2019 Kasim anneleri buraya:)

Canım günaydın,neden böyle bir karamsarlığa kapıldın ki?İçin rahat edecekse en yakın hastanenin acilinde bi ultrasona gir,kan falan ver.Bence gereksiz yere huzursuz oluyorsun.
Bilmiyorum ki ben de anlamadım ruh halimi... yarın 11 de gidicez bu korku ve kaygıyı üzerimden atmak istiyorum.

Ben grip oldugum icin acile gitmistim ne olur ne olmaz diye gebelik suphem var dedim kan verdim ve betam 36 cikti. Cok basinda ogrendim gebelik testinde bile cikmiyodu ben ogrendigimde vajinali hic bilmiyorum ya o konuda bi yorum yapamicam maalesef

Kızlar ben gittim kalp atımını göremedi karında yok dedi 7 haftalık sanmış alttan baktı az az atıyor baya korkuttu beni haftaya tekrar gitcem

Bilmiyorum ki ben de anlamadım ruh halimi... yarın 11 de gidicez bu korku ve kaygıyı üzerimden atmak istiyorum.
Boşuna evham yapıyorsun gör bak.Bunun nedeni de önceki kayıplar maalesef..Korkma vestrese girme.Bebeğin olumsuz etkilenmesin

Canım ikimizin yakın zaten. Ben de haftaya çarşamba perşembe gibi kalp atışları için gideceğim benimkisi üstelik erken döllenme olmasına rağmen.

Ben grip oldugum icin acile gitmistim ne olur ne olmaz diye gebelik suphem var dedim kan verdim ve betam 36 cikti. Cok basinda ogrendim gebelik testinde bile cikmiyodu ben ogrendigimde vajinali hic bilmiyorum ya o konuda bi yorum yapamicam maalesef
Sizde erken ogrenmissiniz boyle olunca sabretmekte cok zor oluyor surekli usg ye giresi geliyor insanin bu arada bilgi paylasimi yapmis olayim ibrahim saracoglunun dediklerine cok inanirim düsukleri onlemek icin 2 yemek kasigi limon suyu 1 bardak suya konuluyup iciliyormus 2 3 gunde 1 :) pihtilasmayi onluyormus aspirin gibi yani :)

Bunu mide bulantilari icin de oneriyolar zaten bulantiyi bastirmasi icin. Ben progestan kullaniyorum, kahverengi lekemem var diye tavsiye etti doktor

Canım ikimizin yakın zaten. Ben de haftaya çarşamba perşembe gibi kalp atışları için gideceğim benimkisi üstelik erken döllenme olmasına rağmen.

Benim de gec dollenme her bebegin, her bunyenin gelisimi farkli oluyor ya gecen bi tanidigim dogum yapti bebegin gelisimi cok geriydi 2 kilo dogdu o yuzden d

Benim de carsamba randevum var insallah hayirlisiyla duyariz bebislerimizin kalp atislarini :)

Bunu mide bulantilari icin de oneriyolar zaten bulantiyi bastirmasi icin. Ben progestan kullaniyorum, kahverengi lekemem var diye tavsiye etti doktor
Benim 3 gun pembe lekelenmem oldu saglik ocagindaki ebeme sordum normal dedi simdi bi lekelenmem yok sizin devam ediyor mu lekelenme. Birde benim hic mide bulantim yok o bile endiselendiriyor insani.

Benim 3 gun pembe lekelenmem oldu saglik ocagindaki ebeme sordum normal dedi simdi bi lekelenmem yok sizin devam ediyor mu lekelenme. Birde benim hic mide bulantim yok o bile endiselendiriyor insani.
Benimde yok hiç bulantim.Kızımda da olmamıştı hiç.Ben rahat gecirenlerdenim :)

Benim bir kaybım var, bir de kızım. Ve çok fazla bulantım oluyordu. İnşallah bunda olmaz. Ama şimdi de inanılmaz sıtma şeklinde üşüyorum. Bu defa daha farklı şeyler yaşıyorum.

Benim bir kaybım var, bir de kızım. Ve çok fazla bulantım oluyordu. İnşallah bunda olmaz. Ama şimdi de inanılmaz sıtma şeklinde üşüyorum. Bu defa daha farklı şeyler yaşıyorum.
Gece yorganın altında bi sıtma geliyor bana inanamazsin,bi süre sonra geçiyor ama dislerim zangirdiyor.Sonrada soğuk soğuk terliyorum.

Kızlar hamile kaldıktan sonraki ilk adet döngüm ve sanki adet sancısı gibi sancılarım var ara ara. Eğer hamile kalmasaydım dün adet görecektim. Benzer durum yaşayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…