canım yaa telaş yapma bence devletteki daha iyi bilir keşke vajinalde baktırsaydınBaktılar iki hastanede de henüz çıkmadıözeldeki doktor çok üzgündü bu da gitti diye diğeri kesenin içinde bebek bile görünüyor dedi özelde kesenin içi boş denildi
şaka yapıyo olmalısınSincan koruyu biliyorum. İlk hamileliğimde takiplerime oraya gidiyordum ama doğum fiyatları uçmuş. 7500 diye duydum.
sizleri okuyunca iyiki yapmışım şimdi ikiyi diyorum yaşları büyüdükçe ikinci zorlaşıyo anlaşılan keşke istediğim gibi bir yaşında yapsaydım hemen hiç anlamazlardı birlikte büyür giderlerdiBenim kızım 10 yaşında,öyle heyecanlı,mutlu ki anlatamam..Geçen akşam "anne kardeşim dogunca beni yine seveceksin dimi?"dedi,şok oldum.İçimden birşeyler kopup gitti sanki.Hormonlardan galiba nasıl zoruma gitti anlatamam.Bebek gelince onu sevmeyecegimi mi hissettirdim acaba diye kendimi yargılayıp infaz ettim. Eşim de fazla hassassin,çocuk o kıskanıyor içten içe,senle alakası yok dedi.Valla kızıma sarılıp ağladım.İkinizi de çok sevicem annecim dedim.
yaa seninle aramızda bir gün var 1 2 gün içinde gitmeyi düşünüyordum gitmeyeyim madem hiç haftaya gideyim doktoraKızlar 6+2 deyim . Doktora gittim bugün. Kese normal içinde küçücük bir şey var. Ama çok erken gelmişsin kalp atışı şu an yok dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Kusmalarimda çok fazla korkuyorum onceki düştüğünden dolayı dedim. Kusmalarin çok normal dedi. Şu an her şey yolunda kalp atışını bekleyeceğiz dedi. Offf bir yandan öğürmeler bi yandan kusmalar. Aman kalp atışını da bi duysak falan. Vallahi zor ya. Içimde de hep korku. Allah ım yardım etsin
İlk bebeğim erkekti onu kaybettim. İkinci hamilelikte kızım oldu çok şükürO kadar kötü haldeyim ki ama aklım fikrim bebiste . Insan hayaller kuruyor öyle
Inşallah inşallah böyle söyleyenler olunca rahatlıyorum . Evden dışarı bile çıkamıyorum. Kimsen de yok. Şimdi markete gittim zorlana zorlana . Dolaptan çıkarıp yememek için domates falan aldım. Zorla yemeye çalışıyorum. Çünkü bi yanım aç ama geçecek inşallah. Yavrum sağ salim gelsin de. Sizin de cinsiyetler farklı miydi
ayva 2 haftadır hergün bir tanekızlar aşırı midem yanıyor =( ne önerirsiniz ?
Senin ilk çocuk mu olacak
Bence de acele etme. Benim önce kayiplarim var diye telaş yapıyorum ama gerçekten erken.yaa seninle aramızda bir gün var 1 2 gün içinde gitmeyi düşünüyordum gitmeyeyim madem hiç haftaya gideyim doktora
İlk bebeğim erkekti onu kaybettim. İkinci hamilelikte kızım oldu çok şükür
ozaman delirirdin aşırı zormuş yakın oldumu. ilki kaç yaşında benim 4 olcak doğunca ben hem kendş yaşımı hemde onu hesapladım bu sene kesinleştirdim.canım yaa telaş yapma bence devletteki daha iyi bilir keşke vajinalde baktırsaydın
şaka yapıyo olmalısınbalgat koru olmasın canım o ben 3 sene önce sincan koruya 2 bin verdim balgat koru 5 ti eğer sincan 7 500 olduysa balgat 15 20 olmuştur ankarada en kızdığım şey özel hastanede doğum çok çok lüks maalesef şuan diyarbakırdayım en lüks hastane memorial ve çok çok lüks doğum 3bin ankara da aynı özellikte hastane 15 ten aşağı almaz burda 7 8 tane özel hastane var 500 e bile doğum yaptıran var ankarada devlet hastanesinde gidiyo 500 lira
sizleri okuyunca iyiki yapmışım şimdi ikiyi diyorum yaşları büyüdükçe ikinci zorlaşıyo anlaşılan keşke istediğim gibi bir yaşında yapsaydım hemen hiç anlamazlardı birlikte büyür giderlerdi
canım bizde ilkinde yaşadık onu ben hep kız diyodum eşimde kız diyodu doktor erkek deyince şok oldum üzüldüm hatta doktora kızdım ne bilir o benim içimi benim içimde ben bilirim kız demiştimBana da hep erkek diyorlar eşimle bende erkek hissediyoruz .. erkek istediğimizden değil ama öyle bir his var hatta doktor kız derse şoka gireceğim o derece
benim eşimde allahtan doğulu kp kv erkek delisi hep oğlunuz olsun diyolar eşim sen onlara bakma inşallah kızımız olur diyo hep ikinci kız olursa oğlumu kıskandırır diye korkuyorum sürekli bu çok hanzo şirin kibar bi kızım olsun babacım desin diyoIlk olacağı icin ne olsa başımızın üstünde yeri var,ama benim eşimde kız istiyor galiba hep guzel kızım napiyomus diye seviyor karnımı
Ultrason cihazını nerde tuttuğuyla alakası yokmuş canım ablamın dediğine göre şişlik olan yerdeymiş bebekBende 9+5 teyim canım galiba 10 haftalık oluyormuş.
