Simit de yiyebilirsin cok iyi bastırıyor.Kızlar yemek yiyemiyorum resmen zorluyorum kendimi ama olmuyor her şey kokuyor sadece kahvaltı salatalık ve domates bitebiliyorum nerdeyse. Zeytin iyi g3liyor bi tek ve bu duruma inanilmaz canim sıkıldı ne zaman geçecek bu durum
Canım korkma bizim gelin tüp bebek yaptırdı ikiz tuttu bacagından kırmızı kanlar gelirdi bebekler düştü zannerderdik bebekle iyi derdi doktor şükür ikiside dünyaya geldi doktor sorun yok diyorsa yat dinlen kanama gecerKuzum bugun hic kesilmedi hala geliyr..adet gibi..ole leke degil bildigin kanama yasiyrm..baska bi dr.a gittim is yerine yakin..ben olsam yatirirdim serum verip kanamayi durdururdum dedi ama bnm dr.da olabilir diyo endiselenme diyo..bugun gittigimde kalp atislarini dinledik kanama alanida gormedi..neyin nesi bu
Bende öyleyimKızlar yemek yiyemiyorum resmen zorluyorum kendimi ama olmuyor her şey kokuyor sadece kahvaltı salatalık ve domates bitebiliyorum nerdeyse. Zeytin iyi g3liyor bi tek ve bu duruma inanilmaz canim sıkıldı ne zaman geçecek bu durum
Ben de o durumdayim inan.Sadece kahvalti yapabiliyorum.Onun disinda bir sey yersem istifra ediyorum hemen.Bazen yemek yemesem bile istifra ediyorum..Koku hassasiyeti var aşiri.Her kokudan midem bulanabiliyor..Doya doya tat alarak yemek yemeyi ozledim valla.Buna da şukür.Yine de sukrediyorum hep.Kızlar yemek yiyemiyorum resmen zorluyorum kendimi ama olmuyor her şey kokuyor sadece kahvaltı salatalık ve domates bitebiliyorum nerdeyse. Zeytin iyi g3liyor bi tek ve bu duruma inanilmaz canim sıkıldı ne zaman geçecek bu durum
Ben de dinleyemedim.Sadece kalp atisi var dedi.Goruntude gosterdi.Gordum yani kalp atisini..O zaman bile cok heyecanlandim.:))Degisik bir his..Demekki minik henüz benim hala dinletmedi bilmiyorum ama çok merak ediyorum
Kızlar sizin bebislerin cinsiyeti için yorum yapan oluyormu,beni kim görse erkek doğuracaksın diyor nerden anlıyorlar anlamıyorum.
Daha karnım falanda cikmadiki bakıp anlasınlar,bugün ilk defa ablanın kayınvalidesi kesin kız olacak kalçaların yassı büyüyor dedi
Şimdiden belli olurmuki boyke seyler ya inamakta istemiyorum açıkcası
Kızlar yemek yiyemiyorum resmen zorluyorum kendimi ama olmuyor her şey kokuyor sadece kahvaltı salatalık ve domates bitebiliyorum nerdeyse. Zeytin iyi g3liyor bi tek ve bu duruma inanilmaz canim sıkıldı ne zaman geçecek bu durum
Bende öyleyim
Hiç iştahım yok
Kusma da yok ama midem hiç bişi almıyo
Akşam sadece zeytin ekmek yiyebildim
Üzülüyorumda iyi beslenemiyorum diye
Yemek ismi duyunca öğğ oluyorum
Geçer inş
Kaç haftalıksın bu arada
Bu günümüze şükür
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Ben de aynı durumdayım. Hep öğürme halindeyim. Hele mutfağa girmek zulüm benim için. Simit ıyi geldi gerçekten ve kahvaltılık. Ama onu bile hazirliyamiyorum. Dün dışardan sandviç şeklinde hazır aldım yedim. Hiç birşey gitmek istemiyorum. Inşallah dedikleri gibi 3 aya kadar geçer. Bebelerimiz sağlıklı beslenir insallah
Geciyor geciyor ablamda sizin gibiydi 3 aydan sonra rahatladı..
Keske birazda ben tiksinsem de yemesem.. 2 saat yemek yemeyeyim elim ayağım titriyor.
Kan şekerine bakılacak tekrar..
6 kilo almışım
Yemek yiyeyim 2 saat sonra karnim o gün sanki hiç yemek yememişim gibi aç oluyor..
Hamilelikten önce böyle bir şey yoktu..
Ilk olacağı icin ne olsa başımızın üstünde yeri var,ama benim eşimde kız istiyor galiba hep guzel kızım napiyomus diye seviyor karnımıBana da hep erkek diyorlar eşimle bende erkek hissediyoruz .. erkek istediğimizden değil ama öyle bir his var hatta doktor kız derse şoka gireceğim o derece
Merhaba.Ben de anlamiyorum boylesine onemli bir konuyu neden doktorunuza danismaz da burda sorarsiniz.Bana da rahmin arkaya dogru dedi.Bebegi zor gorduk.Kendi doktorumdan baska bir de baska kadin dogumcu bulup hastanede ona da sordum.Doktorunuz bunu size soylediginde sormadiniz mi?
İki arkadaşım aylarca kusma bulantı yaşadı ikisinin de oğluşu olduAblanızın bebeğinin cinsiyeti ne ? Genelde çok kusanların kızı olur derler ya
Evet biraz dikkat et tabi ama bize göredaha iyisin. En azından sağlıklı şeyler yersen bence sorun yok. Kan şekerine baktırmak ıyi tabi ama sağlıklı yersensorun yok. Bir daha nasıl bu kadar rahat yiyebileceksin
Simit de yiyebilirsin cok iyi bastırıyor.
Bende öyleyim
Hiç iştahım yok
Kusma da yok ama midem hiç bişi almıyo
Akşam sadece zeytin ekmek yiyebildim
Üzülüyorumda iyi beslenemiyorum diye
Yemek ismi duyunca öğğ oluyorum
Geçer inş
Kaç haftalıksın bu arada
Bu günümüze şükür
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Ya ben de üzülüyorum iyi beslenemedigim icin kökü hassasiyeti cok fazla bnde de ama çıkarmıyorum şükür ama yine de bisey y3mek imkansız oldu. Ben 8+6 sata goreBen de o durumdayim inan.Sadece kahvalti yapabiliyorum.Onun disinda bir sey yersem istifra ediyorum hemen.Bazen yemek yemesem bile istifra ediyorum..Koku hassasiyeti var aşiri.Her kokudan midem bulanabiliyor..Doya doya tat alarak yemek yemeyi ozledim valla.Buna da şukür.Yine de sukrediyorum hep.
Bende 7+3 bana da her şey kokuyormuş gibi geliyorYa ben de üzülüyorum iyi beslenemedigim icin kökü hassasiyeti cok fazla bnde de ama çıkarmıyorum şükür ama yine de bisey y3mek imkansız oldu. Ben 8+6 sata gore
benim de 2. gebeliğim hafif bulantı kokular kötü ama sürekli kazınma sürekli yemem lazım ki bulanmasın.Benim üçüncü hamileliğim ve ilk ikisi çok fazla kusuyordum acillik oldum serum takıldı. Mutfak kapısı görünce çıkarırdım. Bunda ara ara bulantı tiksinme var ama kesinlikle eskiler gibi değil. Yiyemiyorum diye merak etmeyin bebeğiniz gerekli besini alıyor henüz çok küçük. 12. Haftadan sonra rahatlayıp 16. Haftada geçmişti. Bu defa da acaba sorun mu var da midem çok bulanmıyor diyorum. İşte hep bir kaygı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?