Rica ederimAnladm cnm ck tskr edermm cevaplarin icin..saglikla gelsin minikler insallah
Canım baska dr a sorsan mı acaba? 5 in üstünde olmalı en az diye biliyorum ama belki yanılıyorumdur.Tsh için başladı ama progesterona bir sey demedi iki hafta sonra gidicem
Ani hareket yapmamak lazım. Bende de oluyor dikkat etmezsem.Kızlar bende 6+3 teyim daha önce hiç olmamıştı bugün az önce oturdugun koltuktan kalkarken aniden kalktım batma oldu sol kasigimda. Zor doğruldum yavaşça dik durmaya çalıştım öyle ayağa kalktim daha önce hiç olmamıştı bugün oturup kalkarken böyle batıyor neden acaba
Bende saglık ocagına gittim kan testleri yaptıiyi cıktı 20.haftamda gel dediler okadat ignr falan olmadım sonra belkide bilmiyorumGebeliği öğrenir öğrenmez sağlık ocağına bildirmeniz gerekiyor. Gerekli tüm testleri onlar yapıyorlar. Sağlık ocağında da yaptırman gereken iğnelerin olacak. Biran önce bildirip tahlil sonuçlarınla doktora gidersin
Benimkide fena ne yesem zehir kusmada yok hep bulantı halikızlar bulantınız nasıl benım fena
Yok tatlım sağlık Ocak’ları yapmıyor. Hastaneler yapıyor. Zeka geriliği herhangi bir zihinsel özrü olup olmadığının testiNasıl bir test bu? Kan testi mi? Saglık ocagı biz yapıyoruz demişti sanki.
Aynen tatlım bende gittim testlerimi yaptılar,20.hafta aşı için çağıracaz dedilerBende saglık ocagına gittim kan testleri yaptıiyi cıktı 20.haftamda gel dediler okadat ignr falan olmadım sonra belkide bilmiyorum
Tesekkür ederim canım. Saglıkla alalım inşallah kucagımıza.Yok tatlım sağlık Ocak’ları yapmıyor. Hastaneler yapıyor. Zeka geriliği herhangi bir zihinsel özrü olup olmadığının testi
Yarin sağlik ocağına soracağim canim ordaki doktor ne diyecek bakalimCanım baska dr a sorsan mı acaba? 5 in üstünde olmalı en az diye biliyorum ama belki yanılıyorumdur.
Sağlik ocağindaki yazar mi ilacı sonuçlarimi göstersemCanım baska dr a sorsan mı acaba? 5 in üstünde olmalı en az diye biliyorum ama belki yanılıyorumdur.
Tamam canım haber ver bize deYarin sağlik ocağına soracağim canim ordaki doktor ne diyecek bakalim
Yazar yazar. Progestan veriyorlar zaten genelde.Sağlik ocağindaki yazar mi ilacı sonuçlarimi göstersem
Çok sağol canim yarin gideyim hemen sorayim ben . Onlarin dozu oluyordur illaki dimi onu bilirler mi kiYazar yazar. Progestan veriyorlar zaten genelde.
Kimisinin düşük riski olmadiği halde veriyorlarmiş progestonu arkdşima doktor vermiş herhalde tedbir amacliYazar yazar. Progestan veriyorlar zaten genelde.
Bana progestan 200mg vermişti ilk dr önlem amaclı, diger dr da ölçüm yapmak için kestirdi. İlk önce 20 cıktı ilacın etkisiyle 2 gun arayla yine ölcüldü 18 e sonra da 14 e düştü. Dr 10 a düşse verirdim şimdilik boşuna yüklenmeyelim dedi fakat ertesi hafta kanamam oldu, sabah akşam tekrar başladık... hic de sevmiyorum o ilacı. Uyku sersemlik ve mutsuzluk yapıyo bende ama mecbur kullanıyorum.Çok sağol canim yarin gideyim hemen sorayim ben . Onlarin dozu oluyordur illaki dimi onu bilirler mi ki
Benim önceden 2 düşüğüm var diye ilk dr zararı olmaz faydası olur diye hic deger ölçtürmeden vermişti.K
Kimisinin düşük riski olmadiği halde veriyorlarmiş progestonu arkdşima doktor vermiş herhalde tedbir amacli
Hımm yani doktor bana hiç bir sey demedi bebeği kalp atisini gördü güzel dedi iki hafta sonraya çağırdı şimdi kaç haftaliksin canimBenim önceden 2 düşüğüm var diye ilk dr zararı olmaz faydası olur diye hic deger ölçtürmeden vermişti.
Belkide benim doktorum lekelenme kanama.olmadan vermiyorBenim önceden 2 düşüğüm var diye ilk dr zararı olmaz faydası olur diye hic deger ölçtürmeden vermişti.
7+3 canım bugün ama sata göre (8+2) gec döllenmeHımm yani doktor bana hiç bir sey demedi bebeği kalp atisini gördü güzel dedi iki hafta sonraya çağırdı şimdi kaç haftaliksin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?