- 24 Temmuz 2013
- 296
- 190
- 323
Kuzum sagol bu saatte cevabin icin sence biraz daha beklesem mi ??? Daha once hamile kaldigimda da belki ve sirt agrilarim vardi ayni boyle ve de testlerde cikmadiAslında tümü gebelik belirtileri gibi canım ama bilemedim ki...bende 1 hafta regl sancısı çektim her an geldi geliyor diye hatta ped bile takmıştım...
Yarında gelmesse sağlık ocağında test yaptır için rahat eder en azindan
Geç döllenme değilse çıkar kesin kanda,ama 2 3 gün daha bekle madem öyle dahada yükselmiş olur değerin canım...insllah hamilesindir ve aramıza katılırsın gerçi sen aralık annesi olursun büyük ihtimal.Kuzum sagol bu saatte cevabin icin sence biraz daha beklesem mi ??? Daha once hamile kaldigimda dabelki ve sirt agrilarim vardi ayni boyle ve de testlerde cikmadi
Katilirim tabiki bu agrilardan şüpheliyim bakalim bekliycem eşimle test yaptik cok duygulandi ne kadar cok istedigini anladim :) sen nasil anladin hamis oldugunuGeç döllenme değilse çıkar kesin kanda,ama 2 3 gün daha bekle madem öyle dahada yükselmiş olur değerin canım...insllah hamilesindir ve aramıza katılırsın gerçi sen aralık annesi olursun büyük ihtimal.
Hakkında hayırlısı olsun canim
Geçen hamileliğimin 7. ayında bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim. Ne yaşadığımı bir ben bilirim ama her zaman şükrettim, beterin beteri var dedim. Olacağın önüne geçemiyorsun malesef o yüzden şimdiden stres yapıp bebişini etkileme lütfen o hala seninleAmin.. Başka bir doktora daha gideceğim... Artık hayırlısı hakkımda... Allahtan gelene razıyım elbette ama herkes gibi ben de beklemiyordum.. Hayaller kuruyordum.. İşte oğlum abi olacak... Beşiğini şuraya kurarız.. Erkek olursa abisinib kıyafetlerini giydiririz ama kız olurda yepyeni cıvıl cıvıl kıyafetler alırız... İşte hamleliğim yaza geliyor.. Cicili bicili hamiş elbiseleri alırım diye böyle küçük heveslerim vardı.. Herkes gibi.. Hayal kurmamak gerekmil bunu öğrendim...
Valla bende pek anlamadim canim,benim reglim 10 gün geçmişti test yaptım direkt cıktı zaten.Katilirim tabiki bu agrilardan şüpheliyim bakalim sancıları eşimle test yaptik cok duygulandi ne kadar cok istedigini anladim :) sen nasil anladin hamis oldugunu
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin.Tanri kendini küçük mucizeler de belli eder izafiValla bende pek anlamadim canim,benim reglim 10 gün geçmişti test yaptım direkt cıktı zaten.
Her an adet olacakmis gibi sancilar çektiğim için konduramadım,bide bize normal yolla çocuğunuz çok zor olur tüp bebek yapın denmişti o yüzden hiç umidim yoktu yani.
Mucize oldu
Teşekkür ederim.. Haklısın... Her şeyin hayırlısı...Geçen hamileliğimin 7. ayında bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim. Ne yaşadığımı bir ben bilirim ama her zaman şükrettim, beterin beteri var dedim. Olacağın önüne geçemiyorsun malesef o yüzden şimdiden stres yapıp bebişini etkileme lütfen o hala seninle ❤
Şuanda da 7+4 hamileyim. 6+6 da ilk vajinal ultrasonum yapıldı ve uzun bir süre bebeği göremedik. Doktor en son ultrason cihazını biraz bastırdı, bişiler yaptı ondan sonra ortaya çıktı, besin kesesinin arkasına saklanmış. Bunlar anlık şeyler, normal, endişe etmeyin dedi. Lütfen sende sakin ol. Kalbini dinletmedi bu arada, sadece gördük o kadar.
