2019 Kasim anneleri buraya:)

Ben gittim canım,babasıyla içerde durdular ama kapıdan gördü. Doktor teyze annemin karnına bakıyor iyileşceksin annecim diye seslendi bana hatta sıradan bir muayene gibi davrandı yani mutlu mesut çıktık

Kızıma hamileyken bana da kaç kişi ooo hadi benden müjde kesin oğlun olacak dedi. Kimsenin kalbini kırmak istemediğimden bişey demedim ama erkek olacak dediklerinde iltifat ediyormuş gibi düşünüyor bazıları sanki erkek annesi olmak bir lütufmuş gibi. Sağlıklı olsunda hangisi olacağı hiç fark etmez deyip geçiştiriyodum ben. İnsanlar müneccimlik yapmayı pek seviyo

Canim bana da vermedi dr progeston halbuki düşük benimkisi ne düşündü de vermedi bilemiyorum
Bende anlamadım cnm birde benden istediği testleri aile hekimliğinde yaptırdım orada progestan ölçmemişler dr um da hiç başka yerde ölçtür falan demedi değişik bir dr güven vermedi bana.

Başka bir dr a mı görünsen ama bence yerleşme kanamasıdır cnm tedirgin olma

Allah ne verirse kabulüm elbet ama eşimin de benim de gönlümüz kızdan yana. Cok ilginctir ki çocuklugumdan beri hep kız cocugum olacagına inanmışımdır artık hayırlısı. Canım hiç tatlı şeyler istemiyor. Bakalım ne olacak yeter ki olsun bu sefer...

Günaydın kızlar aman morelinizi yüksek tutun dün okulda müdüre sinirlendim gece karnım spazma girdi.
Aaa yapma böyle şeyler kim ne yaparsa yapsın senin bebegin var... ben öyle diyorum kendi kendime herkes istedigini yapabilir umrumda diil benim bebegim var döverim o müdüreyiiii

Bende o kadar sinirleniyorumki sanki erkek evlat olunca daha sevinecekmişiz gibi,rabbim biliyor eşimde bende kız çocuğu hastasıyız.
Ama birgün bile cinsiyet su olsa,bu olsa demedik rabbim en iyisini bilir sağlıklı,hayırlı bir evlat olsunki bize yeter

Normaldir inşllah canım doktoruna güven,gidebilecek durumdaysan git doktora icin rahat olsun.
Stres yapma kendini üzme diyeceğim biliyorum imkansiz,kalbin orda atıyor şimdi
Kuzu ayni dedigin gibi orda atiyo kalbim..kanama alani vesaire olsa solemezmiydi bu kadin bana sali gunu ordaydm daha o gun de gelmisti kanama ve bana dediki adet gibi bile gelebilir olabiliyr bak bebegin kese hersey ck guzel demisti

Kuzu ayni dedigin gibi orda atiyo kalbim..kanama alani vesaire olsa solemezmiydi bu kadin bana sali gunu ordaydm daha o gun de gelmisti kanama ve bana dediki adet gibi bile gelebilir olabiliyr bak bebegin kese hersey ck guzel demisti
Adet kanı gibi bile gelebilir dediyse kesin kanama alanı gördü canım,ama demekki bebeği etkileyecek bir yerde degilki hiç merak etme dedi...benim kuzenim 8 ay kanama yaşadı,hemde baya baya yoğun ama kanaması kesenin arkadasindaymıs merak etme hiçbirşey olmaz dedi doktoru,gerçektende tam gününde normal doğumla turp gibi doğdu.
Sende doktoruna güven,evladinida rabbime emanet et canım dinlen bol bol dua et..baska ne gelirki elden

3 yaşında bebek kardeşte söyemedik son dk söylemeyi düşünüyoruz
biz söyledik şöyle ki halasının yeni bebeği oldu ondan etkilendi sürekli karnımı seviyodu hamile değilken anne benim kardeşim ne zaman çıkacak diyordu herkese hamile annem diyordu deildim utanıyodum. şimdi artık geldi dedim çok sevindi öpüyor karnımı bulantı yapıyor diyorum yavaş yavaş hazırlıyorum herşeye kırmadan kıskandırmadan son dakika bence biraz tokat gibi olmaz mı ama bu çocuğa göre değişir anne olarak en iyisini bilirsin tabi cnm. her çocuk başka benimkide doğunca kıskanacak gibi geliyor çünki bana aşırı düşkün.

Kızlar dün kahverengi lekelenme gelince bugün özeldeki dr a gittim kese büyümemiş hala 11 mm dedi içinde bebek görünmüyo dedi yıkıldık iki düşük var zaten hemen araştırma hastanesine gittik 15-16 mm gördü yolk sac gördü sorun yok dedi diğeri de bi sonraki gebelikte asprin clkeksandan bahsetti yani bu kesin düşecek gözüyle baktı ne yapacağımı sasırdım sat 20 subat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…