Daha gitmedim..Ogleden sonra gidecegim..Insallah oyledir..Naptın,gorebildiniz mi keseyi? Herşey yolundadır umarım
Bilmiyorum ki ben de anlamadım ruh halimi... yarın 11 de gidicez bu korku ve kaygıyı üzerimden atmak istiyorum.Canım günaydın,neden böyle bir karamsarlığa kapıldın ki?İçin rahat edecekse en yakın hastanenin acilinde bi ultrasona gir,kan falan ver.Bence gereksiz yere huzursuz oluyorsun.
Çok tesekkur ederim sizde hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah :) Benim kese de erken gorundu gibi geldi degerlerimde erken cikti hic tahmin etmiyordum oylesine yapmistim testi simdi cok sabirsizim bakalim goruncek mi diye vajinal de gorunmez mi acaba?
Boşuna evham yapıyorsun gör bak.Bunun nedeni de önceki kayıplar maalesef..Korkma vestrese girme.Bebeğin olumsuz etkilenmesinBilmiyorum ki ben de anlamadım ruh halimi... yarın 11 de gidicez bu korku ve kaygıyı üzerimden atmak istiyorum.
Benim 7 şubat son adet tarihi. 8 martta 879 13 martta 4027 çıktı. Ama bende de ikiz varmışBenim de 5 Şubat dün yaptım 360 çıktı
Canım ikimizin yakın zaten. Ben de haftaya çarşamba perşembe gibi kalp atışları için gideceğim benimkisi üstelik erken döllenme olmasına rağmen.Su an 6 haftaligim ben 7.haftaya giricem hala bebek gorunmedi onumuzdeki hafta randevum var o zaman gorunur dedi doktor benim de ilk gebeligim hemen gorunur saniyodum ben de ama kese bile 4.haftada gorunmeye basliyomus :) hayirli olsun bu arada sag salim kucagina alirsin umarim :)
Sizde erken ogrenmissiniz boyle olunca sabretmekte cok zor oluyor surekli usg ye giresi geliyor insaninBen grip oldugum icin acile gitmistim ne olur ne olmaz diye gebelik suphem var dedim kan verdim ve betam 36 cikti. Cok basinda ogrendim gebelik testinde bile cikmiyodu ben ogrendigimdevajinali hic bilmiyorum ya o konuda bi yorum yapamicam maalesef
Sizde erken ogrenmissiniz boyle olunca sabretmekte cok zor oluyor surekli usg ye giresi geliyor insaninbu arada bilgi paylasimi yapmis olayim ibrahim saracoglunun dediklerine cok inanirim düsukleri onlemek icin 2 yemek kasigi limon suyu 1 bardak suya konuluyup iciliyormus 2 3 gunde 1 :) pihtilasmayi onluyormus aspirin gibi yani :)
Canım ikimizin yakın zaten. Ben de haftaya çarşamba perşembe gibi kalp atışları için gideceğim benimkisi üstelik erken döllenme olmasına rağmen.
Canım ikimizin yakın zaten. Ben de haftaya çarşamba perşembe gibi kalp atışları için gideceğim benimkisi üstelik erken döllenme olmasına rağmen.
Benim 3 gun pembe lekelenmem oldu saglik ocagindaki ebeme sordum normal dedi simdi bi lekelenmem yok sizin devam ediyor mu lekelenme. Birde benim hic mide bulantim yok o bile endiselendiriyor insani.Bunu mide bulantilari icin de oneriyolar zaten bulantiyi bastirmasi icin. Ben progestan kullaniyorum, kahverengi lekemem var diye tavsiye etti doktor
Benimde yok hiç bulantim.Kızımda da olmamıştı hiç.Ben rahat gecirenlerdenim :)Benim 3 gun pembe lekelenmem oldu saglik ocagindaki ebeme sordum normal dedi simdi bi lekelenmem yok sizin devam ediyor mu lekelenme. Birde benim hic mide bulantim yok o bile endiselendiriyor insani.
Gece yorganın altında bi sıtma geliyor bana inanamazsin,bi süre sonra geçiyor ama dislerim zangirdiyor.Sonrada soğuk soğuk terliyorum.Benim bir kaybım var, bir de kızım. Ve çok fazla bulantımoluyordu. İnşallah bunda olmaz. Ama şimdi de inanılmaz sıtma şeklinde üşüyorum. Bu defa daha farklı şeyler yaşıyorum.
O zaman endiselenmeme gerek yok ilk gebelik olunca herşeyden suphelenir oldum :)Benimde yok hiç bulantim.Kızımda da olmamıştı hiç.Ben rahat gecirenlerdenim :)
Aynen bu gece onu yaşadım resmenGece yorganın altında bi sıtma geliyor bana inanamazsin,bi süre sonra geçiyor ama dislerim zangirdiyor.Sonrada soğuk soğuk terliyorum.
32 yaşındayım.10 yaşında bir kızım var.2 de düşüğüm..Şimdi yeniden hamileyim.Arkadaşlar kaç yaşındasınız ve kaçıncı çocuk
35 yaşındayım 7.5 yaşında kızım var. Bir bebeğimin de suyu bittiği için kaybettim.32 yaşındayım.10 yaşında bir kızım var.2 de düşüğüm..Şimdi yeniden hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?