2019 Kasim anneleri buraya:)

Gerçekten de öyle.. Sanki kürtaj olamya gittim ben... Kendisi hesaplayamadı bile haftasını.. Renkli usg deki doktor dedi 6 haftalık diye.. Değiştireceğim doktorumu... Ne zaman gitsem onu bilemedim.. Bekleyeyşm mi? Hemen gideyimmi?

Kızlar bide bir şey söyleyeceğim progesteron hormonuyla alakali ben 5 haftalik hamileyken kan verdim 4.77 çıktı şuan artti mi bilmiyorim ama sizlerin kaçti ? Benimki düşük gibi doktor bir sey demedi ama tsh düşük cikti ona verdi bir şey

Canım canını hiç sıkma ama tedbiri de elden bırakma derim başka doktorlara da görün ben 6 haftalıkken doktorum alttan muayne ile sadece kalp atışını gördü ses yok kesinlikle olmaz bu ayda duymak mümkün değil dedi daha çok küçük olduğu için ama kalp atımını renkli şekilde gördü kalbi atıyo tamam dedi zayıf ya da güçlü gibi bir konu söylemedi atıyosa tamam dedi benim doktorum sen yine de başka doktorlar da araştır moralini yüksek tut geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim... Değiştireceğim doktorumu... İnşllah dediğiniz gibi olsun.. Sağolun..

1 hafta kadar bekle öyle git.Hem kalp atışları hızlanır bebeğinin.

Şimdi kaç haftalıksın?Gerçekten düşükmüş.Normalde 10'un altı yumurtlamis bile sayılmıyor ya..Ama zamanla yükselmiştir o.Bi problem yoksa sıkıntı etme

bu konu çok konuşulmuş ben şöyle biliyorum normalde geç döllenme istisna sata göre belirlenir hafta doktorun farklı söylediği bebeğin boyuna göre yani her çocuk 3 kilo doğmuyo kimi 2 kilo kimi 4 5 kilo doğuyo ultrason bebeğin boy kilosunun kaç haftaya eş değer olduğunu söylüyor ondan satla farklı her gittiğinde bikaç gün değişebiliyo

bu koliklik her bebekte var maalesef olmayan bebek yüzde bir bizimde vardı şükür 3 aylıkken geçmişti buda çok sürmez inşallah

Ankara’da ikiz gebelik takibi yapacak doktor öneriniz var mı? Farklı şehirdeyim , ikiz riskli gebelik olduğu için şimdiden takip ve doğum için doktor bulmamız gerekiyormuş.
canım ikiz ve riskli gebeliğe bakarmı bilmiyorum ama ilk doğumumu yaptığım hüseyin pehlivanı öneririm çok çok memnun kalmıştım mükemmel bi adam sezaryen sonrası vajinal doğum yaptırıyo onu biliyorum sincan koruda hem merkezdeki hastanelerden biraz daha uygun fiyatı keşke yine ankara da yapabilseydim

canım hüseyin beyi yazdım tavsiye ederim çok tatlı bi adam benim her kontrolümde özel ilgileniyodu kendi bebeği gibi seviyodu bide

6 haftalık bebeği vajinadan göremediyse bebekte değil ultrason cihazında sorun ararım. Özel hastanelerin cihazları daha iyi cnm özel bi doktora görün istersen

Şimdi kaç haftalıksın?Gerçekten düşükmüş.Normalde 10'un altı yumurtlamis bile sayılmıyor ya..Ama zamanla yükselmiştir o.Bi problem yoksa sıkıntı etme
Çok şükür kanama lekelenme fln yok inşAllah da olmaz . Şimdi 7. Haftaya girmem lazim doktor kalp atisini dinlemeye çağirdi iki hafta sonra

6 haftalık bebeği vajinadan göremediyse bebekte değil ultrason cihazında sorun ararım. Özel hastanelerin cihazları daha iyi cnm özel bi doktora görün istersen
Canım doktorum özel bir hastanede doktor.. Ve hastanenin en iyi doktoru.. İlk gebeliğimde gittiğim doktorum.. Şaşırttı beni çok..

canım o doktor abartmış kesinlikle sağlıksız bi gebeliğin olsa normal olmazdın 6 haftalık illa kanama olurdu sende bulantı kusma olurdu vücut atmaya çalışırdı tabi kanama ve kusması olanlar yanlış anlamasın sağlıklı gebelikte de olan şeyler onlar ama sağlıksız gebelikte kesin kesin olurdu

İçimi rahatladı biraz olsun.. Sağolasın...

Peki radyoloji tetkikleri için ek ücret yaptınızmı
Evet yaptım.. Ama şöyle doktorum fazladan para verme ben önce bir bakayım göremezsek o zaman renkli usg ye gidersin dedi.. Para için mi yaptı dersiniz?

Evet yaptım.. Ama şöyle doktorum fazladan para verme ben önce bir bakayım göremezsek o zaman renkli usg ye gidersin dedi.. Para için mi yaptı dersiniz?
Özel hastanelerdede boyle tezgahlar döner, hastanenin kasası dolması için yalandan tetkik istenir.. Doktorun soylediklerinin pek mantıklı tarafı olmadığı için para için yapıldığını düşürüm şahsen

Maşallah :) ya işte bide 6 günde sadece 3 gün ilerleme olunca ben kafama taktim bilemiyorum ki sizinde mi öyle oldu mesela her gittiğinde geriden mi geldi yoksa düzenli olarak ilerledi mi bir hafta geriden gelse bile
Hep geride görünüyordu ama önemli bir fark değil dedi hep doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…