28 yasindayim ve ilk cocgumArkadaşlar kaç yaşındasınız ve kaçıncı çocuk
Olabilir,ben sabah akşam alıyorumAcaba progestan mı benim ruh halimi etkiliyor? Gunde 1 progestan kullanıyorum.
38 yaşındayım ve ilk olacak olursaArkadaşlar kaç yaşındasınız ve kaçıncı çocuk
Aaaa o şey neee coook merak ettimŞayet mide bulantım bir süre daha olmazsa kullandığım birşeyden dolayı olmadığını düşüneceğim. Çünkü 1 haftadır sadece çarşamba günü kullanmadım o gün mide bulantısı ve kusma meydana geldi. Diğer günler yine rahatım. Tezimi bi kaç hafta deneyeyim midem bulanmazsa sizinle paylaşayımilk bebeğimde mide bulantısı ve kusmadan dolayı 2 defa acilde serum yemiş birisi olarak bu sefer ikiz gebelik olmasına rağmen çoktan başlaması gerekiyordu demekki kullandığım o birşey etkili olmuş olabilir
İlk gebeliğimde 5+6 da mide bulantılarım aşırı derecede başlamıştı 18. Haftaya kadar da devam etmişti. Bu sefer test edeyim bakayım en azından 2 hafta daha mide bulantısı olmazsa paylaşacağımAaaa o şey neee coook merak ettim
Maşallah canım gözün aydın olsun. Ben de çarşamba günü gideceğim bakalım duyulacak mıMerhaba arkadaşlar,bende hamile olduğumu 1 hafta önce öğrendim ❤
Pazartesi gunu betahcg 40112 civarıydı,dün ultrasona girdik kalp artışlarını duyduk allaha şükür, 6+3 günlükmus
Haftaya tekrar randevum var haftaya artık gümbür gümbür duyulur sesi dedi,inşllah hepimizin evlatları sağlıkla gelişir hayırla kucagimiza alırız.
Evet suanda 5. Haftadayim belkide 6da bulanicak insan herseyden pimpirikleniyor ilk olduğu icin karnim agrımadiginda aaa neden agrimiyor diyorum keske evimde usg olsaBazen oluyo bazen olmuyo doktor da ebe de herkeste farkli olabildigini soyledi suresi, yogunlugu belli olmazmis. Ay oyle diyip kendine nazar degdirme sakın :) ben 6.haftaya girene kadar hicbi sıkıntım yoktu istahim cok iyiydi sonra 6.haftaya bi girdim yemeden, icmeden kesildim resmen midemde tas var gibi geliyo zorla yiyip iciyorum bulantidan dolayi, 1 haftada 3 kilo verdim resmen.
Evet suanda 5. Haftadayim belkide 6da bulanicak insan herseyden pimpirikleniyor ilk olduğu icin karnim agrımadiginda aaa neden agrimiyor diyorum keske evimde usg olsa
O daha Çinden gelene kadar biz dogururuzAyni seyleri dusunuyoruz tecrubesizlik sanirim bizimki bi gun kramp oluyo diyorum dun neden olmadi, midem bulanmadigi donemlerde surekli nedem bulanmiyo diyodum su an dedigim icin cok pismanimesim de aliekspress.ten ultrason mu alsak eve diyodu
O daha Çinden gelene kadar biz dogururuzBi kalp atışını duysam rahatlicaml
Al benden de o kadar... surekli emin olmak istiyorum orda mı gelişiyo mu diye...Evet suanda 5. Haftadayim belkide 6da bulanicak insan herseyden pimpirikleniyor ilk olduğu icin karnim agrımadiginda aaa neden agrimiyor diyorum keske evimde usg olsa
Kac haftalıksınız?Hayırlı akşamlar arkadaşlar bende kasım annesi olucam inşallah yarın randevum var hatta kontrol diyelim geçen hafta gitmiştim bu hafta kontrole çagırdı doktorum bakalım yavrumu görmek için hemen yarın olsun istiyorum Allahım hepimize saglıkla kavuştursun yavrularımızı inşallah
Ben 28 yasindayim..Ilk cocugum olacak insallah..Arkadaşlar kaç yaşındasınız ve kaçıncı çocuk
Canım kalp atımı nasıldıMerhaba arkadaşlar,bende hamile olduğumu 1 hafta önce öğrendim ❤
Pazartesi gunu betahcg 40112 civarıydı,dün ultrasona girdik kalp artışlarını duyduk allaha şükür, 6+3 günlükmus
Haftaya tekrar randevum var haftaya artık gümbür gümbür duyulur sesi dedi,inşllah hepimizin evlatları sağlıkla gelişir hayırla kucagimiza alırız.
Valla doktor süper dedi,dakikada 118mis o ne demek bilmiyorum ama cok iyi diyince rahatladim.Canım kalp atımı nasıldı
Inşallah duyacaksın canım,öyle tarifsiz bir duygu ki ❤Maşallah canım gözün aydın olsun. Ben de çarşamba günü gideceğim bakalım duyulacak mı
Ben tam 1 hafta regl sancısı çektim,her ay cektigim sancıların birebir aynıydı.Kızlar hamile kaldıktan sonraki ilk adet döngüm ve sanki adet sancısı gibi sancılarım var ara ara. Eğer hamile kalmasaydım dün adet görecektim. Benzer durum yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?