2019 Kasim anneleri buraya:)

Merhaba arkadaşlar,bende hamile olduğumu 1 hafta önce öğrendim ❤
Pazartesi gunu betahcg 40112 civarıydı,dün ultrasona girdik kalp artışlarını duyduk allaha şükür, 6+3 günlükmus
Haftaya tekrar randevum var haftaya artık gümbür gümbür duyulur sesi dedi,inşllah hepimizin evlatları sağlıkla gelişir hayırla kucagimiza alırız.

Aaaa o şey neee coook merak ettim

Maşallah canım gözün aydın olsun. Ben de çarşamba günü gideceğim bakalım duyulacak mı

Evet suanda 5. Haftadayim belkide 6da bulanicak insan herseyden pimpirikleniyor ilk olduğu icin karnim agrımadiginda aaa neden agrimiyor diyorum keske evimde usg olsa

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bende kasım annesi olucam inşallah yarın randevum var hatta kontrol diyelim geçen hafta gitmiştim bu hafta kontrole çagırdı doktorum bakalım yavrumu görmek için hemen yarın olsun istiyorum Allahım hepimize saglıkla kavuştursun yavrularımızı inşallah

Evet suanda 5. Haftadayim belkide 6da bulanicak insan herseyden pimpirikleniyor ilk olduğu icin karnim agrımadiginda aaa neden agrimiyor diyorum keske evimde usg olsa

Ayni seyleri dusunuyoruz tecrubesizlik sanirim bizimki bi gun kramp oluyo diyorum dun neden olmadi, midem bulanmadigi donemlerde surekli nedem bulanmiyo diyodum su an dedigim icin cok pismanim esim de aliekspress.ten ultrason mu alsak eve diyodu

Ayni seyleri dusunuyoruz tecrubesizlik sanirim bizimki bi gun kramp oluyo diyorum dun neden olmadi, midem bulanmadigi donemlerde surekli nedem bulanmiyo diyodum su an dedigim icin cok pismanim esim de aliekspress.ten ultrason mu alsak eve diyodu
O daha Çinden gelene kadar biz dogururuz Bi kalp atışını duysam rahatlicaml

Kac haftalıksınız?

Canım kalp atımı nasıldı

Canım kalp atımı nasıldı
Valla doktor süper dedi,dakikada 118mis o ne demek bilmiyorum ama cok iyi diyince rahatladim.
Ama tabi 6 haftalık olduğun daha derinden derinden,7 haftada artık daha güm güm duyarsın dedi canım ❤
Inşallah haftaya tekrar gideceğim,sen duydunmu kalp atislarini

Kızlar hamile kaldıktan sonraki ilk adet döngüm ve sanki adet sancısı gibi sancılarım var ara ara. Eğer hamile kalmasaydım dün adet görecektim. Benzer durum yaşayan var mı ?
Ben tam 1 hafta regl sancısı çektim,her ay cektigim sancıların birebir aynıydı.
Hatta hergün ped taktım,her an regl olacağımı düşündüğüm için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…