Gerizekali doktor kendini kürtaj yapmaya endekslemiş sanki.Okurken sinirim bozuldu.Derhal değiştir o doktoru canım,canını da hicc sıkma.6.hafta da çok normal kalp atışının zayıf olması..Çoğu kişide o haftada hiç duyulmuyor bile
Canım canını hiç sıkma ama tedbiri de elden bırakma derim başka doktorlara da görün ben 6 haftalıkken doktorum alttan muayne ile sadece kalp atışını gördü ses yok kesinlikle olmaz bu ayda duymak mümkün değil dedi daha çok küçük olduğu için ama kalp atımını renkli şekilde gördü kalbi atıyo tamam dedi zayıf ya da güçlü gibi bir konu söylemedi atıyosa tamam dedi benim doktorum sen yine de başka doktorlar da araştır moralini yüksek tut geçmiş olsunHerkese hayırlı kandiller.. Hatırlarsanız geçen hafta bugün kesen düzensiz diyip saniyeler içinde hesap yapıp yok yok iyi demişti.. Sonra masadan kalkınca düşük riskin var kesen düzensiz diyip kafamı karıştırmıştı.. Bilen biliyor.. Ve bugüne çağırmıştı beni. Gittim bugün bebeği görmeye vs. Doktorum karnımdan usg baktı.. Bebeği göremediğini, herhangi bir kalp atışı duymadığını ve vajinal bakmak zorunda olduğunu söyledi.. Baktı.. Yine göremedi.. Somra beni renkli usg ye gönderdi... Radyolog gördü.. Bebek 6 haftalık benim hesaplarıma göre dedi.. Ama kalp atışı zayıf dedi.. Neyse sonuçları aldım yukarı çıktım doktorumub yanına.. Dört gün sonra gel kalbi artarsa gebelik sürer artmazsa kürtaj dedi.. Zaten ilk bebeği göremedim dediği andan itibaren o kadar ağladım ki inanamazsınız.. Allahını seven söylesin 6 haftalık bebeğin kalp atışı duyulur mu...? Doktorumu değiştirceğim kesin..Hiçbir bilgi vermedi... Tamam geç döllenme biliyoruz ama söylesene desen 6 haftalık bebekta kalp atışı nasıl olmalı ne olmalı... Bem zaten ağlamaltan helak olmuşum.. Çok üzgünüm çok... Allah herkesin bebeğini sğa salim kucğaına almayı nasip etsin..
Çok teşekkür ederim... Değiştireceğim doktorumu... İnşllah dediğiniz gibi olsun.. Sağolun..Canım canını hiç sıkma ama tedbiri de elden bırakma derim başka doktorlara da görün ben 6 haftalıkken doktorum alttan muayne ile sadece kalp atışını gördü ses yok kesinlikle olmaz bu ayda duymak mümkün değil dedi daha çok küçük olduğu için ama kalp atımını renkli şekilde gördü kalbi atıyo tamam dedi zayıf ya da güçlü gibi bir konu söylemedi atıyosa tamam dedi benim doktorum sen yine de başka doktorlar da araştır moralini yüksek tut geçmiş olsun
1 hafta kadar bekle öyle git.Hem kalp atışları hızlanır bebeğinin.Gerçekten de öyle.. Sanki kürtaj olamya gittim ben... Kendisi hesaplayamadı bile haftasını.. Renkli usg deki doktor dedi 6 haftalık diye.. Değiştireceğim doktorumu... Ne zaman gitsem onu bilemedim.. Bekleyeyşm mi? Hemen gideyimmi?
