2019 Kasim anneleri buraya:)

Baktılar iki hastanede de henüz çıkmadı özeldeki doktor çok üzgündü bu da gitti diye diğeri kesenin içinde bebek bile görünüyor dedi özelde kesenin içi boş denildi
canım yaa telaş yapma bence devletteki daha iyi bilir keşke vajinalde baktırsaydın
Sincan koruyu biliyorum. İlk hamileliğimde takiplerime oraya gidiyordum ama doğum fiyatları uçmuş. 7500 diye duydum.
şaka yapıyo olmalısın balgat koru olmasın canım o ben 3 sene önce sincan koruya 2 bin verdim balgat koru 5 ti eğer sincan 7 500 olduysa balgat 15 20 olmuştur ankarada en kızdığım şey özel hastanede doğum çok çok lüks maalesef şuan diyarbakırdayım en lüks hastane memorial ve çok çok lüks doğum 3bin ankara da aynı özellikte hastane 15 ten aşağı almaz burda 7 8 tane özel hastane var 500 e bile doğum yaptıran var ankarada devlet hastanesinde gidiyo 500 lira
sizleri okuyunca iyiki yapmışım şimdi ikiyi diyorum yaşları büyüdükçe ikinci zorlaşıyo anlaşılan keşke istediğim gibi bir yaşında yapsaydım hemen hiç anlamazlardı birlikte büyür giderlerdi

yaa seninle aramızda bir gün var 1 2 gün içinde gitmeyi düşünüyordum gitmeyeyim madem hiç haftaya gideyim doktora

İlk bebeğim erkekti onu kaybettim. İkinci hamilelikte kızım oldu çok şükür

Senin ilk çocuk mu olacak

2 düşüğüm var canım malesef.

yaa seninle aramızda bir gün var 1 2 gün içinde gitmeyi düşünüyordum gitmeyeyim madem hiç haftaya gideyim doktora
Bence de acele etme. Benim önce kayiplarim var diye telaş yapıyorum ama gerçekten erken.

İlk bebeğim erkekti onu kaybettim. İkinci hamilelikte kızım oldu çok şükür

Allah kızına sağlık mutluluk versin tatlım...

ozaman delirirdin aşırı zormuş yakın oldumu. ilki kaç yaşında benim 4 olcak doğunca ben hem kendş yaşımı hemde onu hesapladım bu sene kesinleştirdim.

Bana da hep erkek diyorlar eşimle bende erkek hissediyoruz .. erkek istediğimizden değil ama öyle bir his var hatta doktor kız derse şoka gireceğim o derece
canım bizde ilkinde yaşadık onu ben hep kız diyodum eşimde kız diyodu doktor erkek deyince şok oldum üzüldüm hatta doktora kızdım ne bilir o benim içimi benim içimde ben bilirim kız demiştim eşimde evet kız diyodu gittik elbise bile aldık bi kaç tane hâlâ saklıyorum bu kız olursa giydiririm fazla kendini kaptırma morali bozuluyo insanın şimdi eşim başladı yine kız demeye bende inadına yine erkek diyorum ama bu sefer içimde hiç his yok çok meraktayım

Ilk olacağı icin ne olsa başımızın üstünde yeri var,ama benim eşimde kız istiyor galiba hep guzel kızım napiyomus diye seviyor karnımı
benim eşimde allahtan doğulu kp kv erkek delisi hep oğlunuz olsun diyolar eşim sen onlara bakma inşallah kızımız olur diyo hep ikinci kız olursa oğlumu kıskandırır diye korkuyorum sürekli bu çok hanzo şirin kibar bi kızım olsun babacım desin diyo

Bende 9+5 teyim canım galiba 10 haftalık oluyormuş.
Ama bana geçen cumartesi bakıldığında gobeğin baya altına tuttu ultrason cihazını,daha 3 cm falan hemen şişlik olurmuki
Ultrason cihazını nerde tuttuğuyla alakası yokmuş canım ablamın dediğine göre şişlik olan yerdeymiş bebek

Cok guzel surpriz olmus ama
Benim için hiç farketmiyor ya icimde inan kiz veya erkek olsun diye hic bi istek yok :))
Belki zor hamile kaldım ondan olabilir hep diyorum saglikli olsun yeterki
ama eşim tam kız bebek hastası Hatta kız çocuklariyla erkek cocuklarini sevme sekli bile farkli.. birine nazik ve kibar diğerini hunharca
Bende bazen isim bakayım diyorum hiç kız isimlerine bakmiyorum sanki bosa bakiyormus gibi hissediyorum

Tabi ki bizim yediklerimiz bebek icin cok onemli masallah hastaliklar uzak dursun
Benim daha 9 hafta 6 kilo almisim artık doğuma kadar kestiremiyorum
3 ayı doldurayım yürüyüse baslayacagım

ozaman delirirdin aşırı zormuş yakın oldumu. ilki kaç yaşında benim 4 olcak doğunca ben hem kendş yaşımı hemde onu hesapladım bu sene kesinleştirdim.
Şuan tam 3 canım benim oğlan 3 buçuk 4 arası olacak doğduğunda bende ayarlayıp 3 4 ay sonra yapacaktım aslında tam 4 yaş olsun diyodum ama bu aya nasip oldu. Ardarda olsa evet bi kaç sene çok zor olurdu ama sonra da çok rahat ederdik

Aynen canım burası çok pahalı. Ve evet 10000 civarı balgat..

aynı aynı bizim babada öyle oğluma hanzo diyo ama kendi öyle yaptı sabah akşam güreşiyolar çok hunharca davranıyo

son 2 haftada 3 ayri doktora gittim 3unde de ultrasyonda farklı cikti haftası
Gecen salı 8+0 haftalik dedi
Bu Sali gunu 8+5 haftalikti
Dunku yine 8 haftalik dedi
En sonunda dedim bu çocuk geri mi gidiyor dediki şuan çok kucuk 3 güne 5 güne sakın takılma oynama olabiliyor.. biraz büyüsün daha sağlıklı ölçümler olur. Sakın buna takılma dedi

O yüzden 1 hafta daha bekle öyle yine git doktora kan artisini takip ettin mi kaç çıkıyor

Aynen canım burası çok pahalı. Ve evet 10000 civarı balgat..
inanamıyorum yazık yaa parası olmayan ölsün resmen devletlerde o kadar rezil ve kalabalık ki allah yardımcın olsun inşallah güzel bi doktor bulursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…