2019 Kasim anneleri buraya:)

Kuzum sagol bu saatte cevabin icin sence biraz daha beklesem mi ??? Daha once hamile kaldigimda da belki ve sirt agrilarim vardi ayni boyle ve de testlerde cikmadi
 
Kuzum sagol bu saatte cevabin icin sence biraz daha beklesem mi ??? Daha once hamile kaldigimda dabelki ve sirt agrilarim vardi ayni boyle ve de testlerde cikmadi
Geç döllenme değilse çıkar kesin kanda,ama 2 3 gün daha bekle madem öyle dahada yükselmiş olur değerin canım...insllah hamilesindir ve aramıza katılırsın gerçi sen aralık annesi olursun büyük ihtimal.
Hakkında hayırlısı olsun canim
 
Katilirim tabiki bu agrilardan şüpheliyim bakalim bekliycem eşimle test yaptik cok duygulandi ne kadar cok istedigini anladim :) sen nasil anladin hamis oldugunu
 
Geçen hamileliğimin 7. ayında bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim. Ne yaşadığımı bir ben bilirim ama her zaman şükrettim, beterin beteri var dedim. Olacağın önüne geçemiyorsun malesef o yüzden şimdiden stres yapıp bebişini etkileme lütfen o hala seninle
Şuanda da 7+4 hamileyim. 6+6 da ilk vajinal ultrasonum yapıldı ve uzun bir süre bebeği göremedik. Doktor en son ultrason cihazını biraz bastırdı, bişiler yaptı ondan sonra ortaya çıktı, besin kesesinin arkasına saklanmış. Bunlar anlık şeyler, normal, endişe etmeyin dedi. Lütfen sende sakin ol. Kalbini dinletmedi bu arada, sadece gördük o kadar.
 
Katilirim tabiki bu agrilardan şüpheliyim bakalim sancıları eşimle test yaptik cok duygulandi ne kadar cok istedigini anladim :) sen nasil anladin hamis oldugunu
Valla bende pek anlamadim canim,benim reglim 10 gün geçmişti test yaptım direkt cıktı zaten.
Her an adet olacakmis gibi sancilar çektiğim için konduramadım,bide bize normal yolla çocuğunuz çok zor olur tüp bebek yapın denmişti o yüzden hiç umidim yoktu yani.
Rabbimin mucizesi işte
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin.Tanri kendini küçük mucizeler de belli eder izafi bende bekliycem o halde dur bakalim
 
Teşekkür ederim.. Haklısın... Her şeyin hayırlısı...
 
Kuzum benim, hemen degiştir doktoru. 6 haftalıkken kalp atışı zaten yeni yeni duyulmaya başlanıyor. Sen şimdi bırak tüm olanları, o minicik bebeginin kalbi atıyor ya çok şükür, bak gör nasıl hızlanacak. Ya nasıl geriyorlar bizi bu drlar bazen! O bebişin sağlıkla doğacak, hissediyorum ben.
 
Katilirim tabiki bu agrilardan şüpheliyim bakalim bekliycem eşimle test yaptik cok duygulandi ne kadar cok istedigini anladim :) sen nasil anladin hamis oldugunu
Benim gözlemledigim en dikkat cekici belirti test yaparken idrarı yaptıgım şeffaf plastik bardak sayesinde oldu. İdrarımda beyaz beyaz partiküller görmeye basladım. Sonra internette okudum gebelikte olurmuş. Bir de insan bir şekilde hissediyor... İnsallah hayırlı haberler alırsınız.
 
Canım benim inşallahhh... Hepimiz için dileklerimiz aynı... Teşekkür ederim.
 
Kuzum sagol bu saatte cevabin icin sence biraz daha beklesem mi ??? Daha once hamile kaldigimda da belki ve sirt agrilarim vardi ayni boyle ve de testlerde cikmadi
Benim adetim 6 gun geçtikten sonra erken gebelik testinde ancak göründü. Hcg degerim ise 72 idi. Muhtemelen regl gunum 1 2 gun gecince yapsaydim testleri negatif çıkacaktı. Gec dollenme ise azicik daha beklemekte ya da 1 2 güne kan testi yaptırmakta fayda var :)
 
canım uzulme duyumaması cok normal hemen baska doktora gıtmelısın
 

Çok sağoll içtim inşallah faydasi olur pek sanmiyorum ama
 

Tabiki de saçmalamış .. koşarak uzaklas o doktordan bir daha asla gitme.
Benin doktorum 8.haftadan önce gelme demişti bana.. 6 haftalık ne ki daha bir çok kişi kalp atışını bile o zaman duyamıyor.
Üzme kendini içinin rahatlaması için güzel bir doktora git bence şimdi
 
Merhaba ben de ayni durumdayim.Kendim kokuyor diye pisiremiyorum.Isin kotusu baskasinin yapip getirdigi yemegi de yiyemiyorum..Siz neler yiyorsunuz??Midenizi bulandirmayan bir yemek oldu mu??Ben sadece kahvalti yapabiliyorum.Bir de yogurt,elma,muz ve bazen sade makarna haslayip.Yogurt dokup onu yiyorum.Baska hicbir sey yiyemiyorum.
 
İlk zamanlar uykucu oluyor ne zaman isterse emzirmek gerekli emzirdikçe süt üretiminde o oranda artacak ilerleyen zamanda 3,4 saatte 1 sütünün durumuna bebeğin ayına göre değişir kaç mlde doyacağı.
benim kızım hiçbir zaman emip uyumadı doğduğu gün hastane inliyodu şok olmuştuk. ve 2 ay rahat sürdü 16 saat emzir yatır ağlıyodu yattığı anda emip uyuyodu arkadaşın ki ben şok oluyodum :) hayırlısı bakalım bunda da nasipde ne varsa göreceğiz sağlıklı olsunlar herşey geçiyor başa gelen çekiliyor. sadece bu bebeği emzirmek anneliği yaşamak için umutla yaptım bakalım :)
 
Merhaba.Ben de sasirdim.Cunku 6 haftalikken ben de gittim.Doktorum beni ultrasona bile almadi.Sadece beta artisini kontrol etti ve 2 hafta sonra gel.Simdi bebek de gorunmez,kalp atisi da duyulmaz dedi..Gercekten ilginc.Bazi doktorlar kendilerini kurtaja ve sezeryana odaklamis durumda..Allah oyle doktorlardan korusun gercekten..
 
Kızlar simit, zeytin, bulgur, yeşil elma, maden suyu bunlar çok iyi bastırıyor bulantıyı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…