2019 Kasim anneleri buraya:)

Kuzumm gobektn oksapar kan sulandiricikalcadan iki gunde bir progestan ve her gun sabah aksm iki tane progestan aliyrm o normal dedikce ben sikinti yapiyrm..smdi yazsam yine normal dick..devami gelmiyr insallah gelmez oldumu sende bi daha iki gunden sona

Gerek görmemiştir, coraspin pıhtılaşma için veriliyor zaten sizde oyle bir sorun var mıydı?
Biliyorum kan sulandırıcı. Önceki dr um bebeğe kan akışının kolay olması için vermişti kalp durmaları genelde kan pıhtılaşması sonucu oluyor aklıma hep kötü şeyler geliyor

Yok olmadı canım. Ultrasonda gördü kanama alanını 1.5 cm

Aklıma yemek gelmesin de...
Gözümün önüne gelince çok kötü. Ama yemek olunca azar azar yavaşça yiyorum ama sonra hoop lavabo. Mutfağa giremiyorum zaten her şey kokuyor.
Kızlar simit, zeytin, bulgur, yeşil elma, maden suyu bunlar çok iyi bastırıyor bulantıyı.

Zeytin hiç yiyemiyorum. Simit deneyeyim. Bulgur biri pişire belki. Ben kesinlkle mutfağa giremiyorum. Yeşil elma diyince bile kötü oluyorum. Maden suyu da deneyeyim. Çoksağol. Valal durum fena. Midem hep ağzımda.

Canim bana da vermedi dr progeston halbuki düşük benimkisi ne düşündü de vermedi bilemiyorum

Şimdiden belli olacağını sanmıyorum ama kızımda karnım popom yayvan oğlanda basket topu gibi dikti

Demekki bu sene erkek patlaması yaşanacak,hayırla sağlıkla gelsinlerde bizim için hiç farketmez
Ben daha hamile kaldigimı bilmeden bebek 2 1 aylık olmuş ben rüyalarımda erkek bebek görür düm banada erkek bu bebek diyenler var aaa hepimizemi öyle diyorlar ay allahım saglıklı hayırlı evlat versin hiç fark etmez

Bana da erkek diyip duruyorlar, biraz gıcık oluyorum :)) nerden bilecekler ki uyduruyorlar işte.

Öff bu millet de ne kadar uydurukçu.. 8haftalık gebelikte hemen nerden anlıyorlarmış... Benim oğluma hamileliğimde karnım sivriydi ve erkek olacak diyorlardı.. Erkek oldu cidden.. Ama 8 hafta bunun için çok erken gerçekten.. Erkek olmasını istemez misin? Erkek annesi olmak da çok güzel.. Kızkar babaya aşık erkekler anneye...

Merhaba güzel hamileler. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Hadi bizim içinde dua edin. Rabbim bizede nasip etsin. Hepiniz sağ salim yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşAllah
canım günaydın allahım sanada nasip etsin inşallah mis kokulu sağlıklı bi evlat

Olsa da korkma. Kalp atışı duyduktan sonra kaybetme ihtimali cok düşük.
Devmi gelmedi kuzum cok sukur ck sagl telkinlerin icin..bi daha olmaz insallah yaa..gelene kdr omrumden omur goturcek sipa belliki..saglikla alalim cnm kucaklarimiza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…