- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Peki ailede var mı ikiz?Yada klomen falan kullandınız mı?Yok o şekilde artmadı benim. Ben de ona şaşırdım. Cuma günü 879 olan değer 5 gün sonra anca 4027 olmuştu. Doktorla iki kese görünce onu sordum. Eee benim değerlerim ikiz gibi artmamış dedim. Sen takılma değerlere o bir anlık değer dedio değil de doktor acayip şaşırdı aaa kese aaa bu da kese aaa iki kese filan diyor. valla ben hala şoku atlatamadım
Evet.Ben bakar diye dusunmustum.deger artinca ama garanti olsun dedi..Ben de bir sey demedim.Ilk hamileligim o yuzden gormek istiyorum bir an once.Gorsem icim.daha rahat edecek.:))Ya öylesinede olsa bi baksa ultrasondan hiç anlayışlı değil bu doktorlar
Merhaba burada yeniyim benim testimede bakabilir misiniz arkadaşlaryanlış değilimdir dimi idrarı damlattığım gibi çıktı kan testi vereceğim ama çok korkuyorum negatif görmekten Eki Görüntüle 2245705
Merhaba..Sonuc pozitif sanirim.Hemen cikti diyorsunuz..Hemen ciktiysa dogrudur..Beta yaptirin iciniz rahat etsin.Hayirli olsun:))Siz de kasim annesi olacaksiniz insallah..Merhaba burada yeniyim benim testimede bakabilir misiniz arkadaşlaryanlış değilimdir dimi idrarı damlattığım gibi çıktı kan testi vereceğim ama çok korkuyorum negatif görmekten Eki Görüntüle 2245705
İnşallah çok teşekkür ederimMerhaba..Sonuc pozitif sanirim.Hemen cikti diyorsunuz..Hemen ciktiysa dogrudur..Beta yaptirin iciniz rahat etsin.Hayirli olsun:))Siz de kasim annesi olacaksiniz insallah..
Hayırlı olsun,teste göre hamilesiniz.Kan verin garanti olsunMerhaba burada yeniyim benim testimede bakabilir misiniz arkadaşlaryanlış değilimdir dimi idrarı damlattığım gibi çıktı kan testi vereceğim ama çok korkuyorum negatif görmekten Eki Görüntüle 2245705
Teşekkür ederim sanırım yarın ilk işim kan vermek olacakHayırlı olsun,teste göre hamilesiniz.Kan verin garanti olsun
Bugün nasılsın? Bende inanılmaz bir gaz sorunu varHayırlı olsun,teste göre hamilesiniz.Kan verin garanti olsun
Hamile degilseniz o çizgi silik milik mümkünatı yok çıkmıyor. HamilesinizMerhaba burada yeniyim benim testimede bakabilir misiniz arkadaşlaryanlış değilimdir dimi idrarı damlattığım gibi çıktı kan testi vereceğim ama çok korkuyorum negatif görmekten☺Eki Görüntüle 2245705
Yok canım 30 OcakAdet günümüz sanırım aynı 7 Şubat mı
Off offBugün nasılsın? Bende inanılmaz bir gaz sorunu var
Peki ailede var mı ikiz?Yada klomen falan kullandınız mı?
Amcamın ikizleri var hem benim hem eşimin amcasının. Hiç bir ilaç kullanmadım. 5 yaşında bi tane kızım var5 yaşını doldurunca artık akışına bırakayim 2. Çocuk zamanı geldi dedim fakat 2 tane beklemiyordum ☺ nedendir bilmiyorum fakat annemler yazın hacca gittiklerinde bol miktarda hurma getirmişlerdi masanın üstüne koydum mutfağa girip çıktıkça ondan yedim. Farklı olarak sadece onu yediğim için acaba ondan mı oldu diyorum
Evet ben kullaniyorumKizlar d vitaminine baslayan var mi aranizda ?
Amcamın ikizleri var hem benim hem eşimin amcasının. Hiç bir ilaç kullanmadım. 5 yaşında bi tane kızım var 5 yaşını doldurunca artık akışına bırakayim 2. Çocuk zamanı geldi dedim fakat 2 tane beklemiyordum☺ nedendir bilmiyorum fakat annemler yazın hacca gittiklerinde bol miktarda hurma getirmişlerdi masanın üstüne koydum mutfağa girip çıktıkça ondan yedim. Farklı olarak sadece onu yediğim için acaba ondan mı oldu diyorumPeki ailede var mı ikiz?Yada klomen falan kullandınız mı?
:)))) gecmiş olsun. Çalışıyorum da kendi işim, işle ilgili verdiğim sözler var mecbur bilgisayar başında ya da şantiyedeyimOff offbende afedersin ishal oldum.Sürekli wc'deyim.Gaz,ilk öğrendiğim zaman 3-4 gün yoğundu.Şimdi o kadar değil.Çalışıyor musun sen?
İkiz anne tarafından aktarılıyor bildigim kadarıylaAmcamın ikizleri var hem benim hem eşimin amcasının. Hiç bir ilaç kullanmadım. 5 yaşında bi tane kızım var 5 yaşını doldurunca artık akışına bırakayim 2. Çocuk zamanı geldi dedim fakat 2 tane beklemiyordum☺ nedendir bilmiyorum fakat annemler yazın hacca gittiklerinde bol miktarda hurma getirmişlerdi masanın üstüne koydum mutfağa girip çıktıkça ondan yedim. Farklı olarak sadece onu yediğim için acaba ondan mı oldu diyorum
Dün 2 tane kese gördük cnm çarşamba günü kalp atışı olup olmadığı kontrol edilecek. 6mm ve 5.5 mm boyutlarında keseler. Doktor ikisinde de yolc sac var dedi. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahİkiz anne tarafından aktarılıyor bildigim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?