2019 Kasim anneleri buraya:)

canım ben 6 haftalıktı sadece zorla kalbin attığını gördüm sesi duymadım.
sonraki hafta 7+0 da devlete gittim allaha emanet hastaneler bebek yok dedi.
nasıl ben gördüm dedim git renkli ultrasona gir dedi alttan bakıldı haftasıyla uyumlu kalp atışı duydum.
benimde tuhaf olan bulantım azaldı ama aşırı gaz sorunum var.
güvenmediysen başka dr a kesin git. ve herşeyin allahtan olduğunu düşün. sonucunda onun kulunu dünyaya getireceğiz. isterse olacak istemezse olmayacak söylemek kolay tabi ama bende endişelenmiyo değilim. hemen allah ne derse o diyorum. rabbim hepimize bebelerimizi sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Benimde aynı şekildeydi bir kaç gün sonra tekrar test yap. Adetten 1 hafta sonra silik çıktı benimki

Herkese günaydın kızlar ben şuan 8+5 im. Dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda. Doktor ayın 30 una ikili test için randevu verdi. 12-13.haftanın içinde olmuş oluyor. Sizlerden de isteyen var mı

bende cuma gıttıcem 2li test nekadar dedıler

bana hiçbişey diyen olmadı 2 hafta sora gel dedi 10 haftalık oluyorum.
gerçi benim hala doktorum yok kendim direk devlete gitsem ikili istesem 12. haftada olurmu kızlar

bana hiçbişey diyen olmadı 2 hafta sora gel dedi 10 haftalık oluyorum.
gerçi benim hala doktorum yok kendim direk devlete gitsem ikili istesem 12. haftada olurmu kızlar
11ile 14 hafta arası yapılıyor bence devlet hastanesine gidin doktorla gorusun

Şimdiden o haftaya denk gelen randevu alayım ozaman canım. dr ları çok kötü hayvanmışız gibi davranıyorlar dinlemiyor bile. kansızım diyorum napim dedi. delirtir adamı
öyle canım Allah iyisiyle karşılaştırın ben özele gidiyorum çok iyi ama testler için devlete gidicem cuma günü gidicem devlete çünkü özetlerde çok pahalı testler

kızlar bakar misiniz progesteron değerime yaninda da hiç bir sey yazmiyor

Kizlar selam dun dr randevum vardi 5+6ymisiz..ben 6+1 diye hesapliyordum kendime gore..olabilir dedi dr..dun dr.a gitmeden pembe lekelenmem oldu cok sukur bi sikinti gormedi dr..kanama alani fln hic bisiden bahsetmedi kese yolk sac bebis gorundu kalp atisinida dinledik derinden derinden..cok degisik birseydi ya Rabbimin mucizesi..Rabbim hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah..bi daha 2 hafta sonaya cagirdi beni..sormak istedigim bndn hic idrar kan testi fln istemedi bnde sormayi unuttm dr.a diger gidisimde mi ister acaba..bi de saglik ocaginda takibe baslamalari icin ne zaman gitmeliyim 2 hafta sonaki kontrolden sona mi gitmeliyim

Gebeliği öğrenir öğrenmez sağlık ocağına bildirmeniz gerekiyor. Gerekli tüm testleri onlar yapıyorlar. Sağlık ocağında da yaptırman gereken iğnelerin olacak. Biran önce bildirip tahlil sonuçlarınla doktora gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…