İkiz degillerdir demiyorum anne tarafınızda vardır. Anne anneanne buyukanne... Anne tarafından aktarılıyormuş. Baba tarafı etkili olmuyormuş. Masallah bebişlerineDün 2 tane kese gördük cnm çarşamba günü kalp atışı olup olmadığı kontrol edilecek. 6mm ve 5.5 mm boyutlarında keseler. Doktor ikisinde de yolc sac var dedi. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Aaa öyle mi hiç duymamıştım ☺İkiz degillerdir demiyorum anne tarafınızda vardır. Anne anneanne buyukanne... Anne tarafından aktarılıyormuş. Baba tarafı etkili olmuyormuş. Masallah bebişlerine
Evet ben kullaniyorum
13 çıkmıştı seviyem,devit 3 ampul kullaniyorumHangisini verdi doktor ve seviyeniz kac cikti ogrenebilir miyim
13 çıkmıştı seviyem,devit 3 ampul kullaniyorum
Pazartesi günü baska bir yerde kan verin. Birkac tane daha idrar testi yapın... cok ilginc ya!Kızlar kan tahlili verdim 2 çıktı negatif acildeki kan testinde yumurtlamadan sonra ki 12 günlük değer çıkmıyor bilginiz olsun bir 10 gün sonra tekrR verin idrarda pozitif çıktıysa dedi. Sizcede çok saçma değil mi. Şuan şoktayım. Bu kadar net görmemiştim daha öncede boş gebelik geçirdim şaşırdım kaşdım negatif deyince.
Endokrin uzmanı kuzenimin eşi, ampul kullanmıyoruz dedi. Coledan damla önerdi... ben onu kullandım epey bir süre. Şu an kullanmıyorum.13 çıkmıştı seviyem,devit 3 ampul kullaniyorum
Banada çok ilginç geldi ama malesef şırnakta görevliyiz ve sadece devlet hastanesi var merkezde. Kadın doğumda çıkar falan dedi yarın idrar testi yapcam tekrardan eğer yine aynı çıkarsa haftaya kadın doğuma randevu aldım gidicem çıkmazsada muayene olmuş olurumPazartesi günü baska bir yerde kan verin. Birkac tane daha idrar testi yapın... cok ilginc ya!
Hamilelikten önce d vit takviyesi alıyordum en son ki tahlilde 54 idi. Şimdi bebek sayısı 2 olduğu kesinleşirse haftaya o zaman doktora sorup ona göre takviyeye devam edeceğimHangisini verdi doktor ve seviyeniz kac cikti ogrenebilir miyim
İnsallah çıkarBanada çok ilginç geldi ama malesef şırnakta görevliyiz ve sadece devlet hastanesi var merkezde. Kadın doğumda çıkar falan dedi yarın idrar testi yapcam tekrardan eğer yine aynı çıkarsa haftaya kadın doğuma randevu aldım gidicem çıkmazsada muayene olmuş olurum☺
Tabi ki veririm hatta ilk buraya atıcam sanırım yineİnsallah çıkarhaber ver bizlere de lütfen
Ben hamilelikten önce başladım kullanmaya 2haftada 1,şimdi doktora gidince sorucam tekrarEndokrin uzmanı kuzenimin eşi, ampul kullanmıyoruz dedi. Coledan damla önerdi... ben onu kullandım epey bir süre. Şu an kullanmıyorum.
Tamam canım sor muhakkak. Ampul sanırım ani yükleme yapıyor zararlı diye biliyorum.Ben hamilelikten önce başladım kullanmaya 2haftada 1,şimdi doktora gidince sorucam tekrar
Bende tek gaz sorunu bende zannediyordum adet onceside hep boyle olurdum yalniz degilimBugün nasılsın? Bende inanılmaz bir gaz sorunu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?