2019 Kasim anneleri buraya:)

Vajinal bakılmadı henüz özeldeki hiç ümit vermedi diğeri de yolk sac var bebek de var gibi vajinal baksak görürüz dedi ama bakmadı
Keşke sen talep etseydin vajinal bakın diye.benim karından bakıldı 17mm bomboş kese göründü.Doktor boş gebelik olabilir yazmış kağıda..Üstelik boş gebelik geçmişim de var.Dururmuyum..Ertesi gün hemen vajinal bakıldı bebek ve kalp atışı görüldü.Bence vajinal baktır, için rahat etsin

Farklı yerlerde ölçüldü dün baya stresliydim iş yerinde belki ondan mı oldu asprin kullanmadım diye mi artık kullansan da işe yaramaz dedi
kullansan mı acaba, yaşıyor olma ihtimali var bebegin şu an. Yani o kadar kesin konuşması insanı yıpratıyor. Offf ne zor bir sürecteyiz...

Üstüste 2 düşükten sonra araştırma yapılması gerekir ve düşüğün sebebinin bilinmesi gerekir genelde kan pıhtılaşma sorunuyla kalşılaşılıyor bu durumlarda ve aspin türü ilaçla akış düzene girince bebeğe kan akışı sorunu giderildiğinden gelişimi normale dönüyor. Keşke bu önlem bu gebeliğin için alınmış olsaydı. Lütfen kendini üzme önemli olan sorunun nereden kaynaklandığını bulup çözüme ulaşmak.

Biran ben ne zaman yazdım bunu dıye dusundum. Sonrada baktım ki yazan ben değilim. Aynı seyleri yasıyoruz. Bende yazacaktım. Bebeğin kalp atışınıda duymak için gidemedim doktora hala. Bu kez kızımı götürsem yanımda diyorum alışsın diye. İlk zamanlar cok istiyordu ama sanki şimdi kıskanıyor gibi. off kızımı özledim bak şimdi.
Aynen ilkinde hemde 4 derece olması gereken bir iş yerindeydim. Gün boyu fıldır fıldır geziyordum. Şimdi koydukları köşede uyuyacağım.
Başka bi doktora daha mı gitsen. Ama doktorun senin hassas durumunuda bilerek yorum yapmıştır. Sorun olsa soylerdi muhtemelen.
ben 8 yasındakı kızıma soyledım cok kıskandı oturdu agladı nekadar buyuk okadar kıskanıyor
Benimde 5 yasında kızım var. Hamile değilken baslamıştı karnımı sevmeye. Şimdi kısaknmaya başladı. Bebeği mercimek diye seviyorduk buradada dolunay mercimek var dedi aniden sok olduk..
Aynen sanki erkek olunca muhtesem bişeymiş gibi. Kv erkek torunlarnı seviyo ama kızıma bi düşkünlüğü yok. Bende bu düzene inat kız cock istiyorum yeniden.
Çin takvimine baktınız mı i? Doğruluk payı ver mıdır acaba
Hiç bilmiyorum ama bakalım heyecan olur. Bakalım kimlerinki doğru çıkacak. Bana erkek dedi.
Lavaboya gittim yine gelmis normalmi bu kadari of bn yine soleyeym dr.a
Yine soyle canım.
Mutlaka kıskanacaklar. Aynı durumdayız. Ben cok korkuyorum. Nasıl davranacagım bilmiyorum.
Varken görülmeyebilir ama görülenin olmaması olanaksız. Biri gördüyse kesin vardır yani. Korkma.
kızlar anlamadığım 7+6 benim bugün 8 haftalık mı oluyorum imzam da 8 hafta diyor. unutmuşum ya hesaplamayı
8. haftan bitmek üzere. 9. haftanın içine gireceksin. Ama internetteki hafta hafta hamilelik takiplerinde biraz farklı galiba. 8. haftanın sonunda diyerek başlıyorlar cumleye. onlarda 8. haftaya bakman lazım yani.. Azıcık birşey biliyorsanda ben daha cok karıştırdım şimdi galiba:))

Mthfr677 ve pai 4g/5g var ama doktorlar kullanma demişler. Bana da öyle dediler. Ben coraspin kullandım ama bununla ilgisi yok diyorlar.

Araştırıldı rahimde septum vardı ameliyat oldum aynı zamanda mthfr677 heterozigot pai 4g/5g vardı ama ameliyat olduğum için asprin önerilmedi çogu dr tarafından

Beni korkutan cumartesi 11.2 çıkmış bugün 11.3 aynı dr ölçtü aynı cihaz aradan yarım saat geçti devlette 16 mm içince yolk sac ve bebek bulgusu dedi öğleden sonra tekrar gitcem devlete hcg ve progesteron değeri göstermek için o zaman talep ederim artık

çok tatlısın :) karıştım evet. 8+ ların sonunda 9 bitiyo 10 başlıyor :) yani öyle heralde.aman neyse. kıskanlık konusunda napcamı bende bilmiyorum. ama şimdiden ayklarını öpüceksin annecim seni çok sevcek abla dicek diyorum çok mutlu oluyor. alışsın diye. ama eve gelince işler değişecek hayırlısı inş çözeriz herşey düzene giriyor. takmayalım şimdiden tadını çıkaralım boşver

Evet iste,başka türlü için rahat etmeyecek biliyorum

Benim kızım 10 yaşında,öyle heyecanlı,mutlu ki anlatamam..Geçen akşam "anne kardeşim dogunca beni yine seveceksin dimi?"dedi,şok oldum.İçimden birşeyler kopup gitti sanki.Hormonlardan galiba nasıl zoruma gitti anlatamam.Bebek gelince onu sevmeyecegimi mi hissettirdim acaba diye kendimi yargılayıp infaz ettim. Eşim de fazla hassassin,çocuk o kıskanıyor içten içe,senle alakası yok dedi.Valla kızıma sarılıp ağladım.İkinizi de çok sevicem annecim dedim.

hahaha sata göre değilde ultrasona göremi yazdın. benim 7+1 satla ultrason aynı dediler
Canım sata bakarsak 11.haftamda olmam lazım,geç döllenmiş benim ufaklık.29 ocak sat.Tabiki hesabı ultrasona göre yapıyorum.Doktor sat tarihimi 6 şubata kaydırdı.Şimdi birebir gidiyor

Yolk sac oluşması önemli olumlu bi etken, muayenede vajinal bakılmasını iste erken olduğu için görülmemiştir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…