2019 Kasim anneleri buraya:)

dün akşam kan tahlilimi yaptırdım sonuç 500 çıktı ama benim son adet tarihim31 ocak sanırım geç döllenme olduğu için bu kadar düşük çıktı heralde sizlerin hcg kaç çıktı arkadaşlar

Kızlar benim dün yaptığım test bozuk çıktı heralde bugün negatif test tertemiz hemde haber veriyim dedim
Oyy yaa... İlk kez duydum pozitif testin yanlış olduğunu cok üzüldüm. Ama bunda da vardır bir hayır... İnsallah bir an önce hamile kalırsın

İkiz degillerdir demiyorum anne tarafınızda vardır. Anne anneanne buyukanne... Anne tarafından aktarılıyormuş. Baba tarafı etkili olmuyormuş. Masallah bebişlerine

Yok yok baba tarafinda oldugunda da gorulebiliyo sadece anne tarafindan gelmiyo

Canım günaydın,neden böyle bir karamsarlığa kapıldın ki?İçin rahat edecekse en yakın hastanenin acilinde bi ultrasona gir,kan falan ver.Bence gereksiz yere huzursuz oluyorsun.

Hamilelikten önce d vit takviyesi alıyordum en son ki tahlilde 54 idi. Şimdi bebek sayısı 2 olduğu kesinleşirse haftaya o zaman doktora sorup ona göre takviyeye devam edeceğim

Sizin seviye cok iyiymis ya benimki yerlerde surunuyo resmen

Su an 6 haftaligim ben 7.haftaya giricem hala bebek gorunmedi onumuzdeki hafta randevum var o zaman gorunur dedi doktor benim de ilk gebeligim hemen gorunur saniyodum ben de ama kese bile 4.haftada gorunmeye basliyomus :) hayirli olsun bu arada sag salim kucagina alirsin umarim :)

Naptın,gorebildiniz mi keseyi? Herşey yolundadır umarım

Çok tesekkur ederim sizde hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah :) Benim kese de erken gorundu gibi geldi degerlerimde erken cikti hic tahmin etmiyordum oylesine yapmistim testi simdi cok sabirsizim bakalim goruncek mi diye vajinal de gorunmez mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…