11. Haftada nasıl oluyor onu anlamadım ben 30 Ocak 9+1 im bugünCanım sata bakarsak 11.haftamda olmam lazım,geç döllenmiş benim ufaklık.29ocak sat.Tabiki hesabı ultrasona göre yapıyorum.Doktor sat tarihimi 6 şubata kaydırdı.Şimdi birebir gidiyor
Miğde bulantısı sağlıklı olduğuna işaret derler sen yemek yemeye çalış sık sık ağzın hiç boş kalmasın miğde bulantın baya azalırKızlar 6+2 deyim . Doktora gittim bugün. Kese normal içinde küçücük bir şey var. Ama çok erken gelmişsin kalp atışı şu an yok dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Kusmalarimda çok fazla korkuyorum onceki düştüğünden dolayı dedim. Kusmalarin çok normal dedi. Şu an her şey yolunda kalp atışını bekleyeceğiz dedi. Offf bir yandan öğürmeler bi yandan kusmalar. Aman kalp atışını da bi duysak falan. Vallahi zor ya. Içimde de hep korku. Allah ım yardım etsin
11 değil pardon 10.hafta oluyor11. Haftada nasıl oluyor onu anlamadım ben 30 Ocak 9+1 im bugün
Özeldeki doktorun yüzünü görmeliydin üzüldü baya diğer iki düşüğü bildiği için ufak bi umut bile vermedi diğeri de normal dedi nasıl böyle farklı konuşuyorlar anlamıyorumYolk sac oluşması önemli olumlu bi etken, muayenede vajinal bakılmasını iste erken olduğu için görülmemiştir belki.
Bak komşuma doktor bebek düşmüş kanaman kendiliğinden durur deyip eve yollamış. Ama başka doktor bebegi göstermiş kalp atışı var yat dinlen kalkma demiş . Çocuk 6 yaşında şimdi.Özeldeki doktorun yüzünü görmeliydin üzüldü baya diğer iki düşüğü bildiği için ufak bi umut bile vermedi diğeri de normal dedi nasıl böyle farklı konuşuyorlar anlamıyorum
Bu dünyada yiyecek ekmeği varsa zaten ne olursa olsun gelecektir eğer nasibi yoksa da ne kadar kullansak da boş ama yine tedbir amaçlı kontröle gittiğimde soralim bende dr umu seviyorum herkes de çok iyi bahsediyor belki bi bildiği vardir.Cnm bnm tup bebek oldugu icin ilk etapta dr.dan ayrilmak istemiyrm..Allaha emanet artk kjzum gelmedi devami gelmez insallah
bende okurken gözlerimden damla geldiBenim kızım 10 yaşında,öyle heyecanlı,mutlu ki anlatamam..Geçen akşam "anne kardeşim dogunca beni yine seveceksin dimi?"dedi,şok oldum.İçimden birşeyler kopup gitti sanki.Hormonlardan galiba nasıl zoruma gitti anlatamam.Bebek gelince onu sevmeyecegimi mi hissettirdim acaba diye kendimi yargılayıp infaz ettim. Eşim de fazla hassassin,çocuk o kıskanıyor içten içe,senle alakası yok dedi.Valla kızıma sarılıp ağladım.İkinizi de çok sevicem annecim dedim.
Ben daha hamile kaldigimı bilmeden bebek 2 1 aylık olmuş ben rüyalarımda erkek bebek görür düm banada erkek bu bebek diyenler var aaa hepimizemi öyle diyorlaray allahım saglıklı hayırlı evlat versin hiç fark etmez
O sonuçta sorun yok değerin 1000 üzerinde 1000 altında düşük olacağından bin değeri baz alınmış. 14binde 24binde olabilirÖzelde 14binlerde çıkan değer devlette 1000.00 sadece acaba >1000.00 mi demek oluyor bu progesteron da 15.6 devlette
Kuzum bugun hic kesilmedi hala geliyr..adet gibi..ole leke degil bildigin kanama yasiyrm..baska bi dr.a gittim is yerine yakin..ben olsam yatirirdim serum verip kanamayi durdururdum dedi ama bnm dr.da olabilir diyo endiselenme diyo..bugun gittigimde kalp atislarini dinledik kanama alanida gormedi..neyin nesi buBenimki de pembe 3-4 damlaydı bebek büyümüş bak hiçbir şey olmamış. Senin de olmayacak. Tam kac gün haftasın şu an? 7 miydi?
Doktor nedenini söyledi miArkadaşlar merhaba bende 9 haftamdayım hafif lekelenmem oldu doktorum rahim aşağıya inmiş dedi böyle birşey yasayan veya duyan oldu mu neler yapmam lazım
Miğde bulantısı sağlıklı olduğuna işaret derler sen yemek yemeye çalış sık sık ağzın hiç boş kalmasın miğde bulantın baya azalır
Rica ederim canım bazı bebeklerin kalbi 8. Haftada duyuluyormuş canını sıkmaYemeye çalışıyorum sağol. Gerçekten o kadar zor ki. Yavrum sağ salim olsun da. Korkum var yoksa bu da geçer biliyorum. Hakkımızda hayırlısı. Teşekkür ederim
Canım evet yatman lazım, benim 2-3 damlada kanama alanı görüp evde yatış verdi.yarın cuma izin alıp 3 gun evde yat sadece lavaboya kalk.Kuzum bugun hic kesilmedi hala geliyr..adet gibi..ole leke degil bildigin kanama yasiyrm..baska bi dr.a gittim is yerine yakin..ben olsam yatirirdim serum verip kanamayi durdururdum dedi ama bnm dr.da olabilir diyo endiselenme diyo..bugun gittigimde kalp atislarini dinledik kanama alanida gormedi..neyin nesi bu
Canım naptın devlette vajinal baktılar mı?Özelde 14binlerde çıkan değer devlette 1000.00 sadece acaba >1000.00 mi demek oluyor bu progesteron da 15.6 devlette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?