Şimdi kaç haftalıksın?Gerçekten düşükmüş.Normalde 10'un altı yumurtlamis bile sayılmıyor ya..Ama zamanla yükselmiştir o.Bi problem yoksa sıkıntı etmeKızlar bide bir şey söyleyeceğim progesteron hormonuyla alakali ben 5 haftalik hamileyken kan verdim 4.77 çıktı şuan artti mi bilmiyorim ama sizlerin kaçti ? Benimki düşük gibi doktor bir sey demedi ama tsh düşük cikti ona verdi bir şey
bu konu çok konuşulmuş ben şöyle biliyorum normalde geç döllenme istisna sata göre belirlenir hafta doktorun farklı söylediği bebeğin boyuna göre yani her çocuk 3 kilo doğmuyo kimi 2 kilo kimi 4 5 kilo doğuyo ultrason bebeğin boy kilosunun kaç haftaya eş değer olduğunu söylüyor ondan satla farklı her gittiğinde bikaç gün değişebiliyoAminn inşallah
Öyle valla geceden beri uyanıp duruyorum.. içimde hem korku hem sevinç var
Benim normalde sat 1 şubat .. sat a göre 8+4
Ama geçen haftaki ultrasyonuma göre 9+0 dayım
Bugün bu konuyu doktoruma iyice soracağım ona göre hafta takipi yapacağım şuanda ultrastonu baz alıyorum
bu koliklik her bebekte var maalesef olmayan bebek yüzde bir bizimde vardı şükür 3 aylıkken geçmişti buda çok sürmez inşallahYAAA canım 2. demi koliktihayalim olmaz diye inşallah olmaz. acaba bende ki gazmı geçiyor bilmiyorum. kolik bebekte anlayamıyosun ki anneliği. 10 saat memede duruyor bırakıyosun ağlıyor sürekli gaz oluyor emdiği için emdirmedin mi aç heralde diyosun nasıl ikincide düzen kurucam onu araştırıyorum
canım ikiz ve riskli gebeliğe bakarmı bilmiyorum ama ilk doğumumu yaptığım hüseyin pehlivanı öneririm çok çok memnun kalmıştım mükemmel bi adam sezaryen sonrası vajinal doğum yaptırıyo onu biliyorum sincan koruda hem merkezdeki hastanelerden biraz daha uygun fiyatı keşke yine ankara da yapabilseydimAnkara’da ikiz gebelik takibi yapacak doktor öneriniz var mı? Farklı şehirdeyim , ikiz riskli gebelik olduğu için şimdiden takip ve doğum için doktor bulmamız gerekiyormuş.
canım hüseyin beyi yazdım tavsiye ederim çok tatlı bi adam benim her kontrolümde özel ilgileniyodu kendi bebeği gibi seviyodu bideMerhaba kızlar. Bende kasım annesi olacağım. Aranızda Ankarada oturan varmı?? Banada doktor 4 gun geride ama hiç önemsemedim. Cihaz tarihi eserdi resmen:) Ama hala gidipe kalp atısını duyamadım. Cok sancım var. Korkuyorum umarım sorun oktur. bu benim 2. hamileliğim ama ilkinde hiç böyle şeyler yoktu.
Herkese hayırlı kandiller.. Hatırlarsanız geçen hafta bugün kesen düzensiz diyip saniyeler içinde hesap yapıp yok yok iyi demişti.. Sonra masadan kalkınca düşük riskin var kesen düzensiz diyip kafamı karıştırmıştı.. Bilen biliyor.. Ve bugüne çağırmıştı beni. Gittim bugün bebeği görmeye vs. Doktorum karnımdan usg baktı.. Bebeği göremediğini, herhangi bir kalp atışı duymadığını ve vajinal bakmak zorunda olduğunu söyledi.. Baktı.. Yine göremedi.. Somra beni renkli usg ye gönderdi... Radyolog gördü.. Bebek 6 haftalık benim hesaplarıma göre dedi.. Ama kalp atışı zayıf dedi.. Neyse sonuçları aldım yukarı çıktım doktorumub yanına.. Dört gün sonra gel kalbi artarsa gebelik sürer artmazsa kürtaj dedi.. Zaten ilk bebeği göremedim dediği andan itibaren o kadar ağladım ki inanamazsınız.. Allahını seven söylesin 6 haftalık bebeğin kalp atışı duyulur mu...? Doktorumu değiştirceğim kesin..Hiçbir bilgi vermedi... Tamam geç döllenme biliyoruz ama söylesene desen 6 haftalık bebekta kalp atışı nasıl olmalı ne olmalı... Bem zaten ağlamaltan helak olmuşum.. Çok üzgünüm çok... Allah herkesin bebeğini sğa salim kucğaına almayı nasip etsin..
