- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Geç döllenme olmuştur sıkma canını.Ayrıca 6 haftalık bebeğin kalp atışını duymussun,doktor daha ne ıstiyor.merhabalar arkadaslar bugun kontrolum vardi sat tarihine göre 8+5 ama ultrasonda bugyn 6+1 cikti kalp atislarini gorduk ama doktorum hosuma gitmedi cok az dedi hsftaya cumartesi yine cagirdi cok korkuyorum zaten gecen hafta bebek bile ufacik gorunmustu simdi gorunuyor kal atisi tam net degildi ama kalp atisi var acaba neden 2.5 hafta geride boyle durumls karsilasaniniz varmı
Normal, benim de cok artmıstıMerhaba kızlar çok telaşlandım hemen buraya yazdım benim beta hcg değerim
İlk cumartesi günü:77
İki gün sonra pazartesi günü:270
Üç gün sonra perşembe günü:1957
Böyle bir sey yasayan oldu mu son değerim çok artmış.korktum açıkcası
Geç döllenme olmuş canım endişe etme.merhabalar arkadaslar bugun kontrolum vardi sat tarihine göre 8+5 ama ultrasonda bugyn 6+1 cikti kalp atislarini gorduk ama doktorum hosuma gitmedi cok az dedi hsftaya cumartesi yine cagirdi cok korkuyorum zaten gecen hafta bebek bile ufacik gorunmustu simdi gorunuyor kal atisi tam net degildi ama kalp atisi var acaba neden 2.5 hafta geride boyle durumls karsilasaniniz varmı
Canim bende tam 6+1 de gördüm kalp atışlarini benimde 5 gün geriden geliyor haftasına göre dokfor haftasi önemli değil dedi yani yavaş fln demedi kalp atişina ama ilk yavaş olup hızlanan da varmerhabalar arkadaslar bugun kontrolum vardi sat tarihine göre 8+5 ama ultrasonda bugyn 6+1 cikti kalp atislarini gorduk ama doktorum hosuma gitmedi cok az dedi hsftaya cumartesi yine cagirdi cok korkuyorum zaten gecen hafta bebek bile ufacik gorunmustu simdi gorunuyor kal atisi tam net degildi ama kalp atisi var acaba neden 2.5 hafta geride boyle durumls karsilasaniniz varmı
Benim diğer hamileliğimde öyle olmuştu 2 hafta geriden geliyodu. Bu hamileliğimde 1 hafta geriden geliyo doktora nedenini sordum 8. Haftaya kadar bu değerler değişkenlik gösterir dedimerhabalar arkadaslar bugun kontrolum vardi sat tarihine göre 8+5 ama ultrasonda bugyn 6+1 cikti kalp atislarini gorduk ama doktorum hosuma gitmedi cok az dedi hsftaya cumartesi yine cagirdi cok korkuyorum zaten gecen hafta bebek bile ufacik gorunmustu simdi gorunuyor kal atisi tam net degildi ama kalp atisi var acaba neden 2.5 hafta geride boyle durumls karsilasaniniz varmı
Kaç hızında atiyodumerhabalar arkadaslar bugun kontrolum vardi sat tarihine göre 8+5 ama ultrasonda bugyn 6+1 cikti kalp atislarini gorduk ama doktorum hosuma gitmedi cok az dedi hsftaya cumartesi yine cagirdi cok korkuyorum zaten gecen hafta bebek bile ufacik gorunmustu simdi gorunuyor kal atisi tam net degildi ama kalp atisi var acaba neden 2.5 hafta geride boyle durumls karsilasaniniz varmı
merhaba. doktorlar gebeliği direk en son adet tarihinin başından hesaplıyorlar ya hani, belki senin döllenmen adetin bittikten 2-3 hafta sonra oldu bunu hiç bi zaman bilemeyip herkese ortalama net bi tarih vermek için adet tarihini kullanıyorlar. eğer adet tarihinden bir kaç hafta sonra döllenme olduysa o adet tarihine göre gelişimi geride görünüyo olabilir. mesela benim de adet takvimime göre 8 haftalık göründüğü zaman doktor 6 hafta 1 günlük demişti. ama siteme adet tarihi üzerinden giriyorlar. böyle bi şey olabilir belki kalbini bozma inşallah bi sorun yokturmerhabalar arkadaslar bugun kontrolum vardi sat tarihine göre 8+5 ama ultrasonda bugyn 6+1 cikti kalp atislarini gorduk ama doktorum hosuma gitmedi cok az dedi hsftaya cumartesi yine cagirdi cok korkuyorum zaten gecen hafta bebek bile ufacik gorunmustu simdi gorunuyor kal atisi tam net degildi ama kalp atisi var acaba neden 2.5 hafta geride boyle durumls karsilasaniniz varmı
Canım doktor ne dedi sanaArkadaşlar merhaba bende 9 haftamdayım hafif lekelenmem oldu doktorum rahim aşağıya inmiş dedi böyle birşey yasayan veya duyan oldu mu neler yapmam lazım
Canım 1000.00 farklı bir test yani 1000 üzeri dış gebelik yok demek miş bende bilmediğim için canım sıkılmıştı bayaÖzeldeki doktorun yüzünü görmeliydin üzüldü baya diğer iki düşüğü bildiği için ufak bi umut bile vermedi diğeri de normal dedi nasıl böyle farklı konuşuyorlar anlamıyorum
Sabahki doktor gitmişti başkası tekrar karından baktı o da dedi ki 3 bıyutlu bu kese baktığı açı farklı ise 11 mm görmüştür dedi bak dedi ölçtü sonra diğer açıdan ölçtü 16mm 5 günde 5mm büyümüş hcg de iyi dedi vajinal bakmadıCanım naptın devlette vajinal baktılar mı?
