2019 Kasim anneleri buraya:)

Peki ailede var mı ikiz?Yada klomen falan kullandınız mı?

Merhaba burada yeniyim benim testimede bakabilir misiniz arkadaşlar yanlış değilimdir dimi idrarı damlattığım gibi çıktı kan testi vereceğim ama çok korkuyorum negatif görmekten

Ya öylesinede olsa bi baksa ultrasondan hiç anlayışlı değil bu doktorlar
Evet.Ben bakar diye dusunmustum.deger artinca ama garanti olsun dedi..Ben de bir sey demedim.Ilk hamileligim o yuzden gormek istiyorum bir an once.Gorsem icim.daha rahat edecek.:))

Merhaba..Sonuc pozitif sanirim.Hemen cikti diyorsunuz..Hemen ciktiysa dogrudur..Beta yaptirin iciniz rahat etsin.Hayirli olsun:))Siz de kasim annesi olacaksiniz insallah..

Oyyy sonucunu bildir bize de... Nasıl dayandın kac gün test yapmadan... guzel haberler verirsin insallah, cift cizgiyi gorunce neler hissettin az cok kestirebiliyorum. Ben sat a göre 5+3teyim. Umuyorum saglıkla alırız bebeklerimizi kucagımıza.

Peki ailede var mı ikiz?Yada klomen falan kullandınız mı?
Amcamın ikizleri var hem benim hem eşimin amcasının. Hiç bir ilaç kullanmadım. 5 yaşında bi tane kızım var 5 yaşını doldurunca artık akışına bırakayim 2. Çocuk zamanı geldi dedim fakat 2 tane beklemiyordum☺ nedendir bilmiyorum fakat annemler yazın hacca gittiklerinde bol miktarda hurma getirmişlerdi masanın üstüne koydum mutfağa girip çıktıkça ondan yedim. Farklı olarak sadece onu yediğim için acaba ondan mı oldu diyorum

Off off bende afedersin ishal oldum.Sürekli wc'deyim.Gaz,ilk öğrendiğim zaman 3-4 gün yoğundu.Şimdi o kadar değil.Çalışıyor musun sen?
:)))) gecmiş olsun. Çalışıyorum da kendi işim, işle ilgili verdiğim sözler var mecbur bilgisayar başında ya da şantiyedeyim ( bir yerde calısıyor olsam rapor alırdım valla 1 ay. Belim cok agrıyor bilgisayar basındayken. Bu gaz mevzuu 4-5 gündür var. Yediklerimden sandım ilk iki gün sonra baktım diil okudum internetten de... bir süre daha cekicez sanırım bunu

İkiz anne tarafından aktarılıyor bildigim kadarıyla

İkiz anne tarafından aktarılıyor bildigim kadarıyla
Dün 2 tane kese gördük cnm çarşamba günü kalp atışı olup olmadığı kontrol edilecek. 6mm ve 5.5 mm boyutlarında keseler. Doktor ikisinde de yolc sac var dedi. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Benim tahmini doğum 2kasım kızlar.. Şu an 6+4 :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…