- 5 Aralık 2017
- 205
- 126
- 53
- 33
Benimde Kasım gibiMerabalar arkadslar eylul olmadi ekim olmadi benm gibi kasim annesi olmak isteyenler burdan paylasimlarinizi yapalim
Benim de 5 Şubat dün yaptım 360 çıktıdün akşam kan tahlilimi yaptırdım sonuç 500 çıktı ama benim son adet tarihim31 ocak sanırım geç döllenme olduğu için bu kadar düşük çıktı heralde sizlerin hcg kaç çıktı arkadaşlar
Oyy yaa... İlk kez duydum pozitif testin yanlış olduğunu cok üzüldüm. Ama bunda da vardır bir hayır... İnsallah bir an önce hamile kalırsınKızlar benim dün yaptığım test bozuk çıktı heralde bugün negatif test tertemiz hemde haber veriyim dedim
normal mi acaba ben acilde yaptırdım doktor randevusu falan da almadım sen ne yaptınBenim de 5 Şubat dün yaptım 360 çıktı
Geç döllenme olmuştur. Benim pazartesi 214 çıktı.dün akşam kan tahlilimi yaptırdım sonuç 500 çıktı ama benim son adet tarihim31 ocak sanırım geç döllenme olduğu için bu kadar düşük çıktı heralde sizlerin hcg kaç çıktı arkadaşlar
Günaydın canım miğden bulanmaya ne zaman başladı bende hiç yok
doktor şimdilik normal dedi haftaya gel tekrar bakalım dedinormal mi acaba ben acilde yaptırdım doktor randevusu falan da almadım sen ne yaptın
Bhcg 1000 geçince kese görünür o yüzdendoktor şimdilik normal dedi haftaya gel tekrar bakalım dedi
Kalp atışlarını ne zaman duyabiliriz pekiBhcg 1000 geçince kese görünür o yüzden
En geç 7. Haftada duyarsınız.Kalp atışlarını ne zaman duyabiliriz peki
sonuçları aldığım hemşire iki haftalık dedi ama benim hesebıma göre 6+1 olması lazım bugünGeç döllenme olmuştur. Benim pazartesi 214 çıktı.
İnşallahOyy yaa... İlk kez duydum pozitif testin yanlış olduğunu cok üzüldüm. Ama bunda da vardır bir hayır... İnsallah bir an önce hamile kalırsın
FOLICUS diye bi marka icinde iyot b12 b6 vit var.Halsizlik, uyku hali ve gaz sorunu bende de var. Akşam sızıp kalıyorum. Dün bir de soğul ter döktüm gece. Folik asit hangisini kullanıyorsunuz
İkiz degillerdir demiyorum anne tarafınızda vardır. Anne anneanne buyukanne... Anne tarafından aktarılıyormuş. Baba tarafı etkili olmuyormuş. Masallah bebişlerine
Canım günaydın,neden böyle bir karamsarlığa kapıldın ki?İçin rahat edecekse en yakın hastanenin acilinde bi ultrasona gir,kan falan ver.Bence gereksiz yere huzursuz oluyorsun.Bugün benim nedense pek keyfim yok. Mthfra1298c homozigot mutasyon var nedense dün geceden beri takıldım kaldım sanki düştü bebek. Dr coraspin vs gerek yok diyo, eşim bir dr a güvenicez baska yolu yok diyo... Bilmiyorum içinde büyük bir mutsuzluk var. 2 sabahtır 7 -7.30 huzursuzca uyanıyorum. Bu karamsarlıgı üzerimden atmak istiyorum...
Hamilelikten önce d vit takviyesi alıyordum en son ki tahlilde 54 idi. Şimdi bebek sayısı 2 olduğu kesinleşirse haftaya o zaman doktora sorup ona göre takviyeye devam edeceğim
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim. :) sat tarihim 8 subat ve ben 6 martta ogrendim bhcg 223 ile sonra 613 ve 1326 seklinde ilerledi en son pazartesi doktora gittim karindan baya bo bastirarak gördü kese var ama cok kucuk 10 gun sonra gel dedi. Devlette gercekten ilgilenmiyor bi folicus diye iyotlu folik asit yazdi hicbir uyari birsey soylemedi ilk gebeligim ve tedirginim malesef. O yuzden sali gunune ozelden bi randevu aldim 8 gun sonrasina denk geliyor acaba bebek gorunur mu.
Naptın,gorebildiniz mi keseyi? Herşey yolundadır umarımHerkese gunaydin..Bugun doktora gidecegim.Insallah keseyi gorecegiz demisti.Cok heyecanliyim.:))Benim dudaklarimda asiri kuruluk var.Catliyor..Eczaneden nemlendirici aldim.O biraz iyilestirdi.Basta cok kotuydu.Gunlerce susuz kalmis gibi bembeyaz ve derin catlaklar vardi.Asiri halsizlik,uyku hali var.Normalde 1-2 de uyurdum gece..10 da uykum geliyor..Hepsine sukurler olsun:))Bir de iştahim acildi..Sabah hicbir sey yiyemezdim.Erkenden acikiyorum..:))
Çok tesekkur ederim sizde hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah :) Benim kese de erken gorundu gibi geldi degerlerimde erken cikti hic tahmin etmiyordum oylesine yapmistim testi simdi cok sabirsizim bakalim goruncek mi diye vajinal de gorunmez mi acaba?Su an 6 haftaligim ben 7.haftaya giricem hala bebek gorunmedi onumuzdeki hafta randevum var o zaman gorunur dedi doktor benim de ilk gebeligim hemen gorunur saniyodum ben de ama kese bile 4.haftada gorunmeye basliyomus :) hayirli olsun bu arada sag salim kucagina alirsin umarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?