- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Canım iki güne takılma enfeksiyon bende de çıktı. Hem idrar hem kanda.
Evet karindan ultrasonda benim 1 hafta geri çıktıBence normal, karından ultrasonla vajinal ultrason 1 hafta farklı gosteriyor... benim 5+2 de vajinalde sadece kese gorunmustu. Kese boyutumu hatırlamıyorum maalesef
Zeytinyağı kullanirim hep yemeklerime zeytin de aklimda olsunBir aksilik olsa mutlaka söylerdi o zaman canım. Bu arada zeytin ve zeytinyagı inanılmaz faydalıymış gelişime.
Canım bu altta ki cizgideki kalp atışlarımı daha cok küçük ondandır benimki son adet tarihime göre 8+4 daha bugun duyduk canım başka doktorlara git bazı doktorlar cok abartıp stres veriyor
Stres yapma canım bebek saglıklı enfeksiyon işide ilaçla gecer zatenÇok sağol ❤❤ Ya en ufak şeyi o kadar dikkate alıyorum ki.. şimdi şu enfeksiyon canimi sıktı yine tekrarladı
Ben gebelikten önce enfeksiyon olmustum. Cocuk denedigimizi ve gebelik ihtimalim olduğunu söyleyince manurol vermişti. Bunu hamilelere veriyoruz demisti. Ben de garanti olsun diye yine de bir sürü arastirmistim ve hamileyken cok kullanan oldugunu görmüştüm. Icin rahat olsun yani. Bir de suya limon sıkıp ic ben cok faydasini görmüştümKizlar birde enfeksiyon icin monurol 3g verdi kullanan var mi hamileyken
Evet cnm.. 6 haftalık bebeğin kalp atışları için zayıf denmesi herkesin garibine gitti hakkaten.. Yakınlarımdan kimle paylaştıysam saçmalamış diyorlar.. İnanmak istiyorum.. İnşllah umduğum gibi olur.. AminCanım bu altta ki cizgideki kalp atışlarımı daha cok küçük ondandır benimki son adet tarihime göre 8+4 daha bugun duyduk canım başka doktorlara git bazı doktorlar cok abartıp stres veriyor
Canım ne oldu tam anlayamadım ama olumsuz bir durum var gibiyse tek dr a baglı kalmamak lazım. Kalp atışı da 8. Haftada dinlenmeli diye biliyorum. Benim (sata göre 6+5 te) 103 cıkmıştı, 4 gün sonra 126 ya cıktı, 6 gün sonra da 158. Yani kalp atışı günbegün hızlanıyor canım.Evet cnm.. 6 haftalık bebeğin kalp atışları için zayıf denmesi herkesin garibine gitti hakkaten.. Yakınlarımdan kimle paylaştıysam saçmalamış diyorlar.. İnanmak istiyorum.. İnşllah umduğum gibi olur.. AminTeşekkür ederim cevabına ❤
Canım ne oldu tam anlayamadım ama olumsuz bir durum var gibiyse tek dr a baglı kalmamak lazım. Kalp atışı da 8. Haftada dinlenmeli diye biliyorum. Benim (sata göre 6+5 te) 103 cıkmıştı, 4 gün sonra 126 ya cıktı, 6 gün sonra da 158. Yani kalp atışı günbegün hızlanıyor canım.
Yengeme hemenn kürtaj tarihi vermişti doktor. Kalbi yavaş gelişmiyor hatta atmıyor. Düşer bu diye .Tatlım sorun şu ki... Bugün renkli usg ye vajinal olarak bakıldığında radyoloji doktoru 6 haftalık dedi.. Kalp atışı zayıf dedi.. Benim doktoruma sonuçları gösterdim.. O da aynı şeyleri söyledi.. Artmazsa kürtaj dedi.. Cuma ya da cumartesi gel dedi.. Ama ben ona gitmek istemiyorum... Çok gerdi beni günlerdir... 6 haftalık bebekte kalp atışı duyulmaması normal değil mi diye soramadım ağlamaltan...
Teşekkür ederim.. İstemsiz ağlıyorum... Az önce mevlid programında dua dinlerken istemsiz aktı gözyaşlarım.. Elimde değl ki..Yengeme hemenn kürtaj tarihi vermişti doktor. Kalbi yavaş gelişmiyor hatta atmıyor. Düşer bu diye .
Ama 8. Haftada kalp atışını duyduk. Yeğenim 9 yaşında çok şükür.
Asla umudunu kaybetme üzülme. Dua et streslenip bebegine hissettirme .