Kuzum benim, hemen degiştir doktoru. 6 haftalıkken kalp atışı zaten yeni yeni duyulmaya başlanıyor. Sen şimdi bırak tüm olanları, o minicik bebeginin kalbi atıyor ya çok şükür, bak gör nasıl hızlanacak. Ya nasıl geriyorlar bizi bu drlar bazen! O bebişin sağlıkla doğacak, hissediyorum ben.Tatlım sorun şu ki... Bugün renkli usg ye vajinal olarak bakıldığında radyoloji doktoru 6 haftalık dedi.. Kalp atışı zayıf dedi.. Benim doktoruma sonuçları gösterdim.. O da aynı şeyleri söyledi.. Artmazsa kürtaj dedi.. Cuma ya da cumartesi gel dedi.. Ama ben ona gitmek istemiyorum... Çok gerdi beni günlerdir... 6 haftalık bebekte kalp atışı duyulmaması normal değil mi diye soramadım ağlamaltan...
Benim gözlemledigim en dikkat cekici belirti test yaparken idrarı yaptıgım şeffaf plastik bardak sayesinde oldu. İdrarımda beyaz beyaz partiküller görmeye basladım. Sonra internette okudum gebelikte olurmuş. Bir de insan bir şekilde hissediyor... İnsallah hayırlı haberler alırsınız.Katilirim tabiki bu agrilardan şüpheliyim bakalim bekliycem eşimle test yaptik cok duygulandi ne kadar cok istedigini anladim :) sen nasil anladin hamis oldugunu
Canım benim inşallahhh... Hepimiz için dileklerimiz aynı... Teşekkür ederim.Kuzum benim, hemen degiştir doktoru. 6 haftalıkken kalp atışı zaten yeni yeni duyulmaya başlanıyor. Sen şimdi bırak tüm olanları, o minicik bebeginin kalbi atıyor ya çok şükür, bak gör nasıl hızlanacak. Ya nasıl geriyorlar bizi bu drlar bazen! O bebişin sağlıkla doğacak, hissediyorum ben. ❤
Benim adetim 6 gun geçtikten sonra erken gebelik testinde ancak göründü. Hcg degerim ise 72 idi. Muhtemelen regl gunum 1 2 gun gecince yapsaydim testleri negatif çıkacaktı. Gec dollenme ise azicik daha beklemekte ya da 1 2 güne kan testi yaptırmakta fayda var :)Kuzum sagol bu saatte cevabin icin sence biraz daha beklesem mi ??? Daha once hamile kaldigimda da belki ve sirt agrilarim vardi ayni boyle ve de testlerde cikmadi
canım uzulme duyumaması cok normal hemen baska doktora gıtmelısınHerkese hayırlı kandiller.. Hatırlarsanız geçen hafta bugün kesen düzensiz diyip saniyeler içinde hesap yapıp yok yok iyi demişti.. Sonra masadan kalkınca düşük riskin var kesen düzensiz diyip kafamı karıştırmıştı.. Bilen biliyor.. Ve bugüne çağırmıştı beni. Gittim bugün bebeği görmeye vs. Doktorum karnımdan usg baktı.. Bebeği göremediğini, herhangi bir kalp atışı duymadığını ve vajinal bakmak zorunda olduğunu söyledi.. Baktı.. Yine göremedi.. Somra beni renkli usg ye gönderdi... Radyolog gördü.. Bebek 6 haftalık benim hesaplarıma göre dedi.. Ama kalp atışı zayıf dedi.. Neyse sonuçları aldım yukarı çıktım doktorumub yanına.. Dört gün sonra gel kalbi artarsa gebelik sürer artmazsa kürtaj dedi.. Zaten ilk bebeği göremedim dediği andan itibaren o kadar ağladım ki inanamazsınız.. Allahını seven söylesin 6 haftalık bebeğin kalp atışı duyulur mu...? Doktorumu değiştirceğim kesin..Hiçbir bilgi vermedi... Tamam geç döllenme biliyoruz ama söylesene desen 6 haftalık bebekta kalp atışı nasıl olmalı ne olmalı... Bem zaten ağlamaltan helak olmuşum.. Çok üzgünüm çok... Allah herkesin bebeğini sğa salim kucğaına almayı nasip etsin..