hayir sayiyi soylemedi ama hosuma gitmedi dediGeç döllenme olmuş canım endişe etme.
Neden az bulduki kalp atışlarını bizde 6+2de duymuştuk dak 118di ama az duyuluyordu derinden derinden.1 hafta sonra gümbür gümbür oldu 148di. Seninkinde artacak meraklanma canım sayı soyledimi doktorum
icimi rahatlattin arkadasim tesekkur ederim cvbin icinBenim diğer hamileliğimde öyle olmuştu 2 hafta geriden geliyodu. Bu hamileliğimde 1 hafta geriden geliyo doktora nedenini sordum 8. Haftaya kadar bu değerler değişkenlik gösterir dedi
insallah arkadasim oyledir zaten hesaplayinca 6 hafta oncesini o hafta iliski olmustu cunku benim yumurtlama hesaplamama göre iliski olmadi esim burda degildi hemen adetten sonra ilk 5 gun oldu birde adete bir hagta kala hatta hamilelik tutacagini bile ihtimal vermiyordum saglik sorunundam dolayi yumurtlama doneminde burda degildi umudum gec dollenmedir insallahmerhaba. doktorlar gebeliği direk en son adet tarihinin başından hesaplıyorlar ya hani, belki senin döllenmen adetin bittikten 2-3 hafta sonra oldu bunu hiç bi zaman bilemeyip herkese ortalama net bi tarih vermek için adet tarihini kullanıyorlar. eğer adet tarihinden bir kaç hafta sonra döllenme olduysa o adet tarihine göre gelişimi geride görünüyo olabilir. mesela benim de adet takvimime göre 8 haftalık göründüğü zaman doktor 6 hafta 1 günlük demişti. ama siteme adet tarihi üzerinden giriyorlar. böyle bi şey olabilir belki kalbini bozma inşallah bi sorun yoktur
sayiyi sordum soylemedi boyle tik tik diye ses duydum ama hani o cizgiler uzun degildiKaç hızında atiyodu
insallah arkadasim oyle olurCanim bende tam 6+1 de gördüm kalp atışlarini benimde 5 gün geriden geliyor haftasına göre dokfor haftasi önemli değil dedi yani yavaş fln demedi kalp atişina ama ilk yavaş olup hızlanan da var
Merhaba.Ben de anlamiyorum boylesine onemli bir konuyu neden doktorunuza danismaz da burda sorarsiniz.Bana da rahmin arkaya dogru dedi.Bebegi zor gorduk.Kendi doktorumdan baska bir de baska kadin dogumcu bulup hastanede ona da sordum.Doktorunuz bunu size soylediginde sormadiniz mi?Arkadaşlar merhaba bende 9 haftamdayım hafif lekelenmem oldu doktorum rahim aşağıya inmiş dedi böyle birşey yasayan veya duyan oldu mu neler yapmam lazım
Ohh be rahatladımSabahki doktor gitmişti başkası tekrar karından baktı o da dedi ki 3 bıyutlu bu kese baktığı açı farklı ise 11 mm görmüştür dedi bak dedi ölçtü sonra diğer açıdan ölçtü 16mm 5 günde 5mm büyümüş hcg de iyi dedi vajinal bakmadıözeldeki de beni aradı hcg değerin çıkmış iyi dedi umutlandım dedi progestan yazdı vajinal al dedi. 1 tane mi alınıyo sabah akşam mı progestan gerçi kanama yok ama ha bir de asprin kullanmaya başladım kalp atışından sonra da iğne dedi
Benim rahmim de geriye dönükmüş ama mühim diilmişMerhaba.Ben de anlamiyorum boylesine onemli bir konuyu neden doktorunuza danismaz da burda sorarsiniz.Bana da rahmin arkaya dogru dedi.Bebegi zor gorduk.Kendi doktorumdan baska bir de baska kadin dogumcu bulup hastanede ona da sordum.Doktorunuz bunu size soylediginde sormadiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?