2019 Kasim anneleri buraya:)

Dün hcg 14500 civarıydı progesteron 15.6 çıkmıştı

Canım benim banads oluyor ağlayacaktım korkuda nasıl korktum varya sonra geçti ama Allaha emanet korkma hani birşey olmaz dinlen hemen öyle olunca.

Kızlar kültür testimin sonucu üreme olmadı diyor temiz mi cikti yani
birde su seroloji testinden anlayan var mi

tecrübeli arkadaşlar birşey danışacağım. benim aşırı derecede karnım şiş gaz var ama çıkış yok neyse bu yüzden bebek gazlımı olur kolikmi olur kızımda böyleydim ve kolikti. şimdi işyerinde arkadaş yandın sen bu bebekte gazlı olacak dedi
doğrumudur ya geçermi gazım ona

Tabi ki bizim yediklerimiz bebek icin cok onemli masallah hastaliklar uzak dursun
Benim daha 9 hafta 6 kilo almisim artık doğuma kadar kestiremiyorum
3 ayı doldurayım yürüyüse baslayacagım
ya tabiki iyi değil de ama ne bileyim ben okadar kilo aldım saçlarım bile güzelleşti vitamin içmekten herhalde
sende yavaşla bari biraz

Kızlar kültür testimin sonucu üreme olmadı diyor temiz mi cikti yani
birde su seroloji testinden anlayan var miEki Görüntüle 2254767
Aöttaki testler bu zamana kadar bu mikroplarla hiç karşılaşmamışsın bağışıklığın oluşmadığını gösteriyor, idrar yolu iltihabı içinde asıl değefşendirilmesi gereken değer nitrittir nitrit negatifse kültüre felan gerek yok temizdir

Tatlım senin gazın bağırsaklarında bebek ise kan yoluyla besleniyor hiç geçme ihtimali olurmu mantığınla düşün, her bebek 5 6 aylık olana kadar gazını zor çıkarır az hava yutarsa gazı az olur çok yutarsa çok olur

ya tabiki iyi değil de ama ne bileyim ben okadar kilo aldım saçlarım bile güzelleşti vitamin içmekten herhalde
sende yavaşla bari biraz
ay ben ilk hamileliğimde oyleydim. Deli gibi kilo aldım 30 kg ile doğuma girdim. Sonrada 10 kg yadigar kaldı. Şimdi nolacaksa mahvoldum ben. 75 kg ile basladım yola. Şükür daha almadım.

Alakasız ama başına gelen vardır belki, 10 senelik bosch çamaşır makinem yıkama yaparken kendiliğinden ışıkları sönmüş çalışmıyo, sorun nereden kaynaklanmış olabilir

6 haftalıkken banada kalp falan dinlemediler canm y.disinda dinletmiyolar zaten çok küçük dediler

Ha birde burda üstten bakmıyorlar 10 haftalıkken bile alttan bakıyorlar doktor üstten gözükmez çok küçük diyor

kızlar benim hepatit b pozitif 17,7 diyor. standart değerler 0-10 ne demek bu
Hiç korkma tatlın bende de aynı şekildeydi pozitif olmadı mikrobu almış ve vücudun bağışıklık üretmiş.Yani sıkıntı yok yinede doktoruna görün tabiki ama gönlünü ferah tut.

Canım bende de çıkmıştı aynen ben de tek kullanımlık kullandım. Kızılcık çok iyi geliyor idrar yollarına

Yok Allah aşkına, gaz bir tek sütünüzden gecer. Bosuna korkmayın.

bende öyle dedim bağırsakla ne alaka dedim kan alıyo benden dedim ay ne biliyim kolik başka bişey biliyosun beni korkutan o korksamda çekecem başa geleni boşuna endişe işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…