Gelecek randevunda kalp atışını duyunca hepsini isteyecektir canım. Sıkıntı yoktur yani bendende öyle istedi doktorum. Hatta ben önceki gebeliğimde keseyi görünce tahlilleri sordum kalp atışlarını duyduktan sonrada yaptırabilirsin demişti doktorCnm ck tskr ederm yonlendiren de yk bildigimde yk :) o zmn iki hafta sona da gitsem olur :) bi de sana seyi soraym kuzum benim ilk randevum dundu dr bndn hic kan ve idrar testi istemedi 5+6ymisiz..sonaki randevuda mi isticekki bi tahminin varmi cnm
Bundan sonra 3lü tarama testi varAslında ne kadar lüzumsuz bir test... zaten aldırmıcaz, endişe vermekten baska bir şey yapmıcak bu test.
Bulantım hafif ama bundan bile şikayetçiyim, Allah yardımcınız olsun.kızlar bulantınız nasıl benım fena
Bundan sonra 3lü tarama testi varhepsinin bi yanılma payı oluyor 2li testin %80-90 oranlarında doğruluk payı oluyor bi sonrakinde olumsuzluk çıksa 2li testim iyi çıkmıştı diye bi öngörüye sahip olunabilir en azından.
Canım öncelikle çok geçmiş olsun . Arkadaşıma kalp atışının 9 haftada gelmesini söylemişlerdi . Yani başka doktora da bir görün . Bu şekilde saçmalayan doktoralar da günümüzde malesef çok umarım sağ Salim bebişini kucağına alırsın .Herkese hayırlı kandiller.. Hatırlarsanız geçen hafta bugün kesen düzensiz diyip saniyeler içinde hesap yapıp yok yok iyi demişti.. Sonra masadan kalkınca düşük riskin var kesen düzensiz diyip kafamı karıştırmıştı.. Bilen biliyor.. Ve bugüne çağırmıştı beni. Gittim bugün bebeği görmeye vs. Doktorum karnımdan usg baktı.. Bebeği göremediğini, herhangi bir kalp atışı duymadığını ve vajinal bakmak zorunda olduğunu söyledi.. Baktı.. Yine göremedi.. Somra beni renkli usg ye gönderdi... Radyolog gördü.. Bebek 6 haftalık benim hesaplarıma göre dedi.. Ama kalp atışı zayıf dedi.. Neyse sonuçları aldım yukarı çıktım doktorumub yanına.. Dört gün sonra gel kalbi artarsa gebelik sürer artmazsa kürtaj dedi.. Zaten ilk bebeği göremedim dediği andan itibaren o kadar ağladım ki inanamazsınız.. Allahını seven söylesin 6 haftalık bebeğin kalp atışı duyulur mu...? Doktorumu değiştirceğim kesin..Hiçbir bilgi vermedi... Tamam geç döllenme biliyoruz ama söylesene desen 6 haftalık bebekta kalp atışı nasıl olmalı ne olmalı... Bem zaten ağlamaltan helak olmuşum.. Çok üzgünüm çok... Allah herkesin bebeğini sğa salim kucğaına almayı nasip etsin..
İnşllah cumartesi günü iyi bir Yar. Doç. a gideceğim.... Anlatacağım ne dediyse, ne yaşadıysam... Not aldım.. Unutmamak için... Bana ne yapılması gerekiyorsa söyleyeceğinden eminim... Eğer memnun kalırsam devam edeceğm..Canım öncelikle çok geçmiş olsun . Arkadaşıma kalp atışının 9 haftada gelmesini söylemişlerdi . Yani başka doktora da bir görün . Bu şekilde saçmalayan doktoralar da günümüzde malesef çok umarım sağ Salim bebişini kucağına alırsın .
kızlar bulantınız nasıl benım fena
Anladm cnm ck tskr edermm cevaplarin icin..saglikla gelsin minikler insallahGelecek randevunda kalp atışını duyunca hepsini isteyecektir canım. Sıkıntı yoktur yani bendende öyle istedi doktorum. Hatta ben önceki gebeliğimde keseyi görünce tahlilleri sordum kalp atışlarını duyduktan sonrada yaptırabilirsin demişti doktor
Alışkanlıklar tersine dönermiş hamilelikte. Benim de iştahım kapandı. Canım pek bir şey yemek istemiyor çok tuhaf, boğa burcuyum ve yemeyi cok severim.Bende tık yok..