Ama bana geçen cumartesi bakıldığında gobeğin baya altına tuttu ultrason cihazını,daha 3 cm falan hemen şişlik olurmuki
canım bizde ilkinde yaşadık onu ben hep kız diyodum eşimde kız diyodu doktor erkek deyince şok oldum üzüldüm hatta doktora kızdım ne bilir o benim içimi benim içimde ben bilirim kız demiştimeşimde evet kız diyodu gittik elbise bile aldık bi kaç tane hâlâ saklıyorum bu kız olursa giydiririm fazla kendini kaptırma morali bozuluyo insanın şimdi eşim başladı yine kız demeye bende inadına yine erkek diyorum ama bu sefer içimde hiç his yok çok meraktayım
ben ilkinde 3 ayda 6 kg almıştım dr kızmıştı 1 kg almalıydın dedi toplamda 26 kg ile doğum yaptım 9 ayda 28 kg vermiştim. bu bebekte daha hiç almadım ama bunda hedefim 115 arası inş bakalım verirsin korkma ye vitaminleri iç benim kızı belkide çok güzel beslendiğimden çok sağlıklı hasta olmuyor bence karnımdaki aldıklarıda etkili diyorum.. anne sütü de almadı
Şuan tam 3 canım benim oğlan 3 buçuk 4 arası olacak doğduğunda bende ayarlayıp 3 4 ay sonra yapacaktım aslında tam 4 yaş olsun diyodum ama bu aya nasip oldu. Ardarda olsa evet bi kaç sene çok zor olurdu ama sonra da çok rahat ederdikozaman delirirdin aşırı zormuş yakın oldumu. ilki kaç yaşında benim 4 olcak doğunca ben hem kendş yaşımı hemde onu hesapladım bu sene kesinleştirdim.
Aynen canım burası çok pahalı. Ve evet 10000 civarı balgat..canım yaa telaş yapma bence devletteki daha iyi bilir keşke vajinalde baktırsaydın
şaka yapıyo olmalısınbalgat koru olmasın canım o ben 3 sene önce sincan koruya 2 bin verdim balgat koru 5 ti eğer sincan 7 500 olduysa balgat 15 20 olmuştur ankarada en kızdığım şey özel hastanede doğum çok çok lüks maalesef şuan diyarbakırdayım en lüks hastane memorial ve çok çok lüks doğum 3bin ankara da aynı özellikte hastane 15 ten aşağı almaz burda 7 8 tane özel hastane var 500 e bile doğum yaptıran var ankarada devlet hastanesinde gidiyo 500 lira
sizleri okuyunca iyiki yapmışım şimdi ikiyi diyorum yaşları büyüdükçe ikinci zorlaşıyo anlaşılan keşke istediğim gibi bir yaşında yapsaydım hemen hiç anlamazlardı birlikte büyür giderlerdi
ayva 2 haftadır hergün bir tane
yarım yarım yiyorum çok iyi geliyor
aynı aynı bizim babada öyleCok guzel surpriz olmus ama
Benim için hiç farketmiyor ya icimde inan kiz veya erkek olsun diye hic bi istek yok :))
Belki zor hamile kaldım ondan olabilir hep diyorum saglikli olsun yeterki
ama eşim tam kız bebek hastasıHatta kız çocuklariyla erkek cocuklarini sevme sekli bile farkli.. birine nazik ve kibar diğerini hunharca
Bende bazen isim bakayım diyorum hiç kız isimlerine bakmiyorum sanki bosa bakiyormus gibi hissediyorum
Normalde 6+2 canım ama kese boyutu 5+2 deki gibi kalmış dedi o nedenle hafta kısmı değişmedi. Ama devlette 6+2 ile uyumlu çıktı. Özeldeki 5-6 gün boyunca 11mm değişmediği için yine düşük olacak gözü ile baktı
inanamıyorum yazık yaa parası olmayan ölsün resmen devletlerde o kadar rezil ve kalabalık ki allah yardımcın olsun inşallah güzel bi doktor bulursun canımAynen canım burası çok pahalı. Ve evet 10000 civarı balgat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?