Stres yapma canım bebek saglıklı enfeksiyon işide ilaçla gecer zaten
Ben gebelikten önce enfeksiyon olmustum. Cocuk denedigimizi ve gebelik ihtimalim olduğunu söyleyince manurol vermişti. Bunu hamilelere veriyoruz demisti. Ben de garanti olsun diye yine de bir sürü arastirmistim ve hamileyken cok kullanan oldugunu görmüştüm. Icin rahat olsun yani. Bir de suya limon sıkıp ic ben cok faydasini görmüştüm
Evet cnm.. 6 haftalık bebeğin kalp atışları için zayıf denmesi herkesin garibine gitti hakkaten.. Yakınlarımdan kimle paylaştıysam saçmalamış diyorlar.. İnanmak istiyorum.. İnşllah umduğum gibi olur.. AminTeşekkür ederim cevabına ❤
Merhaba ben de ayni durumdayim.Kendim kokuyor diye pisiremiyorum.Isin kotusu baskasinin yapip getirdigi yemegi de yiyemiyorum..Siz neler yiyorsunuz??Midenizi bulandirmayan bir yemek oldu mu??Ben sadece kahvalti yapabiliyorum.Bir de yogurt,elma,muz ve bazen sade makarna haslayip.Yogurt dokup onu yiyorum.Baska hicbir sey yiyemiyorum.Ahh kızlar bu mide yanması mahvediyor beni. Sut ıyi diye okudum içtim ama çok da iyi değilim. Gözümün önüne yemek gelse öğürüyorum . Günlerdir dışardan yemek söylüyorum. Mutfak o kadar kokuyor ki. Offf umarım dedikleri gibi 3 ay sonra geçer. Fenayım gerçekten....
O ilaç benimkini hemen geciriyodu. Bende sistit vardı. Yalnız cok bol su içiyodum.Çok sağoll içtim inşallah faydasi olur pek sanmiyorum ama
benim kızım hiçbir zaman emip uyumadı doğduğu gün hastane inliyodu şok olmuştuk. ve 2 ay rahat sürdü 16 saat emzir yatır ağlıyodu yattığı anda emip uyuyodu arkadaşın ki ben şok oluyodum :) hayırlısı bakalım bunda da nasipde ne varsa göreceğiz sağlıklı olsunlar herşey geçiyor başa gelen çekiliyor. sadece bu bebeği emzirmek anneliği yaşamak için umutla yaptım bakalım :)İlk zamanlar uykucu oluyor ne zaman isterse emzirmek gerekli emzirdikçe süt üretiminde o oranda artacak ilerleyen zamanda 3,4 saatte 1 sütünün durumuna bebeğin ayına göre değişir kaç mlde doyacağı.
Merhaba.Ben de sasirdim.Cunku 6 haftalikken ben de gittim.Doktorum beni ultrasona bile almadi.Sadece beta artisini kontrol etti ve 2 hafta sonra gel.Simdi bebek de gorunmez,kalp atisi da duyulmaz dedi..Gercekten ilginc.Bazi doktorlar kendilerini kurtaja ve sezeryana odaklamis durumda..Allah oyle doktorlardan korusun gercekten..Evet cnm.. 6 haftalık bebeğin kalp atışları için zayıf denmesi herkesin garibine gitti hakkaten.. Yakınlarımdan kimle paylaştıysam saçmalamış diyorlar.. İnanmak istiyorum.. İnşllah umduğum gibi olur.. AminTeşekkür ederim cevabına ❤
Kızlar simit, zeytin, bulgur, yeşil elma, maden suyu bunlar çok iyi bastırıyor bulantıyı.Merhaba ben de ayni durumdayim.Kendim kokuyor diye pisiremiyorum.Isin kotusu baskasinin yapip getirdigi yemegi de yiyemiyorum..Siz neler yiyorsunuz??Midenizi bulandirmayan bir yemek oldu mu??Ben sadece kahvalti yapabiliyorum.Bir de yogurt,elma,muz ve bazen sade makarna haslayip.Yogurt dokup onu yiyorum.Baska hicbir sey yiyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?