2019 Kasim anneleri buraya:)

Kızlar bakıyorumda bir çoğunuz progestan kullanılıyor yada kullandı bıraktı.
Benim doktorum ne progesteronumu ölçtü nede progestan verdi,ilk gebeligim o yzuden almam gereklimi acaba.
Hiç kanamam falan olmadi,kesede kanama alanı da yokmuş herşey normal demisti ama aklima takılıyor neden bir çok gebeye doktoru önlem olarak vermişken benimki tahlil bile istemesi acaba

Canımm bu progestanı daha önce düşük hikayen varsa, kanaman veya kanama alanın varsa veriyorlar. Onun dışında ölctüren dikkate alan gormedim ama ben dr olsam bu kadar onemli olan bir şeyi her halukarda ölçtürürdüm.

Kızlar benim yüzümde,özellikle alın bölgemde deri döküntülerim var.Resmen derilerim soyuluyor.Bugün farkettim.Ovaladıkça dökülüyor.Acaba hamilelikten mi,yoksa ilaçların yan etkisi mi anlayamadım.Başına gelen var mı?Salı günü randevum.Doktora sorayım bakalım.

Benim de birkac gün önce öyleydi hava degisiminden sandım... ama yan etki de olabilir gercekten. Benim de iki kaşımın ortasında ve agız ile yanaklarımın arasında bir yerlerde

Aymen
Aynen canım ya en azından bir progesteron oranına baksa bizimde içimiz rahat eder.olmadi ben sağlık ocağında baktırayım

Benimde ilk gebeliğim benimde ayni lekelenme fln yok ama ben tahlil yaptirdim yine vermedi bana da

Bana da kız diyorlar genelde :) ama tamamen hislerine göre.

Benim önceki gebeliklerimde de bunda da progesteronum ölçülmedi. Bi sıkıntı görmeden bakılmıyor çevremden de gördüğüm kadarıyla.
Hormonal değişiklikler cildimizde kurumaya sebep oluyor canım hamilelikte cilt kuruması normal yani

Peki arkadaslar geç döllenme durumu olmamasına rağmen kalp atışı görülmesi 7. 8. Haftalara sarkabilir mi
Tabiki sarkar.Zaten doktorlar genelde 8-9. haftalarda çağırırlar anne adaylarını.Üstelik doktorun uzmanlığından, cihazın kalitesine göre değişir bu durum

Rica ederim canım bazı bebeklerin kalbi 8. Haftada duyuluyormuş canını sıkma

Doktoruma defalarca sordum bir sorun var mı diye yok her şey normal dedi. O yüzden içimi rahatlatmaya çalışıyorum. Haftaya salı gel dedi. Yani 5 gün sonra. Yine de erken olmaz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…