2019 Kasim anneleri buraya:)

Cnm ck tskr ederm yonlendiren de yk bildigimde yk :) o zmn iki hafta sona da gitsem olur :) bi de sana seyi soraym kuzum benim ilk randevum dundu dr bndn hic kan ve idrar testi istemedi 5+6ymisiz..sonaki randevuda mi isticekki bi tahminin varmi cnm
Gelecek randevunda kalp atışını duyunca hepsini isteyecektir canım. Sıkıntı yoktur yani bendende öyle istedi doktorum. Hatta ben önceki gebeliğimde keseyi görünce tahlilleri sordum kalp atışlarını duyduktan sonrada yaptırabilirsin demişti doktor

Aslında ne kadar lüzumsuz bir test... zaten aldırmıcaz, endişe vermekten baska bir şey yapmıcak bu test.
Bundan sonra 3lü tarama testi var hepsinin bi yanılma payı oluyor 2li testin %80-90 oranlarında doğruluk payı oluyor bi sonrakinde olumsuzluk çıksa 2li testim iyi çıkmıştı diye bi öngörüye sahip olunabilir en azından.

gerilim hic bitmeyecek yani

Canım öncelikle çok geçmiş olsun . Arkadaşıma kalp atışının 9 haftada gelmesini söylemişlerdi . Yani başka doktora da bir görün . Bu şekilde saçmalayan doktoralar da günümüzde malesef çok umarım sağ Salim bebişini kucağına alırsın .

İnşllah cumartesi günü iyi bir Yar. Doç. a gideceğim.... Anlatacağım ne dediyse, ne yaşadıysam... Not aldım.. Unutmamak için... Bana ne yapılması gerekiyorsa söyleyeceğinden eminim... Eğer memnun kalırsam devam edeceğm..

Anladm cnm ck tskr edermm cevaplarin icin..saglikla gelsin minikler insallah

Alışkanlıklar tersine dönermiş hamilelikte. Benim de iştahım kapandı. Canım pek bir şey yemek istemiyor çok tuhaf, boğa burcuyum ve yemeyi cok severim.

Rica ederim. Simit bastırıyor gercekten ha faydalı mı diil ama hicbir şey yiyememekten iyidir.
Dogru soyluyorsunuz.Ben bugun yazdiginiz seyleri tukettim ve uzun zamandir hic istifra etmeden bu saate kadar durdum.Yararli seyleri yiyince de cikariyorsunuz .Dediginiz gibi boş bir mide ile durmak daha kotu.Sabah muz,sut ve biraz kek yedim.Oglen maden suyu ve cubuk kraker.Simdi de biraz findikve meyve yedim.Midem rahat..Vitaminimi de icecegim.Zorlayinca insan daha kotu oluyor.

Alışkanlıklar tersine dönermiş hamilelikte. Benim de iştahım kapandı. Canım pek bir şey yemek istemiyor çok tuhaf, boğa burcuyum ve yemeyi cok severim.

Pantolonum falan zor kapanmaya başlamıştı ama bu kadar aldığımı düşünmemiştim.. dün doktor ölçünce şok oldum
Aynen dediğin doğru eşim bile şaşırıyor hunharca yemek yiyorum

Çok sevindim

Pantolonum falan zor kapanmaya başlamıştı ama bu kadar aldığımı düşünmemiştim.. dün doktor ölçünce şok oldum
Aynen dediğin doğru eşim bile şaşırıyor hunharca yemek yiyorum
Kıyamam ya :))
Olsun olsun zararsız bir şey yemedikten sonra cok da dert etmeyin. Kilo cok kilolular için iyi diil. Mesela benim için sanırım beden dengeyi buluyor kendi kendine. İştahım kesilmese kendimi şu an düşünemiyorum 10kg alırdım 1 ayda
Bu arada dr bana üstüne basa basa defalarca şeker yok dedi. Ona dikkat edin lütfen.

Kızlar bende 6+3 teyim daha önce hiç olmamıştı bugün az önce oturdugun koltuktan kalkarken aniden kalktım batma oldu sol kasigimda. Zor doğruldum yavaşça dik durmaya çalıştım öyle ayağa kalktim daha önce hiç olmamıştı bugün oturup kalkarken böyle batıyor neden acaba

Hüseyin ben hangi hastanede canım. Asoyadı ne

Bende surekli oluyo canım. 2 doktora sordum normal dedi.
Normaldir heralde..:)

Yaklaşık 10 gün önce kan tahlillerim yapılmıştı.Açlık kan şekerim 110,triodim 4,87 çıkmıştı.Doktorum çok yüksek değerler diye dahiliyeye yönlendirdi beni.Bugün tekrar kan verdim.Açlık kan şekerim 82,triodim 2,81 çıktı.Herhangi bi diyet falan yapmadan şekerim gayet iyi çıktı.Tiroid için ilaç kullaniyorum zaten.

Bende de çok oluyor ani kalkışlarda..Bıçak saplanmasi gibi oluyor üstelik.Canımı acıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…