- 10 Aralık 2016
- 1.525
- 4.631
- 133
- 41
Benimde bugün aniden midem bulanmaya başladı baya kötüydü yemek falan yapamadım. Akşamları çok hafif olup geçiyordu arada sırada ama bugün berbattım. Doktoru aradım bişey yoktur ama gel bakalım için rahat etsin dedi. Gittim gördüm rahatladım geldim bendeKızlar
Sol kasığım seyiriyordu tedirgin oldum aslında cumartesiydi kontrolüm
Hastaneye gittim
Kalp atışlarını da duydum
Çok şükür rabbime
7+1 çıktı
Allah’ım isteyen herkese nasip etsin
Kıyamam ya :))
Olsun olsun zararsız bir şey yemedikten sonra cok da dert etmeyin. Kilo cok kilolular için iyi diil. Mesela benim içinsanırım beden dengeyi buluyor kendi kendine. İştahım kesilmese kendimi şu an düşünemiyorum 10kg alırdım 1 ayda
Bu arada dr bana üstüne basa basa defalarca şeker yok dedi. Ona dikkat edin lütfen.
Bende de çok oluyor ani kalkışlarda..Bıçak saplanmasi gibi oluyor üstelik.Canımı acıtıyor
Yakiniz o zaman canim benimde sata göre 7+5 ama ultrasona göre yeni 7.haftaya girdik kalp atışını duydun mu peki7+3 canım bugün ama sata göre (8+2) gec döllenme
Ben tansiyon aleti alıcam 2 seferdir doktorda yüksek cıkıyor ama orda bebegi gorucem diye heyecanlı oluyorumEn güzeli sonlara doğru sadece hamilelik kilosu alacaksın onu da verirsinBana şekerle ilgili birşey demedi ama benim ablamda hamile tansiyon problemi yaşıyor ablam özellikle bana doktoruna kesinlikle tansiyon takibi yaptırt dedi..
Bir önceki gebeliğinde sırf bu yüzden erken doğum yapmak zorunda kaldı ve sonlara doğru çok sıkıntı yaşadı
Şuanki hamileliğinde de tansiyon sorunu çıktı .. ne olur ne olmaz bu konuda bizde dikkat edelim
Duydum canım 3 ayrı günde dinledim. Riskli gebelik diye sıkı takip ediyor. En son dün duydumYakiniz o zaman canim benimde sata göre 7+5 ama ultrasona göre yeni 7.haftaya girdik kalp atışını duydun mu peki
Maşallah canim inşAllah hep güzel gider :)Duydum canım 3 ayrı günde dinledim. Riskli gebelik diye sıkı takip ediyor. En son dün duydum
hüseyin pehlivan canım sincan koru daHüseyin ben hangi hastanede canım. Asoyadı ne
Benimde bugün aniden midem bulanmaya başladı baya kötüydü yemek falan yapamadım. Akşamları çok hafif olup geçiyordu arada sırada ama bugün berbattım. Doktoru aradım bişey yoktur ama gel bakalım için rahat etsin dedi. Gittim gördüm rahatladım geldim bende. Daha önce bir ölü doğumum var evham yapmamaya çalışıyorum ama bu kadar oluyor malesef. Aslında sadece bulantı. Hamileliğin en olağan olayı ama işte... Kötü geçmiş olunca böyle oluyormuş malesef.
canım oglun kac yasındakıKızlar ya benimde iki üç gündür kasıklarımda batma oluyo bide arada sırtıma belime ağrı giriyo panik yaptım ilk çocuğumda hiç olmamıştı bundada yoktu da yeni olmaya başladı doktorada hiç gitmedim ya heyecan yapmaya başladım doktora gideyim yarın işteyken dedim eşim bensiz gitme diyo e onunla da gidersem oğlum korkar mı diye çekiniyorum doktor göbeğimi açıp bakacak ya büyük çocuğuyla ultrasona giren oldu mu
bende kullanıyorum cok kotu yapıyor benı ınsallah gecer dusuk rıskım varBana progestan 200mg vermişti ilk dr önlem amaclı, diger dr da ölçüm yapmak için kestirdi. İlk önce 20 cıktı ilacın etkisiyle 2 gun arayla yine ölcüldü 18 e sonra da 14 e düştü. Dr 10 a düşse verirdim şimdilik boşuna yüklenmeyelim dedi fakat ertesi hafta kanamam oldu, sabah akşam tekrar başladık... hic de sevmiyorum o ilacı. Uyku sersemlik ve mutsuzluk yapıyo bende ama mecbur kullanıyorum.
Önceki hamileliğimde ne kusma ne bulantı ne de başka bişey yaşamadım. Bu seferde ilk defa ve aniden böyle bişey yaşayınca panik yaptım sanırım. Aman dediğin gibi ben razıyım bütün bunlara yeter ki sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza inşallahBende uzun uğraşlar sonucu hamile kalabildim ilk defa
O yüzden tedirginliklerimiz normal
Benim de midem fena
Ama evde yiyemiyorum
Dışarda gayet güzel yiyorum onu farkettim
İştahım yok evdeyken yemek duyunca ıyy oluyorum
Midem almıyor
Geçer heralde
Bu bile güzel ya
Allah’ım daha büyük dert vermesin
Kızımdan tut,komşularıma kadar herkes oğlun olacak diyor bana da..Bence de böyle tahminler için çok erkenKızlar sizin bebislerin cinsiyeti için yorum yapan oluyormu,beni kim görse erkek doğuracaksın diyor nerden anlıyorlar anlamıyorum.
Daha karnım falanda cikmadiki bakıp anlasınlar,bugün ilk defa ablanın kayınvalidesi kesin kız olacak kalçaların yassı büyüyor dedi
Şimdiden belli olurmuki boyke seyler ya inamakta istemiyorum açıkcası
Bana da erkek diyip duruyorlar, biraz gıcık oluyorum :)) nerden bilecekler ki uyduruyorlar işte.Kızlar sizin bebislerin cinsiyeti için yorum yapan oluyormu,beni kim görse erkek doğuracaksın diyor nerden anlıyorlar anlamıyorum.
Daha karnım falanda cikmadiki bakıp anlasınlar,bugün ilk defa ablanın kayınvalidesi kesin kız olacak kalçaların yassı büyüyor dedi
Şimdiden belli olurmuki boyke seyler ya inamakta istemiyorum açıkcası
Gerek görmemiştir, coraspin pıhtılaşma için veriliyor zaten sizde oyle bir sorun var mıydı?Kızlar iyi akşamlar benim aklıma bişey takıldı benim kızıma hamileliğimde dr um bana progestan ve coraspin vermişti tedbir amaçlı çünkü bi dış gebelik geçirmiştim şimdiki dr um ise ne progestan ne coraspin verdi aklıma takılıyo çok fazla
Canım bende de oldu ya cumartesi ve pazartesi gecesi. Bana progestan verdi ve evde yatış verdi. Korkma dedi. Şimdilik bir sıkıntı yok bebek de iyi. Telaş yapma ben de korktum ilk gördüğümde sonra ne hikayeler duydum insanlar şakır şakır kanamalara rağmen sağlıklı cocuk doğurmuşlar. Korkma canım hiç.Kizlar dun ve bugun biraz once hatta pembe kanama geliyr benden..dun kontrole gitmeden olmustu dr.a soledim ck paniksin olabilir dedi..ultrasonla bakti kalbini bile duyduk..2 hafta sonaya randevu verdi bugun yine oldu normal diip duruyr evham yapiyosun diyo bana ne yapicam bn yaakorkuyrm ister istemez kac senenin ardina tup bebekle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?