Oy gülüm ağlama. Bak stresi hisseder bebişinde.Teşekkür ederim.. İstemsiz ağlıyorum... Az önce mevlid programında dua dinlerken istemsiz aktı gözyaşlarım.. Elimde değl ki..
Amin.. İnşllahhh.. Çok teşekkür ederim.. Ne kadar iyisiniz..Oy gülüm ağlama. Bak stresi hisseder bebişinde.
İnan ki bunu yaşayan çok insan var. Çok şükür boş gebelik değil dış gebelik değil. Bebegin büyüyecek güzelce beslen . Pekmezli su tüket imkanın varsa. Bebegi direk etkileyen besinler var . Araştırıp onları tüket. Sen ondan vazgeçme oda senden vazgeçmeyecek
Literatürde malesef öyle birşey var canım 6 haftalık sağlıklı bir bebeğim kalp atışları 100 120 arası olmalıymış.Evet cnm.. 6 haftalık bebeğin kalp atışları için zayıf denmesi herkesin garibine gitti hakkaten.. Yakınlarımdan kimle paylaştıysam saçmalamış diyorlar.. İnanmak istiyorum.. İnşllah umduğum gibi olur.. AminTeşekkür ederim cevabına ❤
Literatürde malesef öyle birşey var canım 6 haftalık sağlıklı bir bebeğim kalp atışları 100 120 arası olmalıymış.
Banada doktora ilk gittiğimde söylemişti doktorum 6+3 'te 118 çıkmıştı benimki bir hafta sonrada 148 olmuştu.
Bencede seni iyce bilgilendirecek bir doktor bul canım,ultrason cihazı bile etkiliyor sonucu...
Bu mübarek kandil gecesinde dualarımız kabul olur inşllah,hepimiz sağ sağlim kucağımiza alalım evlatlarımızı.senin içind e dua edeceğim bu gece
Kuzum ya böyle şeyler söyleme hemen neden ümitsizliğe kapiliyorsun,belki bebegin 6 haftalık bile değil geç döllenme,yada gerçekten ultrason cihazından tam ölçülmedi belkide 3 gun sonra gümbür gümbür duyulacak sesi...Amin.. Başka bir doktora daha gideceğim... Artık hayırlısı hakkımda... Allahtan gelene razıyım elbette ama herkes gibi ben de beklemiyordum.. Hayaller kuruyordum.. İşte oğlum abi olacak... Beşiğini şuraya kurarız.. Erkek olursa abisinib kıyafetlerini giydiririz ama kız olurda yepyeni cıvıl cıvıl kıyafetler alırız... İşte hamleliğim yaza geliyor.. Cicili bicili hamiş elbiseleri alırım diye böyle küçük heveslerim vardı.. Herkes gibi.. Hayal kurmamak gerekmil bunu öğrendim...
Kuzum ya böyle şeyler söyleme hemen neden ümitsizliğe kapiliyorsun,belki bebegin 6 haftalık bile değil geç döllenme,yada gerçekten ultrason cihazından tam ölçülmedi belkide 3 gun sonra gümbür gümbür duyulacak sesi...
O kadar çabuk ve mucizevi sekilde gelisiyorlarki her seferinde 2 katına çıkmış oluyor.
Inslalh bu günler geride kalacak canım ne olur kendinide bizide üzme,rabbim senide yavrunuda korusun
Kızlar merhaba iyi geceler bi sorum olucak adetim 3 günü geçti adet sancisindan daha hafif sancilanma oluyor bisey geliyor bakiyorum beyaz akıntı gelmiyor test yaptim akşam negatif hicbisey yok görünürde belim inanılmaz agriyor sizce ne olcakKuzum ya böyle şeyler söyleme hemen neden ümitsizliğe kapiliyorsun,belki bebegin 6 haftalık bile değil geç döllenme,yada gerçekten ultrason cihazından tam ölçülmedi belkide 3 gun sonra gümbür gümbür duyulacak sesi...
O kadar çabuk ve mucizevi sekilde gelisiyorlarki her seferinde 2 katına çıkmış oluyor.
Inslalh bu günler geride kalacak canım ne olur kendinide bizide üzme,rabbim senide yavrunuda korusun
Aslında tümü gebelik belirtileri gibi canım ama bilemedim ki...bende 1 hafta regl sancısı çektim her an geldi geliyor diye hatta ped bile takmıştım...Kızlar merhaba iyi geceler bi sorum olucak adetim 3 günü geçti adet sancisindan daha hafif sancilanma oluyor bisey geliyor bakiyorum beyaz akıntı gelmiyor test yaptim akşam negatif hicbisey yok görünürde belim inanılmaz agriyor sizce ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?