- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Kuzumm gobektn oksapar kan sulandiricikalcadan iki gunde bir progestan ve her gun sabah aksm iki tane progestan aliyrm o normal dedikce ben sikinti yapiyrm..smdi yazsam yine normal dick..devami gelmiyr insallah gelmezCanım bende de oldu ya cumartesi ve pazartesi gecesi. Bana progestan verdi ve evde yatış verdi. Korkma dedi. Şimdilik bir sıkıntı yok bebek de iyi. Telaş yapma ben de korktum ilk gördüğümde sonra ne hikayeler duydum insanlar şakır şakır kanamalara rağmen sağlıklı cocuk doğurmuşlar. Korkma canım hiç.
Biliyorum kan sulandırıcı. Önceki dr um bebeğe kan akışının kolay olması için vermişti kalp durmaları genelde kan pıhtılaşması sonucu oluyor aklıma hep kötü şeyler geliyorGerek görmemiştir, coraspin pıhtılaşma için veriliyor zaten sizde oyle bir sorun var mıydı?
Yok olmadı canım. Ultrasonda gördü kanama alanını 1.5 cmKuzumm gobektn oksapar kan sulandiricikalcadan iki gunde bir progestan ve her gun sabah aksm iki tane progestan aliyrm o normal dedikce ben sikinti yapiyrm..smdi yazsam yine normal dick..devami gelmiyr insallah gelmezoldumu sende bi daha iki gunden sona
Tekrar danışın doktorunuza, belki kullandırır.Biliyorum kan sulandırıcı. Önceki dr um bebeğe kan akışının kolay olması için vermişti kalp durmaları genelde kan pıhtılaşması sonucu oluyor aklıma hep kötü şeyler geliyor
Merhaba ben de ayni durumdayim.Kendim kokuyor diye pisiremiyorum.Isin kotusu baskasinin yapip getirdigi yemegi de yiyemiyorum..Siz neler yiyorsunuz??Midenizi bulandirmayan bir yemek oldu mu??Ben sadece kahvalti yapabiliyorum.Bir de yogurt,elma,muz ve bazen sade makarna haslayip.Yogurt dokup onu yiyorum.Baska hicbir sey yiyemiyorum.
Kızlar simit, zeytin, bulgur, yeşil elma, maden suyu bunlar çok iyi bastırıyor bulantıyı.
Insallah bndede olmaz cnm elim ahagim titriyr gorunceYok olmadı canım. Ultrasonda gördü kanama alanını 1.5 cm
Olsa da korkma. Kalp atışı duyduktan sonra kaybetme ihtimali cok düşük.Insallah bndede olmaz cnm elim ahagim titriyr gorunce
Canim bana da vermedi dr progeston halbuki düşük benimkisi ne düşündü de vermedi bilemiyorumKızlar iyi akşamlar benim aklıma bişey takıldı benim kızıma hamileliğimde dr um bana progestan ve coraspin vermişti tedbir amaçlı çünkü bi dış gebelik geçirmiştim şimdiki dr um ise ne progestan ne coraspin verdi aklıma takılıyo çok fazla
Kızımdan tut,komşularıma kadar herkes oğlun olacak diyor bana da..Bence de böyle tahminler için çok erken
Demekki bu sene erkek patlaması yaşanacak,hayırla sağlıkla gelsinlerde bizim için hiç farketmezBana da erkek diyip duruyorlar, biraz gıcık oluyorum :)) nerden bilecekler ki uyduruyorlar işte.
Şimdiden belli olacağını sanmıyorum ama kızımda karnım popom yayvan oğlanda basket topu gibi diktiKızlar sizin bebislerin cinsiyeti için yorum yapan oluyormu,beni kim görse erkek doğuracaksın diyor nerden anlıyorlar anlamıyorum.
Daha karnım falanda cikmadiki bakıp anlasınlar,bugün ilk defa ablanın kayınvalidesi kesin kız olacak kalçaların yassı büyüyor dedi
Şimdiden belli olurmuki boyke seyler ya inamakta istemiyorum açıkcası
Ben daha hamile kaldigimı bilmeden bebek 2 1 aylık olmuş ben rüyalarımda erkek bebek görür düm banada erkek bu bebek diyenler var aaa hepimizemi öyle diyorlarDemekki bu sene erkek patlaması yaşanacak,hayırla sağlıkla gelsinlerde bizim için hiç farketmez
Bana da erkek diyip duruyorlar, biraz gıcık oluyorum :)) nerden bilecekler ki uyduruyorlar işte.
3 yaşında bebek kardeşte söyemedik son dk söylemeyi düşünüyoruzcanım oglun kac yasındakı
canım günaydın allahım sanada nasip etsin inşallah mis kokulu sağlıklı bi evlatMerhaba güzel hamileler. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Hadi bizim içinde dua edin. Rabbim bizede nasip etsin. Hepiniz sağ salim yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşAllah
Rabbim tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsinMerhaba güzel hamileler. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Hadi bizim içinde dua edin. Rabbim bizede nasip etsin. Hepiniz sağ salim yavrunuzu kucağınıza alırsınız inşAllah
Devmi gelmedi kuzum cok sukur ck sagl telkinlerin icin..bi daha olmaz insallah yaa..gelene kdr omrumden omur goturcek sipa belliki..saglikla alalim cnm kucaklarimiza insallahOlsa da korkma. Kalp atışı duyduktan sonra kaybetme ihtimali cok düşük.
canım daha kucukmus kolay soylersın3 yaşında bebek kardeşte söyemedik son dk söylemeyi düşünüyoruz
ben 8 yasındakı kızıma soyledım cok kıskandı oturdu agladı nekadar buyuk okadar kıskanıyorcanım daha kucukmus kolay soylersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?