canım fitil olarak atılıyor o ozaman yan etkileri olmuyor uyku tansiyon vs yapmıyormuş dr a danış fitil olarak at vajinadan. çok da etkili düşmemesi için hemen işe yarıyormuş. öteki türlü konuşamıcak hale getirirmiş okadar ağır ilaç.Bana progestan 200mg vermişti ilk dr önlem amaclı, diger dr da ölçüm yapmak için kestirdi. İlk önce 20 cıktı ilacın etkisiyle 2 gun arayla yine ölcüldü 18 e sonra da 14 e düştü. Dr 10 a düşse verirdim şimdilik boşuna yüklenmeyelim dedi fakat ertesi hafta kanamam oldu, sabah akşam tekrar başladık... hic de sevmiyorum o ilacı. Uyku sersemlik ve mutsuzluk yapıyo bende ama mecbur kullanıyorum.
Benimki de pembe 3-4 damlaydı bebek büyümüş bak hiçbir şey olmamış. Senin de olmayacak. Tam kac gün haftasın şu an? 7 miydi?Kuzum acik pembe rengi..iki uc gundur geldigi gunden beri iste adet agrisi gibi agrilarm var bugun hafiflemis ama..sizide uzmek istemiyrm ama danisacak kimsem de yk
Sizle günlerimiz aynıymışBenimki de pembe 3-4 damlaydı bebek büyümüş bak hiçbir şey olmamış. Senin de olmayacak. Tam kac gün haftasın şu an? 7 miydi?
Canım cok zor biliyorum ama kötü düşünmeden 1 hafta bekle, sat 20 şubatmış bak minnak daha o. Belli olmaz şimdiden. Betahcg baktırdın mı? Artış iyi mi?Kızlar dün kahverengi lekelenme gelince bugün özeldeki dr a gittim kese büyümemiş hala 11 mm dedi içinde bebek görünmüyo dedi yıkıldık iki düşük var zatenhemen araştırma hastanesine gittik 15-16 mm gördü yolk sac gördü sorun yok dedi diğeri de bi sonraki gebelikte asprin clkeksandan bahsetti yani bu kesin düşecek gözüyle baktı ne yapacağımı sasırdım sat 20 subat
Danıştım canım agız yoluyla almamı söyledi. Ben de üstelemedim.canım fitil olarak atılıyor o ozaman yan etkileri olmuyor uyku tansiyon vs yapmıyormuş dr a danış fitil olarak at vajinadan. çok da etkili düşmemesi için hemen işe yarıyormuş. öteki türlü konuşamıcak hale getirirmiş okadar ağır ilaç.
Evet benim aslında sata göre (8+3) bugün ama ultrasona göre 7+4Sizle günlerimiz aynıymış
Benimde sata göre 7+4 ultrasona göre 8 hafta. Bakalım gelecek aylarda netleşirEvet benim aslında sata göre (8+3) bugün ama ultrasona göre 7+4
Baktılar iki hastanede de henüz çıkmadıCanım cok zor biliyorum ama kötü düşünmeden 1 hafta bekle, sat 20 şubatmış bak minnak daha o. Belli olmaz şimdiden. Betahcg baktırdın mı? Artış iyi mi?
yaaa dr bu ne dicen ama nie ağız verirler. öteki daha kolayken vardır bildiği tabiDanıştım canım agız yoluyla almamı söyledi. Ben de üstelemedim.
Çıkmış şimdi bhcg 14.865 çıkmış progesteron 12,6Canım cok zor biliyorum ama kötü düşünmeden 1 hafta bekle, sat 20 şubatmış bak minnak daha o. Belli olmaz şimdiden. Betahcg baktırdın mı? Artış iyi mi?
Ultrason cihazından ultrason cihazına fark var.Bebek var diyene inan,olmayan bebeği var demez herhalde.Vajinal bakıldı mı hiç?Baktılar iki hastanede de henüz çıkmadıözeldeki doktor çok üzgündü bu da gitti diye diğeri kesenin içinde bebek bile görünüyor dedi özelde kesenin içi boş denildi
Canım cok erken bekle lütfen kendini üzmeden. İyi haberler alırız insallahBaktılar iki hastanede de henüz çıkmadıözeldeki doktor çok üzgündü bu da gitti diye diğeri kesenin içinde bebek bile görünüyor dedi özelde kesenin içi boş denildi
Bundan önceki bhcg kactı ne zaman ölcülmüştğ?Çıkmış şimdi bhcg 14.865 çıkmış progesteron 12,6
Evet 8.haftan bitmek üzere üstelikkızlar anlamadığım 7+6 benim bugün 8 haftalık mı oluyorum imzam da 8 hafta diyor. unutmuşum ya hesaplamayı
20 mart 776 22 mart 1800 dü. Şimdi 14 binlerde aslında tam iki kat artmamış hesaplayınca.Bundan önceki bhcg kactı ne zaman ölcülmüştğ?
Özellikle sordum canım. Ona da çok güveniyorum. Prospektüsünde de agız yoluyla alın yazıyor.yaaa dr bu ne dicen ama nie ağız verirler. öteki daha kolayken vardır bildiği tabi
Vajinal bakılmadı henüz özeldeki hiç ümit vermedi diğeri de yolk sac var bebek de var gibi vajinal baksak görürüz dedi ama bakmadıUltrason cihazından ultrason cihazına fark var.Bebek var diyene inan,olmayan bebeği var demez herhalde.Vajinal bakıldı mı hiç?
canım ozaman 8+ lar 9 hafta deniliyor. 9+ lar 10 deniliyor öylemiydi takibiEvet 8.haftan bitmek üzere üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?