2019 Kasim anneleri buraya:)

canım fitil olarak atılıyor o ozaman yan etkileri olmuyor uyku tansiyon vs yapmıyormuş dr a danış fitil olarak at vajinadan. çok da etkili düşmemesi için hemen işe yarıyormuş. öteki türlü konuşamıcak hale getirirmiş okadar ağır ilaç.

Kuzum acik pembe rengi..iki uc gundur geldigi gunden beri iste adet agrisi gibi agrilarm var bugun hafiflemis ama.. sizide uzmek istemiyrm ama danisacak kimsem de yk
Benimki de pembe 3-4 damlaydı bebek büyümüş bak hiçbir şey olmamış. Senin de olmayacak. Tam kac gün haftasın şu an? 7 miydi?

Dün akşam benim de yeniden kanamam oldu. Açık pembe . İyiyim kanamam yok diye iki gündür almıyordum Progestan.ama hemen gece fitil olarak aldım. Sabaha lekeler kahverengiye dönüştü.
Hiç bir kanama alanı vs görmedi doktor bende. Kese büyürken olabilir demişti. Ama insan korkuyor. Dünden beri tedirginim.
Haftalardır ilk kez dün biraz yürüdüm yemek yaptım vs. İyiyim diye yeniden namaza başladım. Ama maalesef yine yatmak zorundayım.
Ne kadar zor bir süreçmiş hiç hazır değilmişim. Bu tedirginlik bu korku dünden beri morelim sıfır

Canım cok zor biliyorum ama kötü düşünmeden 1 hafta bekle, sat 20 şubatmış bak minnak daha o. Belli olmaz şimdiden. Betahcg baktırdın mı? Artış iyi mi?

Danıştım canım agız yoluyla almamı söyledi. Ben de üstelemedim.

Canım cok zor biliyorum ama kötü düşünmeden 1 hafta bekle, sat 20 şubatmış bak minnak daha o. Belli olmaz şimdiden. Betahcg baktırdın mı? Artış iyi mi?
Baktılar iki hastanede de henüz çıkmadı özeldeki doktor çok üzgündü bu da gitti diye diğeri kesenin içinde bebek bile görünüyor dedi özelde kesenin içi boş denildi

kızlar anlamadığım 7+6 benim bugün 8 haftalık mı oluyorum imzam da 8 hafta diyor. unutmuşum ya hesaplamayı

Baktılar iki hastanede de henüz çıkmadı özeldeki doktor çok üzgündü bu da gitti diye diğeri kesenin içinde bebek bile görünüyor dedi özelde kesenin içi boş denildi
Ultrason cihazından ultrason cihazına fark var.Bebek var diyene inan,olmayan bebeği var demez herhalde.Vajinal bakıldı mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…