- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Cnm ogrendigimde gittim kalp atisindan sona gel demislerdi ondn smdi bilemedim 2 hafta sonaki randevudan sona mi gitsem smdimi diyeGebeliği öğrenir öğrenmez sağlık ocağına bildirmeniz gerekiyor. Gerekli tüm testleri onlar yapıyorlar. Sağlık ocağında da yaptırman gereken iğnelerin olacak. Biran önce bildirip tahlil sonuçlarınla doktora gidersin
bende özele gidicem ama biraz daha beklicem 14. hafta özelde randevum var ondan 2 hafta önce devllette yaptırayım 2 li sora özele götüreyim diyorum hayırlısıöyle canım Allah iyisiyle karşılaştırın ben özele gidiyorum çok iyi ama testler için devlete gidicem cuma günü gidicem devlete çünkü özetlerde çok pahalı testler
benide 8 haftalıkken çağırdı bence bekleyinCnm ogrendigimde gittim kalp atisindan sona gel demislerdi ondn smdi bilemedim 2 hafta sonaki randevudan sona mi gitsem smdimi diye
Tmmdir ck tskr ederm..yapilacak igne fln varsa bu haftalarda kacirmayaym diye sorayim size dedm cnm sagolunbenide 8 haftalıkken çağırdı bence bekleyin
tash yüksek ilaç kullanman gerekEki Görüntüle 2253784 kızlar bakar misiniz progesteron değerime yaninda da hiç bir sey yazmiyor
Nasıl kalp atışından sonra gelin diyebiliyor ki. Benim 733 hcg değerim ile 4 haftalıkken daha bebek bile görünmeden tüm testlerimi yaptı. Bizde şaşırdık ayrıknı doktorlardan hemşirelerden. Herkes bir ayrı. Allah yüzümüze baksın karşımıza iyi anlayışlı bilgili hekimler çıksınCnm ogrendigimde gittim kalp atisindan sona gel demislerdi ondn smdi bilemedim 2 hafta sonaki randevudan sona mi gitsem smdimi diye
Canım12-14 haftalar arasında yapıyorlarmış, dün doktorum bana öyle söyledikızlar ikili test kaçıncı haftada yaptıracağız
Ben gittigimde 3000.i gormustum kuzum ama sona gel dediler tmm dedm bnde bilmedigimden..ondn cogunluk ne yaptiysa ona gore gideym dedm bilemedim ikilemde kaldimNasıl kalp atışından sonra gelin diyebiliyor ki. Benim 733 hcg değerim ile 4 haftalıkken daha bebek bile görünmeden tüm testlerimi yaptı. Bizde şaşırdık ayrıknı doktorlardan hemşirelerden. Herkes bir ayrı. Allah yüzümüze baksın karşımıza iyi anlayışlı bilgili hekimler çıksın
Sende haklısın canım ne diyebilirimki. Bak şurda 231.sayfadayız. Hemen hemen hepimiz yakın haftalardayız ama hepimizin doktoru aynı konularda farklı şeyler söylemiş. İnsan okuyunca ürküyor. Doktoruna güvenmek önemli olan nokta oluyor maalesefBen gittigimde 3000.i gormustum kuzum ama sona gel dediler tmm dedm bnde bilmedigimden..ondn cogunluk ne yaptiysa ona gore gideym dedm bilemedim ikilemde kaldim
12.-14.hafta arasıkızlar ikili test kaçıncı haftada yaptıracağız
Bu her sağlık ocağı için geçerli değil bazı sağlık ocaklarında gerekli bütün testler yapılmıyor. Ben ve bazı arkadaşlar kalan testler için devlet hastanesine gittik mesela. Gebeliği öğrenir öğrenmez değil de kalp atışını duyduktan sonra sağlık ocağına bildirmenizi istiyolar. Hatta bildirmesende bir süre sonra sisteme gebelikle ilgili bilgilerin düştüğünden aile hekimi hemşiresi arayıp çağırıyor U UmithepvarGebeliği öğrenir öğrenmez sağlık ocağına bildirmeniz gerekiyor. Gerekli tüm testleri onlar yapıyorlar. Sağlık ocağında da yaptırman gereken iğnelerin olacak. Biran önce bildirip tahlil sonuçlarınla doktora gidersin
Tetanoz aşısı var 3.ayda yapılıyor zaten telaş etme yani canım erken dahaTmmdir ck tskr ederm..yapilacak igne fln varsa bu haftalarda kacirmayaym diye sorayim size dedm cnm sagolun
Yaban mersinini hiç duymadımBende başladım bol su icmeye bugün kültür tahlili vereceğim.. 15 gunde bir sistit kontrolu yaptiracagim yaban mersini cok iyi diyorlar zarari olur mu acaba hamilelikte
Rica ederim. Simit bastırıyor gercekten ha faydalı mı diil ama hicbir şey yiyememekten iyidir.Tesekkurler canim..Maden suyunu deneyeyim..Simit gercekten iyi gelmisti.
Canım cok düşük geldi bana progesteron dr a ne zaman gostereceksin? Tsh da yuksek cıkmış, her ikisi için de ilaç başlar heraldeEki Görüntüle 2253784 kızlar bakar misiniz progesteron değerime yaninda da hiç bir sey yazmiyor
Nasıl bir test bu? Kan testi mi? Saglık ocagı biz yapıyoruz demişti sanki.Canım12-14 haftalar arasında yapıyorlarmış, dün doktorum bana öyle söyledi
Bunu sağlık ocağı yapmaz sanırım dawn sendrom oranının belirlendiği bi test kan alınarak çıkıyorNasıl bir test bu? Kan testi mi? Saglık ocagı biz yapıyoruz demişti sanki.
Cnm ck tskr ederm yonlendiren de yk bildigimde yk :) o zmn iki hafta sona da gitsem olur :) bi de sana seyi soraym kuzum benim ilk randevum dundu dr bndn hic kan ve idrar testi istemedi 5+6ymisiz..sonaki randevuda mi isticekki bi tahminin varmi cnmBu her sağlık ocağı için geçerli değil bazı sağlık ocaklarında gerekli bütün testler yapılmıyor. Ben ve bazı arkadaşlar kalan testler için devlet hastanesine gittik mesela. Gebeliği öğrenir öğrenmez değil de kalp atışını duyduktan sonra sağlık ocağına bildirmenizi istiyolar. Hatta bildirmesende bir süre sonra sisteme gebelikle ilgili bilgilerin düştüğünden aile hekimi hemşiresi arayıp çağırıyor U Umithepvar
Ben gittigimde 3000.i gormustum kuzum ama sona gel dediler tmm dedm bnde bilmedigimden..ondn cogunluk ne yaptiysa ona gore gideym dedm bilemedim ikilemde kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?