Aksine çok iştahim arttı hep açım sanki.. 6 kilo almışım
Kendimden hiç beklemezdim sporuma fizigime cok dikkat ederdim şimdiden 6 kilo almışım.. Yemesem çok acıkıyorum böyle giderse ayvayı yedim
Dogru soyluyorsunuz.Ben bugun yazdiginiz seyleri tukettim ve uzun zamandir hic istifra etmeden bu saate kadar durdum.Yararli seyleri yiyince de cikariyorsunuz .Dediginiz gibi boş bir mide ile durmak daha kotu.Sabah muz,sut ve biraz kek yedim.Oglen maden suyu ve cubuk kraker.Simdi de biraz findikve meyve yedim.Midem rahat..Vitaminimi de icecegim.Zorlayinca insan daha kotu oluyor.Rica ederim. Simit bastırıyor gercekten ha faydalı mı diil ama hicbir şey yiyememekten iyidir.
Alışkanlıklar tersine dönermiş hamilelikte. Benim de iştahım kapandı. Canım pek bir şey yemek istemiyor çok tuhaf, boğa burcuyum ve yemeyi cok severim.
Çok sevindimDogru soyluyorsunuz.Ben bugun yazdiginiz seyleri tukettim ve uzun zamandir hic istifra etmeden bu saate kadar durdum.Yararli seyleri yiyince de cikariyorsunuz .Dediginiz gibi boş bir mide ile durmak daha kotu.Sabah muz,sut ve biraz kek yedim.Oglen maden suyu ve cubuk kraker.Simdi de biraz findikve meyve yedim.Midem rahat..Vitaminimi de icecegim.Zorlayinca insan daha kotu oluyor.
Kıyamam ya :))Pantolonum falan zor kapanmaya başlamıştı ama bu kadar aldığımı düşünmemiştim.. dün doktor ölçünce şok oldum
Aynen dediğin doğru eşim bile şaşırıyor hunharca yemek yiyorum
Tsh için başladı ama progesterona bir sey demedi iki hafta sonra gidicemCanım cok düşük geldi bana progesteron dr a ne zaman gostereceksin? Tsh da yuksek cıkmış, her ikisi için de ilaç başlar heralde
bu konu çok konuşulmuş ben şöyle biliyorum normalde geç döllenme istisna sata göre belirlenir hafta doktorun farklı söylediği bebeğin boyuna göre yani her çocuk 3 kilo doğmuyo kimi 2 kilo kimi 4 5 kilo doğuyo ultrason bebeğin boy kilosunun kaç haftaya eş değer olduğunu söylüyor ondan satla farklı her gittiğinde bikaç gün değişebiliyo
bu koliklik her bebekte var maalesef olmayan bebek yüzde bir bizimde vardı şükür 3 aylıkken geçmişti buda çok sürmez inşallah
canım ikiz ve riskli gebeliğe bakarmı bilmiyorum ama ilk doğumumu yaptığım hüseyin pehlivanı öneririm çok çok memnun kalmıştım mükemmel bi adam sezaryen sonrası vajinal doğum yaptırıyo onu biliyorum sincan koruda hem merkezdeki hastanelerden biraz daha uygun fiyatı keşke yine ankara da yapabilseydim
canım hüseyin beyi yazdım tavsiye ederim çok tatlı bi adam benim her kontrolümde özel ilgileniyodu kendi bebeği gibi seviyodu bide
Bende surekli oluyo canım. 2 doktora sordum normal dedi.Kızlar bende 6+3 teyim daha önce hiç olmamıştı bugün az önce oturdugun koltuktan kalkarken aniden kalktım batma oldu sol kasigimda. Zor doğruldum yavaşça dik durmaya çalıştım öyle ayağa kalktim daha önce hiç olmamıştı bugün oturup kalkarken böyle batıyor neden acaba
Bende de çok oluyor ani kalkışlarda..Bıçak saplanmasi gibi oluyor üstelik.Canımı acıtıyorKızlar bende 6+3 teyim daha önce hiç olmamıştı bugün az önce oturdugun koltuktan kalkarken aniden kalktım batma oldu sol kasigimda. Zor doğruldum yavaşça dik durmaya çalıştım öyle ayağa kalktim daha önce hiç olmamıştı bugün oturup kalkarken böyle batıyor neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?