2019 Kasim anneleri buraya:)

Canım sata bakarsak 11.haftamda olmam lazım,geç döllenmiş benim ufaklık.29ocak sat.Tabiki hesabı ultrasona göre yapıyorum.Doktor sat tarihimi 6 şubata kaydırdı.Şimdi birebir gidiyor
11. Haftada nasıl oluyor onu anlamadım ben 30 Ocak 9+1 im bugün

Son düzenleme:
Kızlar 6+2 deyim . Doktora gittim bugün. Kese normal içinde küçücük bir şey var. Ama çok erken gelmişsin kalp atışı şu an yok dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Kusmalarimda çok fazla korkuyorum onceki düştüğünden dolayı dedim. Kusmalarin çok normal dedi. Şu an her şey yolunda kalp atışını bekleyeceğiz dedi. Offf bir yandan öğürmeler bi yandan kusmalar. Aman kalp atışını da bi duysak falan. Vallahi zor ya. Içimde de hep korku. Allah ım yardım etsin

Miğde bulantısı sağlıklı olduğuna işaret derler sen yemek yemeye çalış sık sık ağzın hiç boş kalmasın miğde bulantın baya azalır

Yolk sac oluşması önemli olumlu bi etken, muayenede vajinal bakılmasını iste erken olduğu için görülmemiştir belki.
Özeldeki doktorun yüzünü görmeliydin üzüldü baya diğer iki düşüğü bildiği için ufak bi umut bile vermedi diğeri de normal dedi nasıl böyle farklı konuşuyorlar anlamıyorum

Özeldeki doktorun yüzünü görmeliydin üzüldü baya diğer iki düşüğü bildiği için ufak bi umut bile vermedi diğeri de normal dedi nasıl böyle farklı konuşuyorlar anlamıyorum
Bak komşuma doktor bebek düşmüş kanaman kendiliğinden durur deyip eve yollamış. Ama başka doktor bebegi göstermiş kalp atışı var yat dinlen kalkma demiş . Çocuk 6 yaşında şimdi.
Yani var olana yok demeleri normalde, yok olana var diyemez sonuçta . Üzüntü ve streste tetikler iyi şeyler söyleyen doktorun dediklerine odaklanın

Özelde 14binlerde çıkan değer devlette 1000.00 sadece acaba >1000.00 mi demek oluyor bu progesteron da 15.6 devlette

Cnm bnm tup bebek oldugu icin ilk etapta dr.dan ayrilmak istemiyrm..Allaha emanet artk kjzum gelmedi devami gelmez insallah
Bu dünyada yiyecek ekmeği varsa zaten ne olursa olsun gelecektir eğer nasibi yoksa da ne kadar kullansak da boş ama yine tedbir amaçlı kontröle gittiğimde soralim bende dr umu seviyorum herkes de çok iyi bahsediyor belki bi bildiği vardir.

bende okurken gözlerimden damla geldi hormonlarım normalde tavandır çocuklara karşı çok hassasım ağlıyorum hemen. kıyamam ona ya inş. büyükleri daha çok sevicez çaktırmıcaz napalım.

Vallahi bana da oğlun olacak diyolar
Allah’ım hayırlısını sağlıklısını nasip etsin kız erkek farketmeZ
Bu sene erkek senesi mi olacak ne

Merhaba kızlar çok telaşlandım hemen buraya yazdım benim beta hcg değerim
İlk cumartesi günü:77
İki gün sonra pazartesi günü:270
Üç gün sonra perşembe günü:1957
Böyle bir sey yasayan oldu mu son değerim çok artmış.korktum açıkcası

Benimki de pembe 3-4 damlaydı bebek büyümüş bak hiçbir şey olmamış. Senin de olmayacak. Tam kac gün haftasın şu an? 7 miydi?
Kuzum bugun hic kesilmedi hala geliyr..adet gibi..ole leke degil bildigin kanama yasiyrm..baska bi dr.a gittim is yerine yakin..ben olsam yatirirdim serum verip kanamayi durdururdum dedi ama bnm dr.da olabilir diyo endiselenme diyo..bugun gittigimde kalp atislarini dinledik kanama alanida gormedi..neyin nesi bu

Arkadaşlar merhaba bende 9 haftamdayım hafif lekelenmem oldu doktorum rahim aşağıya inmiş dedi böyle birşey yasayan veya duyan oldu mu neler yapmam lazım

Miğde bulantısı sağlıklı olduğuna işaret derler sen yemek yemeye çalış sık sık ağzın hiç boş kalmasın miğde bulantın baya azalır

Yemeye çalışıyorum sağol. Gerçekten o kadar zor ki. Yavrum sağ salim olsun da. Korkum var yoksa bu da geçer biliyorum. Hakkımızda hayırlısı. Teşekkür ederim

merhabalar arkadaslar bugun kontrolum vardi sat tarihine göre 8+5 ama ultrasonda bugyn 6+1 cikti kalp atislarini gorduk ama doktorum hosuma gitmedi cok az dedi hsftaya cumartesi yine cagirdi cok korkuyorum zaten gecen hafta bebek bile ufacik gorunmustu simdi gorunuyor kal atisi tam net degildi ama kalp atisi var acaba neden 2.5 hafta geride boyle durumls karsilasaniniz varmı

Yemeye çalışıyorum sağol. Gerçekten o kadar zor ki. Yavrum sağ salim olsun da. Korkum var yoksa bu da geçer biliyorum. Hakkımızda hayırlısı. Teşekkür ederim
Rica ederim canım bazı bebeklerin kalbi 8. Haftada duyuluyormuş canını sıkma

Canım evet yatman lazım, benim 2-3 damlada kanama alanı görüp evde yatış verdi.yarın cuma izin alıp 3 gun evde yat sadece lavaboya kalk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…