2019 Kasim anneleri buraya:)

İkiz degillerdir demiyorum anne tarafınızda vardır. Anne anneanne buyukanne... Anne tarafından aktarılıyormuş. Baba tarafı etkili olmuyormuş. Masallah bebişlerine

Kızlar kan tahlili verdim 2 çıktı negatif acildeki kan testinde yumurtlamadan sonra ki 12 günlük değer çıkmıyor bilginiz olsun bir 10 gün sonra tekrR verin idrarda pozitif çıktıysa dedi. Sizcede çok saçma değil mi. Şuan şoktayım. Bu kadar net görmemiştim daha öncede boş gebelik geçirdim şaşırdım kaşdım negatif deyince.

Pazartesi günü baska bir yerde kan verin. Birkac tane daha idrar testi yapın... cok ilginc ya!

Pazartesi günü baska bir yerde kan verin. Birkac tane daha idrar testi yapın... cok ilginc ya!
Banada çok ilginç geldi ama malesef şırnakta görevliyiz ve sadece devlet hastanesi var merkezde. Kadın doğumda çıkar falan dedi yarın idrar testi yapcam tekrardan eğer yine aynı çıkarsa haftaya kadın doğuma randevu aldım gidicem çıkmazsada muayene olmuş olurum

İnsallah çıkar haber ver bizlere de lütfen

Endokrin uzmanı kuzenimin eşi, ampul kullanmıyoruz dedi. Coledan damla önerdi... ben onu kullandım epey bir süre. Şu an kullanmıyorum.
Ben hamilelikten önce başladım kullanmaya 2haftada 1,şimdi doktora gidince sorucam tekrar

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim. :) sat tarihim 8 subat ve ben 6 martta ogrendim bhcg 223 ile sonra 613 ve 1326 seklinde ilerledi en son pazartesi doktora gittim karindan baya bo bastirarak gördü kese var ama cok kucuk 10 gun sonra gel dedi. Devlette gercekten ilgilenmiyor bi folicus diye iyotlu folik asit yazdi hicbir uyari birsey soylemedi ilk gebeligim ve tedirginim malesef. O yuzden sali gunune ozelden bi randevu aldim 8 gun sonrasina denk geliyor acaba bebek gorunur mu.

Halsizlik, uyku hali ve gaz sorunu bende de var. Akşam sızıp kalıyorum. Dün bir de soğul ter döktüm gece. Folik asit hangisini kullanıyorsunuz

Herkese gunaydin..Bugun doktora gidecegim.Insallah keseyi gorecegiz demisti.Cok heyecanliyim.:))Benim dudaklarimda asiri kuruluk var.Catliyor..Eczaneden nemlendirici aldim.O biraz iyilestirdi.Basta cok kotuydu.Gunlerce susuz kalmis gibi bembeyaz ve derin catlaklar vardi.Asiri halsizlik,uyku hali var.Normalde 1-2 de uyurdum gece..10 da uykum geliyor..Hepsine sukurler olsun:))Bir de iştahim acildi..Sabah hicbir sey yiyemezdim.Erkenden acikiyorum..:))

Bugün benim nedense pek keyfim yok. Mthfra1298c homozigot mutasyon var nedense dün geceden beri takıldım kaldım sanki düştü bebek. Dr coraspin vs gerek yok diyo, eşim bir dr a güvenicez baska yolu yok diyo... Bilmiyorum içinde büyük bir mutsuzluk var. 2 sabahtır 7 -7.30 huzursuzca uyanıyorum. Bu karamsarlıgı üzerimden atmak istiyorum...

Kızlar benim dün yaptığım test bozuk çıktı heralde bugün negatif test tertemiz hemde haber veriyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…