- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Durumlarimiz benzer..Sağ salim kavusuruz inşallah bu kez35 yaşındayım 7.5 yaşında kızım var. Bir bebeğimin de suyu bittiği için kaybettim.
Boşuna evham yapıyorsun gör bak.Bunun nedeni de önceki kayıplar maalesef..Korkma vestrese girme.Bebeğin olumsuz etkilenmesin
Ben her gün yarım limon suyu, 1 coraspin alıyorum 2gunde 1 de 1 diş sarımsak yutuyorum.Sizde erken ogrenmissiniz boyle olunca sabretmekte cok zor oluyor surekli usg ye giresi geliyor insaninbu arada bilgi paylasimi yapmis olayim ibrahim saracoglunun dediklerine cok inanirim düsukleri onlemek icin 2 yemek kasigi limon suyu 1 bardak suya konuluyup iciliyormus 2 3 gunde 1 :) pihtilasmayi onluyormus aspirin gibi yani :)
Darısı bize insallah vee bebeklere veee kalp atışlarınaDoktordan simdi geldim..Keseyi gorduk cok sukur.. 5+1 haftalik..Iki hafta sonraya cagirdi.Bebegi gormek icin..:)))Icim simdi daha rahat..Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi:)
Acaba progestan mı benim ruh halimi etkiliyor? Gunde 1 progestan kullanıyorum.Canım günaydın,neden böyle bir karamsarlığa kapıldın ki?İçin rahat edecekse en yakın hastanenin acilinde bi ultrasona gir,kan falan ver.Bence gereksiz yere huzursuz oluyorsun.
Aminnn canim insallah..Insallah hayirli ve saglikli devam etmesini nasip etsin hepimize:))Darısı bize insallah vee bebeklere veee kalp atışlarına
Bu betahcgler cok karmaşık aslında. Benim sat 4 şubat. 8 martta 92 cıktı. 11 mart 535 ve 13 mart 1792 cıktı. İlk degerimi dr düşük bulup biraz negatif konuşmuştu... 11 martta gorunce iyi güzel artmış dedi. Ben kendim ölctürdüm takip için dr takip makip istememişti. Önceki düşüklerimin birinde bhcg 2 kat artmıyordu... tam hatırlamıyorum ama iki kat hesabına göre 3000 olması gereken gün 1900 de falan oluyordu.Benim 7 şubat son adet tarihi. 8 martta 879 13 martta 4027 çıktı. Ama bende de ikiz varmış
Bende de zerre kadar mide bulantısı yok... uyku halim de azaldı 2 gündür. Hayırlısı insallahBenim 3 gun pembe lekelenmem oldu saglik ocagindaki ebeme sordum normal dedi simdi bi lekelenmem yok sizin devam ediyor mu lekelenme. Birde benim hic mide bulantim yok o bile endiselendiriyor insani.
Bence etkiliyor geçen hafta iğnesini vurunuyordum inanılmaz duygusal hallerdeydimAcaba progestan mı benim ruh halimi etkiliyor? Gunde 1 progestan kullanıyorum.
Maşallah. Darısı bize İnşallahDoktordan simdi geldim..Keseyi gorduk cok sukur.. 5+1 haftalik..Iki hafta sonraya cagirdi.Bebegi gormek icin..:)))Icim simdi daha rahat..Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi:)
Negatif oluyorum ansızın... neden igne vermişlerdi?Bence etkiliyor geçen hafta iğnesini vurunuyordum inanılmaz duygusal hallerdeydim
Benim tüp bebek o yüzden sonuç belli olana kadar iğneydi şimdi de fitil kullanıyorumNegatif oluyorum ansızın... neden igne vermişlerdi?
Tesekkur ederim.Insallah,amin:)Maşallah. Darısı bize İnşallah
Yaş 32. 5 yaşında bir tane kızım var. Nasip olursa 2. ve 3. Yolda geliyor gibi ☺Arkadaşlar kaç yaşındasınız ve kaçıncı çocuk
Çarşamba günü feci şekilde mide bulantısı vardı. Hatta afedersiniz 3 defa da istifra ettim. 2 gündür rahatım anlamadımBende de zerre kadar mide bulantısı yok... uyku halim de azaldı 2 gündür. Hayırlısı insallah
İnsan hemen kuruyor kafasında yaaa. Benim 2 kötü deneyimim olduğu için hemen korkuya kapılıyorum. Şu an gogus hassasiyeti dışında bir belirtim yok maalesef o durum da progestan ilacından mı kaynaklanıyor bilmiyorum cünkü progestan da hassasiyet yapıyor. Tüm bu soruların cevabını umarım yarın alırım. Yarın keseyi görmek gercekten bana yetmeyecek insallah yolk sac ı da gorurum bebişle... bhcg eger artışı devam ettiyse bugün 4000lerde yarın da 5-6000lerde olması gerek. Bebek gorunur mu acaba. Şu an sata göre 5+4 üm. Yarın 5+5 olacak.Çarşamba günü feci şekilde mide bulantısı vardı. Hatta afedersiniz 3 defa da istifra ettim. 2 gündür rahatım anlamadım
Şayet mide bulantım bir süre daha olmazsa kullandığım birşeyden dolayı olmadığını düşüneceğim. Çünkü 1 haftadır sadece çarşamba günü kullanmadım o gün mide bulantısı ve kusma meydana geldi. Diğer günler yine rahatım. Tezimi bi kaç hafta deneyeyim midem bulanmazsa sizinle paylaşayımİnsan hemen kuruyor kafasında yaaa. Benim 2 kötü deneyimim olduğu için hemen korkuya kapılıyorum. Şu an gogus hassasiyeti dışında bir belirtim yok maalesef o durum da progestan ilacından mı kaynaklanıyor bilmiyorum cünkü progestan da hassasiyet yapıyor. Tüm bu soruların cevabını umarım yarın alırım. Yarın keseyi görmek gercekten bana yetmeyecek insallah yolk sac ı da gorurum bebişle... bhcg eger artışı devam ettiyse bugün 4000lerde yarın da 5-6000lerde olması gerek. Bebek gorunur mu acaba. Şu an sata göre 5+4 üm. Yarın 5+5 olacak.
Benim 3 gun pembe lekelenmem oldu saglik ocagindaki ebeme sordum normal dedi simdi bi lekelenmem yok sizin devam ediyor mu lekelenme. Birde benim hic mide bulantim yok o bile endiselendiriyor insani.
Kızlar ben gittim kalp atımını göremedi karında yok dedi 7 haftalık sanmış alttan baktı az az atıyor baya korkuttu beni haftaya tekrar gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?