geriden takip etti son adet tarihime göre. 39+2 de doğdu ve gayet sağlıklıydı
Maşallah :) ya işte bide 6 günde sadece 3 gün ilerleme olunca ben kafama taktim bilemiyorum ki sizinde mi öyle oldu mesela her gittiğinde geriden mi geldi yoksa düzenli olarak ilerledi mi bir hafta geriden gelse bile

Maşallah :) ya işte bide 6 günde sadece 3 gün ilerleme olunca ben kafama taktim bilemiyorum ki sizinde mi öyle oldu mesela her gittiğinde geriden mi geldi yoksa düzenli olarak ilerledi mi bir hafta geriden gelse bile
Aynı dr mu? Aynı makine mi? O ölçüm milim kaysa günlere etki ediyor. Orda yazan gün ve hafta makinenin ölçümü baz alarak oluşturdugu gün ve hafta aslında.

Kızlar bugun cok fazla bulantım oluyor doktor bana bulantı şurubu dalan yazmadı bulantı için ilaç kullanan varmı arkadaslar

Herkese hayırlı kandiller.. Hatırlarsanız geçen hafta bugün kesen düzensiz diyip saniyeler içinde hesap yapıp yok yok iyi demişti.. Sonra masadan kalkınca düşük riskin var kesen düzensiz diyip kafamı karıştırmıştı.. Bilen biliyor.. Ve bugüne çağırmıştı beni. Gittim bugün bebeği görmeye vs. Doktorum karnımdan usg baktı.. Bebeği göremediğini, herhangi bir kalp atışı duymadığını ve vajinal bakmak zorunda olduğunu söyledi.. Baktı.. Yine göremedi.. Somra beni renkli usg ye gönderdi... Radyolog gördü.. Bebek 6 haftalık benim hesaplarıma göre dedi.. Ama kalp atışı zayıf dedi.. Neyse sonuçları aldım yukarı çıktım doktorumub yanına.. Dört gün sonra gel kalbi artarsa gebelik sürer artmazsa kürtaj dedi.. Zaten ilk bebeği göremedim dediği andan itibaren o kadar ağladım ki inanamazsınız.. Allahını seven söylesin 6 haftalık bebeğin kalp atışı duyulur mu...? Doktorumu değiştirceğim kesin..Hiçbir bilgi vermedi... Tamam geç döllenme biliyoruz ama söylesene desen 6 haftalık bebekta kalp atışı nasıl olmalı ne olmalı... Bem zaten ağlamaltan helak olmuşum.. Çok üzgünüm çok... Allah herkesin bebeğini sğa salim kucğaına almayı nasip etsin..

Gerizekali doktor kendini kürtaj yapmaya endekslemiş sanki.Okurken sinirim bozuldu.Derhal değiştir o doktoru canım,canını da hicc sıkma.6.hafta da çok normal kalp atışının zayıf olması..Çoğu kişide o haftada hiç duyulmuyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…