Yok canım olmaz doktor bir sorun yok dediyse yoktur içini ferah tutDoktoruma defalarca sordum bir sorun var mı diye yok her şey normal dedi. O yüzden içimi rahatlatmaya çalışıyorum. Haftaya salı gel dedi. Yani 5 gün sonra. Yine de erken olmaz herhalde.
Ben ilkini kaybettim canım bir kızım var benim de ikinci sayılır İnşallah. Yeme isteği bende de var kan şekeri düşüyor sanırımbenim de 2. gebeliğim hafif bulantı kokular kötü ama sürekli kazınma sürekli yemem lazım ki bulanmasın.
bu daha rahat sanki. dr 12 haftada bunun bulantısı geçer dedi. inş.
Allah razi olsun bitanem gecti elhamdulillah dun yatincaa..belli bi sure yatmam gerekiyo sanirim..sipa ck korkuttu beni..dun durmayinca kanama..neyseki kalbini duyunca tekrar kendime geldim hala seninle ne sacmaliyosun diye kizdim bu sefer kendime..Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah..Canım korkma bizim gelin tüp bebek yaptırdı ikiz tuttu bacagından kırmızı kanlar gelirdi bebekler düştü zannerderdik bebekle iyi derdi doktor şükür ikiside dünyaya geldi doktor sorun yok diyorsa yat dinlen kanama gecer
2 ihtimalin var geç döllenme ve cihaz iyi olmadığından görülmeme henüz bebek oluşmama olasılığı diğeri boş gebelik bunun içinde 1, 2 hafta daha gözlenlenmeli kese bozulması oluşursa boş gebelik denir. Şuan için kese düzgün görünüyorKızlar dün dediğim gibi yarım saat arayla iki ultrason biri boş kese 11.3 mm biri 16mm yolc sac var dedi vajinal de bakmadılar küçük şehirde doğru sağlık hizmeti alabilmek çok zor
Özeldeki cihazda çözünürlük çok az gibi geldi bana devletteki ultrasonda içinde bebek de görüyorum dedi dr. Geç döllenme ihtimali olduğunu sanmıyorum adet günü hcg 776 ydı. Özeldeki farklı açılardan 5 gün ara ile baktı ve ikisinde de 11 mm ölçtü halbuki aynı açıdan 16 mm çıkıyor. Bekleyeceğiz bakalım.2 ihtimalin var geç döllenme ve cihaz iyi olmadığından görülmeme henüz bebek oluşmama olasılığı diğeri boş gebelik bunun içinde 1, 2 hafta daha gözlenlenmeli kese bozulması oluşursa boş gebelik denir. Şuan için kese düzgün görünüyor
İki arkadaşım aylarca kusma bulantı yaşadı ikisinin de oğluşu oldu
Benim üçüncü hamileliğim ve ilk ikisi çok fazla kusuyordum acillik oldum serum takıldı. Mutfak kapısı görünce çıkarırdım. Bunda ara ara bulantı tiksinme var ama kesinlikle eskiler gibi değil. Yiyemiyorum diye merak etmeyin bebeğiniz gerekli besini alıyor henüz çok küçük. 12. Haftadan sonra rahatlayıp 16. Haftada geçmişti. Bu defa da acaba sorun mu var da midem çok bulanmıyor diyorum. İşte hep bir kaygı
Ablanızın bebeğinin cinsiyeti ne ? Genelde çok kusanların kızı olur derler ya
Evet biraz dikkat et tabi ama bize göredaha iyisin. En azından sağlıklı şeyler yersen bence sorun yok. Kan şekerine baktırmak ıyi tabi ama sağlıklı yersensorun yok. Bir daha nasıl bu kadar rahat yiyebileceksin
Yok canım olmaz doktor bir sorun yok dediyse yoktur içini ferah tut
Ilk olacağı icin ne olsa başımızın üstünde yeri var,ama benim eşimde kız istiyor galiba hep guzel kızım napiyomus diye seviyor karnımı
Kızlar dün dediğim gibi yarım saat arayla iki ultrason biri boş kese 11.3 mm biri 16mm yolc sac var dedi vajinal de bakmadılar küçük şehirde doğru sağlık hizmeti alabilmek çok zor
Senin ilk çocuk mu olacakSaol. Umarım yoktur. Umarım bu hamileligimsağ salim sonuna kadar gider.
Özeldeki cihazda çözünürlük çok az gibi geldi bana devletteki ultrasonda içinde bebek de görüyorum dedi dr. Geç döllenme ihtimali olduğunu sanmıyorum adet günü hcg 776 ydı. Özeldeki farklı açılardan 5 gün ara ile baktı ve ikisinde de 11 mm ölçtü halbuki aynı açıdan 16 mm çıkıyor. Bekleyeceğiz bakalım.