İnşallah...1 hafta kadar bekle öyle git.Hem kalp atışları hızlanır bebeğinin.
Çok şükür kanama lekelenme fln yok inşAllah da olmaz . Şimdi 7. Haftaya girmem lazim doktor kalp atisini dinlemeye çağirdi iki hafta sonraŞimdi kaç haftalıksın?Gerçekten düşükmüş.Normalde 10'un altı yumurtlamis bile sayılmıyor ya..Ama zamanla yükselmiştir o.Bi problem yoksa sıkıntı etme
Canım doktorum özel bir hastanede doktor.. Ve hastanenin en iyi doktoru.. İlk gebeliğimde gittiğim doktorum.. Şaşırttı beni çok..6 haftalık bebeği vajinadan göremediyse bebekte değil ultrason cihazında sorun ararım. Özel hastanelerin cihazları daha iyi cnm özel bi doktora görün istersen
canım o doktor abartmış kesinlikle sağlıksız bi gebeliğin olsa normal olmazdın 6 haftalık illa kanama olurdu sende bulantı kusma olurdu vücut atmaya çalışırdı tabi kanama ve kusması olanlar yanlış anlamasın sağlıklı gebelikte de olan şeyler onlar ama sağlıksız gebelikte kesin kesin olurduGerçekten de öyle.. Sanki kürtaj olamya gittim ben... Kendisi hesaplayamadı bile haftasını.. Renkli usg deki doktor dedi 6 haftalık diye.. Değiştireceğim doktorumu... Ne zaman gitsem onu bilemedim.. Bekleyeyşm mi? Hemen gideyimmi?
canım o doktor abartmış kesinlikle sağlıksız bi gebeliğin olsa normal olmazdın 6 haftalık illa kanama olurdu sende bulantı kusma olurdu vücut atmaya çalışırdı tabi kanama ve kusması olanlar yanlış anlamasın sağlıklı gebelikte de olan şeyler onlar ama sağlıksız gebelikte kesin kesin olurdu
Peki radyoloji tetkikleri için ek ücret yaptınızmıCanım doktorum özel bir hastanede doktor.. Ve hastanenin en iyi doktoru.. İlk gebeliğimde gittiğim doktorum.. Şaşırttı beni çok..
Evet yaptım.. Ama şöyle doktorum fazladan para verme ben önce bir bakayım göremezsek o zaman renkli usg ye gidersin dedi.. Para için mi yaptı dersiniz?Peki radyoloji tetkikleri için ek ücret yaptınızmı
Özel hastanelerdede boyle tezgahlar döner, hastanenin kasası dolması için yalandan tetkik istenir.. Doktorun soylediklerinin pek mantıklı tarafı olmadığı için para için yapıldığını düşürüm şahsenEvet yaptım.. Ama şöyle doktorum fazladan para verme ben önce bir bakayım göremezsek o zaman renkli usg ye gidersin dedi.. Para için mi yaptı dersiniz?
Hep geride görünüyordu ama önemli bir fark değil dedi hep doktorum.Maşallah :) ya işte bide 6 günde sadece 3 gün ilerleme olunca ben kafama taktim bilemiyorum ki sizinde mi öyle oldu mesela her gittiğinde geriden mi geldi yoksa düzenli olarak ilerledi mi bir hafta geriden gelse bile
Canım gözün aydın ❤ çok güzel haber bu.mm'lik sapmalar normal,takılma ona.
Bir aksilik olsa mutlaka söylerdi o zaman canım. Bu arada zeytin ve zeytinyagı inanılmaz faydalıymış gelişime.Aynen ayni doktor ayni makine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?