2019 Kasim anneleri buraya:)

Cnm ogrendigimde gittim kalp atisindan sona gel demislerdi ondn smdi bilemedim 2 hafta sonaki randevudan sona mi gitsem smdimi diye

öyle canım Allah iyisiyle karşılaştırın ben özele gidiyorum çok iyi ama testler için devlete gidicem cuma günü gidicem devlete çünkü özetlerde çok pahalı testler
bende özele gidicem ama biraz daha beklicem 14. hafta özelde randevum var ondan 2 hafta önce devllette yaptırayım 2 li sora özele götüreyim diyorum hayırlısı

Cnm ogrendigimde gittim kalp atisindan sona gel demislerdi ondn smdi bilemedim 2 hafta sonaki randevudan sona mi gitsem smdimi diye
Nasıl kalp atışından sonra gelin diyebiliyor ki. Benim 733 hcg değerim ile 4 haftalıkken daha bebek bile görünmeden tüm testlerimi yaptı. Bizde şaşırdık ayrıknı doktorlardan hemşirelerden. Herkes bir ayrı. Allah yüzümüze baksın karşımıza iyi anlayışlı bilgili hekimler çıksın

Ben gittigimde 3000.i gormustum kuzum ama sona gel dediler tmm dedm bnde bilmedigimden..ondn cogunluk ne yaptiysa ona gore gideym dedm bilemedim ikilemde kaldim

Ben gittigimde 3000.i gormustum kuzum ama sona gel dediler tmm dedm bnde bilmedigimden..ondn cogunluk ne yaptiysa ona gore gideym dedm bilemedim ikilemde kaldim
Sende haklısın canım ne diyebilirimki. Bak şurda 231.sayfadayız. Hemen hemen hepimiz yakın haftalardayız ama hepimizin doktoru aynı konularda farklı şeyler söylemiş. İnsan okuyunca ürküyor. Doktoruna güvenmek önemli olan nokta oluyor maalesef

Bu her sağlık ocağı için geçerli değil bazı sağlık ocaklarında gerekli bütün testler yapılmıyor. Ben ve bazı arkadaşlar kalan testler için devlet hastanesine gittik mesela. Gebeliği öğrenir öğrenmez değil de kalp atışını duyduktan sonra sağlık ocağına bildirmenizi istiyolar. Hatta bildirmesende bir süre sonra sisteme gebelikle ilgili bilgilerin düştüğünden aile hekimi hemşiresi arayıp çağırıyor U Umithepvar

Aslında ne kadar lüzumsuz bir test... zaten aldırmıcaz, endişe vermekten baska bir şey yapmıcak bu test.

Cnm ck tskr ederm yonlendiren de yk bildigimde yk :) o zmn iki hafta sona da gitsem olur :) bi de sana seyi soraym kuzum benim ilk randevum dundu dr bndn hic kan ve idrar testi istemedi 5+6ymisiz..sonaki randevuda mi isticekki bi tahminin varmi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…