2 ihtimalin var geç döllenme ve cihaz iyi olmadığından görülmeme henüz bebek oluşmama olasılığı diğeri boş gebelik bunun içinde 1, 2 hafta daha gözlenlenmeli kese bozulması oluşursa boş gebelik denir. Şuan için kese düzgün görünüyor
Ben 5 +6 da gördüm bebeği ve kalp atışını kişiden kişiye cihazdan cihaza değişir.Canım bu kız daha 5. Haftasında değil mi
Normalde 6+2 canım ama kese boyutu 5+2 deki gibi kalmış dedi o nedenle hafta kısmı değişmedi. Ama devlette 6+2 ile uyumlu çıktı. Özeldeki 5-6 gün boyunca 11mm değişmediği için yine düşük olacak gözü ile baktı5+2 yaziyor ultrasyon kağıdında daha minicik karından gözükmemesi çok normal biraz daha bekleyin tekrar gidin içinizi ferah tutun.. geç döllenme bebeğiniz
yaa bende karnım acıyo ona bakacak falan diyeyim bariBen gittim canım,babasıyla içerde durdular ama kapıdan gördü. Doktor teyze annemin karnına bakıyor iyileşceksin annecim diye seslendi bana hattasıradan bir muayene gibi davrandı yani mutlu mesut çıktık
canım bende merak edip baktım ama inanmıyorum erkek çıktı bende çin takvimine göre 26 yaşında olup şubatta hamile kalanların hepsinin çocuğu erkekÇin takvimine baktınız mı i? Doğruluk payı ver mıdır acaba
senin sebebin varmış tabi canım iyi yapmışsın sevinmiştir pıtırcıkbiz söyledik şöyle ki halasının yeni bebeği oldu ondan etkilendi sürekli karnımı seviyodu hamile değilken anne benim kardeşim ne zaman çıkacak diyordu herkese hamile annem diyordu deildim utanıyodum. şimdi artık geldi dedim çok sevindi öpüyor karnımı bulantı yapıyor diyorum yavaş yavaş hazırlıyorum herşeye kırmadan kıskandırmadan son dakika bence biraz tokat gibi olmaz mı ama bu çocuğa göre değişir anne olarak en iyisini bilirsin tabi cnm. her çocuk başka benimkide doğunca kıskanacak gibi geliyor çünki bana aşırı düşkün.
çok mantıklı düşünmüşsün. bizim olay başka gelişti. ama hiç ne zaman gelcek demiyo hatta hamile değilken ne zaman gelecek diyordu daha zamanı var diyordum. şimdi sormuyor sorarsa zamanı var diyorum tamam diyor hazırlıkta uzun süre yapmayacağım. yatağı küveti mama sandalyesi bir çok şeyi var abladan. ablaya hediye oda yaptık çok sevindi. bakalım inş zorlanmayızyaa bende karnım acıyo ona bakacak falan diyeyim bariallahtan çok seviyo doktoru geçen kan aldırdı hiç ağlamamış eşşek sevmiş bide bende doktor olacam diyo ben kan alınırken yanında olamıyorum tabii
canım bende merak edip baktım ama inanmıyorum erkek çıktı bende çin takvimine göre 26 yaşında olup şubatta hamile kalanların hepsinin çocuğu erkek
senin sebebin varmış tabi canım iyi yapmışsın sevinmiştir pıtırcıkbizimki de bebekleri seviyo görünce anne bizde minik bebek alalım ben kucağıma alayım diyo sever inşallah oluncada benim söylememe amacım hatice kübra tongar var yazar çok hoşuma gidiyo o biz 1 buçuk ay kala söyledik yine pişman olduk bir ay kala söyleseniz yeterli diyo çocuklar sabırsızdır başta söylerseniz sürekli ne zaman gelecek hâlâ gelmedi der dayanamaz 8 ay diyo banada mantıklı geldi bide hazırlıkları hisseder uzun uzun hazırlandılar der kıskanırsa diye çekindim 1 ay kala kardeşin olsun mu deriz hadi biraz hazırlık yapalım deriz basit bişeymiş gibi gösteririz dedim
ben ilkinde 3 ayda 6 kg almıştım dr kızmıştı 1 kg almalıydın dedi toplamda 26 kg ile doğum yaptım 9 ayda 28 kg vermiştim. bu bebekte daha hiç almadım ama bunda hedefim 115 arası inş bakalım verirsin korkma ye vitaminleri iç benim kızı belkide çok güzel beslendiğimden çok sağlıklı hasta olmuyor bence karnımdaki aldıklarıda etkili diyorum.. anne sütü de almadıAblamında mayısta kızı olacak Allah'n izniyle
3.ye hamile 3 hamileliğide kötü geçti hepside kız doğru olabilir :)
Sonra vermesi var bu kiloların .. fazla kilo almanında sıkıntıları var ne kadar saglıklı yemege calissamda tartida ibre yönünü şaşırdı :)
Bende 9+5 teyim canım galiba 10 haftalık oluyormuş.Kızlar bişey sorucam ben 10. Haftamdayımda bebek şuan nerde ablam göbeğimin altında şişlik var orda diyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?