- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
O ilaç benimkini hemen geciriyodu. Bende sistit vardı. Yalnız cok bol su içiyodum.
canım ben 6 haftalıktı sadece zorla kalbin attığını gördüm sesi duymadım.Herkese hayırlı kandiller.. Hatırlarsanız geçen hafta bugün kesen düzensiz diyip saniyeler içinde hesap yapıp yok yok iyi demişti.. Sonra masadan kalkınca düşük riskin var kesen düzensiz diyip kafamı karıştırmıştı.. Bilen biliyor.. Ve bugüne çağırmıştı beni. Gittim bugün bebeği görmeye vs. Doktorum karnımdan usg baktı.. Bebeği göremediğini, herhangi bir kalp atışı duymadığını ve vajinal bakmak zorunda olduğunu söyledi.. Baktı.. Yine göremedi.. Somra beni renkli usg ye gönderdi... Radyolog gördü.. Bebek 6 haftalık benim hesaplarıma göre dedi.. Ama kalp atışı zayıf dedi.. Neyse sonuçları aldım yukarı çıktım doktorumub yanına.. Dört gün sonra gel kalbi artarsa gebelik sürer artmazsa kürtaj dedi.. Zaten ilk bebeği göremedim dediği andan itibaren o kadar ağladım ki inanamazsınız.. Allahını seven söylesin 6 haftalık bebeğin kalp atışı duyulur mu...? Doktorumu değiştirceğim kesin..Hiçbir bilgi vermedi... Tamam geç döllenme biliyoruz ama söylesene desen 6 haftalık bebekta kalp atışı nasıl olmalı ne olmalı... Bem zaten ağlamaltan helak olmuşum.. Çok üzgünüm çok... Allah herkesin bebeğini sğa salim kucğaına almayı nasip etsin..
Benimde aynı şekildeydi bir kaç gün sonra tekrar test yap. Adetten 1 hafta sonra silik çıktı benimkiKızlar merhaba iyi geceler bi sorum olucak adetim 3 günü geçti adet sancisindan daha hafif sancilanma oluyor bisey geliyor bakiyorum beyaz akıntı gelmiyor test yaptim akşam negatif hicbisey yok görünürde belim inanılmaz agriyor sizce ne olcak
bende cuma gıttıcem 2li test nekadar dedılerHerkese günaydınkızlar ben şuan 8+5 im. Dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda. Doktor ayın 30 una ikili test için randevu verdi. 12-13.haftanın içinde olmuş oluyor. Sizlerden de isteyen var mı
Tesekkurler canim..Maden suyunu deneyeyim..Simit gercekten iyi gelmisti.Kızlar simit, zeytin, bulgur, yeşil elma, maden suyu bunlar çok iyi bastırıyor bulantıyı.
bana hiçbişey diyen olmadı 2 hafta sora gel dedi 10 haftalık oluyorum.Herkese günaydınkızlar ben şuan 8+5 im. Dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda. Doktor ayın 30 una ikili test için randevu verdi. 12-13.haftanın içinde olmuş oluyor. Sizlerden de isteyen var mı
11ile 14 hafta arası yapılıyor bence devlet hastanesine gidin doktorla gorusunbana hiçbişey diyen olmadı 2 hafta sora gel dedi 10 haftalık oluyorum.
gerçi benim hala doktorum yok kendim direk devlete gitsem ikili istesem 12. haftada olurmu kızlar
Şimdiden o haftaya denk gelen randevu alayım ozaman canım. dr ları çok kötü hayvanmışız gibi davranıyorlar dinlemiyor bile. kansızım diyorum napim dedi. delirtir adamı11ile 14 hafta arası yapılıyor bence devlet hastanesine gidin doktorla gorusun
375+100 tl muayene ücretiyle 475 vereceğim. Bende açıkcası devlette yaptırmayı düşünüyorumbende cuma gıttıcem 2li test nekadar dedıler
öyle canım Allah iyisiyle karşılaştırın ben özele gidiyorum çok iyi ama testler için devlete gidicem cuma günü gidicem devlete çünkü özetlerde çok pahalı testlerŞimdiden o haftaya denk gelen randevu alayım ozaman canım. dr ları çok kötü hayvanmışız gibi davranıyorlar dinlemiyor bile. kansızım diyorum napim dedi. delirtir adamı
Ben 2 gebeliktede yaptırdım. Olumsuzluk çıksada erkenden bilip hazırlamak isterim kendimiBen ikili test yaptırmayı düşünmüyorum.. ablamla yengemde yaptırmadı.
Zaten herşey kabulum ..
5 sene önce 400 e doğum yapmıştım375+100 tl muayene ücretiyle 475 vereceğim. Bende açıkcası devlette yaptırmayı düşünüyorum
Herşey o kadar pahalı ki. Allahım durumu olmayanlara yardım etsin inşaallah5 sene önce 400 e doğum yapmıştımmuayene ücretleri testler falan uçmuş
Gebeliği öğrenir öğrenmez sağlık ocağına bildirmeniz gerekiyor. Gerekli tüm testleri onlar yapıyorlar. Sağlık ocağında da yaptırman gereken iğnelerin olacak. Biran önce bildirip tahlil sonuçlarınla doktora gidersinKizlar selam dun dr randevum vardi 5+6ymisiz..ben 6+1 diye hesapliyordum kendime gore..olabilir dedi dr..dun dr.a gitmeden pembe lekelenmem oldu cok sukur bi sikinti gormedi dr..kanama alani fln hic bisiden bahsetmedi kese yolk sac bebis gorundu kalp atisinida dinledik derinden derinden..cok degisik birseydi ya Rabbimin mucizesi..Rabbim hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah..bi daha 2 hafta sonaya cagirdi beni..sormak istedigim bndn hic idrar kan testi fln istemedi bnde sormayi unuttm dr.a diger gidisimde mi ister acaba..bi de saglik ocaginda takibe baslamalari icin ne zaman gitmeliyim 2 hafta sonaki kontrolden sona mi gitmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?