2019 Kasim anneleri buraya:)

Geç döllenme olmuştur sıkma canını.Ayrıca 6 haftalık bebeğin kalp atışını duymussun,doktor daha ne ıstiyor.

Normal, benim de cok artmıstı

Geç döllenme olmuş canım endişe etme.
Neden az bulduki kalp atışlarını bizde 6+2de duymuştuk dak 118di ama az duyuluyordu derinden derinden.1 hafta sonra gümbür gümbür oldu 148di. Seninkinde artacak meraklanma canım sayı soyledimi doktorum

Canim bende tam 6+1 de gördüm kalp atışlarini benimde 5 gün geriden geliyor haftasına göre dokfor haftasi önemli değil dedi yani yavaş fln demedi kalp atişina ama ilk yavaş olup hızlanan da var

Herkese merhaba. Forumda yeniyim. Ben de hamileyim 7.haftam doldu. Son adet tarihim 3 Şubattı. Kasım'ın ortası gibi görünüyor ama tabi ki belli olmaz kendim 10 aylık olduğum için çocuğum da bi cinslik yapar belki

Benim diğer hamileliğimde öyle olmuştu 2 hafta geriden geliyodu. Bu hamileliğimde 1 hafta geriden geliyo doktora nedenini sordum 8. Haftaya kadar bu değerler değişkenlik gösterir dedi

Kaç hızında atiyodu

merhaba. doktorlar gebeliği direk en son adet tarihinin başından hesaplıyorlar ya hani, belki senin döllenmen adetin bittikten 2-3 hafta sonra oldu bunu hiç bi zaman bilemeyip herkese ortalama net bi tarih vermek için adet tarihini kullanıyorlar. eğer adet tarihinden bir kaç hafta sonra döllenme olduysa o adet tarihine göre gelişimi geride görünüyo olabilir. mesela benim de adet takvimime göre 8 haftalık göründüğü zaman doktor 6 hafta 1 günlük demişti. ama siteme adet tarihi üzerinden giriyorlar. böyle bi şey olabilir belki kalbini bozma inşallah bi sorun yoktur

Özeldeki doktorun yüzünü görmeliydin üzüldü baya diğer iki düşüğü bildiği için ufak bi umut bile vermedi diğeri de normal dedi nasıl böyle farklı konuşuyorlar anlamıyorum
Canım 1000.00 farklı bir test yani 1000 üzeri dış gebelik yok demek miş bende bilmediğim için canım sıkılmıştı baya

Canım naptın devlette vajinal baktılar mı?
Sabahki doktor gitmişti başkası tekrar karından baktı o da dedi ki 3 bıyutlu bu kese baktığı açı farklı ise 11 mm görmüştür dedi bak dedi ölçtü sonra diğer açıdan ölçtü 16mm 5 günde 5mm büyümüş hcg de iyi dedi vajinal bakmadı özeldeki de beni aradı hcg değerin çıkmış iyi dedi umutlandım dedi progestan yazdı vajinal al dedi. 1 tane mi alınıyo sabah akşam mı progestan gerçi kanama yok ama ha bir de asprin kullanmaya başladım kalp atışından sonra da iğne dedi

hayir sayiyi soylemedi ama hosuma gitmedi dedi

Benim diğer hamileliğimde öyle olmuştu 2 hafta geriden geliyodu. Bu hamileliğimde 1 hafta geriden geliyo doktora nedenini sordum 8. Haftaya kadar bu değerler değişkenlik gösterir dedi
icimi rahatlattin arkadasim tesekkur ederim cvbin icin

insallah arkadasim oyledir zaten hesaplayinca 6 hafta oncesini o hafta iliski olmustu cunku benim yumurtlama hesaplamama göre iliski olmadi esim burda degildi hemen adetten sonra ilk 5 gun oldu birde adete bir hagta kala hatta hamilelik tutacagini bile ihtimal vermiyordum saglik sorunundam dolayi yumurtlama doneminde burda degildi umudum gec dollenmedir insallah

Canim bende tam 6+1 de gördüm kalp atışlarini benimde 5 gün geriden geliyor haftasına göre dokfor haftasi önemli değil dedi yani yavaş fln demedi kalp atişina ama ilk yavaş olup hızlanan da var
insallah arkadasim oyle olur

Arkadaşlar merhaba bende 9 haftamdayım hafif lekelenmem oldu doktorum rahim aşağıya inmiş dedi böyle birşey yasayan veya duyan oldu mu neler yapmam lazım
Merhaba.Ben de anlamiyorum boylesine onemli bir konuyu neden doktorunuza danismaz da burda sorarsiniz.Bana da rahmin arkaya dogru dedi.Bebegi zor gorduk.Kendi doktorumdan baska bir de baska kadin dogumcu bulup hastanede ona da sordum.Doktorunuz bunu size soylediginde sormadiniz mi?

Ohh be rahatladım her işte bir hayır vardır bak demek coraspin igne baslanıyor, insallah bu sefer doğacak bebeklerimiz. Haber ver lütfen gelişmeleri, moralimiz de yüksek olsun progestan bişi demediyse 1 tane al

Benim rahmim de geriye dönükmüş ama mühim diilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…