Dün hcg 14500 civarıydı progesteron 15.6 çıkmıştıson 2 haftada 3 ayri doktora gittim 3unde de ultrasyonda farklı cikti haftası
Gecen salı 8+0 haftalik dedi
Bu Sali gunu 8+5 haftalikti
Dunku yine 8 haftalik dedi
En sonunda dedim bu çocuk geri mi gidiyor dediki şuan çok kucuk 3 güne 5 güne sakın takılma oynama olabiliyor.. biraz büyüsün daha sağlıklı ölçümler olur. Sakın buna takılma dedi
O yüzden 1 hafta daha bekle öyle yine git doktora kan artisini takip ettin mi kaç çıkıyor
Canım benim banads oluyor ağlayacaktım korkuda nasıl korktum varya sonra geçti ama Allaha emanet korkma hani birşey olmaz dinlen hemen öyle olunca.Kızlar bende 6+3 teyim daha önce hiç olmamıştı bugün az önce oturdugun koltuktan kalkarken aniden kalktım batma oldu sol kasigimda. Zor doğruldum yavaşça dik durmaya çalıştım öyle ayağa kalktim daha önce hiç olmamıştı bugün oturup kalkarken böyle batıyor neden acaba
Dün hcg 14500 civarıydı progesteron 15.6 çıkmıştı
ya tabiki iyi değil de ama ne bileyim ben okadar kilo aldım saçlarım bile güzelleşti vitamin içmekten herhaldeTabi ki bizim yediklerimiz bebek icin cok onemli masallah hastaliklar uzak dursun
Benim daha 9 hafta 6 kilo almisim artık doğuma kadar kestiremiyorum
3 ayı doldurayım yürüyüse baslayacagım
Aöttaki testler bu zamana kadar bu mikroplarla hiç karşılaşmamışsın bağışıklığın oluşmadığını gösteriyor, idrar yolu iltihabı içinde asıl değefşendirilmesi gereken değer nitrittir nitrit negatifse kültüre felan gerek yok temizdirKızlar kültür testimin sonucu üreme olmadı diyor temiz mi cikti yani
birde su seroloji testinden anlayan var miEki Görüntüle 2254767
Tatlım senin gazın bağırsaklarında bebek ise kan yoluyla besleniyor hiç geçme ihtimali olurmu mantığınla düşün, her bebek 5 6 aylık olana kadar gazını zor çıkarır az hava yutarsa gazı az olur çok yutarsa çok olurtecrübeli arkadaşlar birşey danışacağım. benim aşırı derecede karnım şiş gaz var ama çıkış yokneyse bu yüzden bebek gazlımı olur kolikmi olur kızımda böyleydim ve kolikti. şimdi işyerinde arkadaş yandın sen bu bebekte gazlı olacak dedi
doğrumudur ya geçermi gazım ona
ay ben ilk hamileliğimde oyleydim. Deli gibi kilo aldım 30 kg ile doğuma girdim. Sonrada 10 kg yadigar kaldı. Şimdi nolacaksa mahvoldum ben. 75 kg ile basladım yola. Şükür daha almadım.ya tabiki iyi değil de ama ne bileyim ben okadar kilo aldım saçlarım bile güzelleşti vitamin içmekten herhalde
sende yavaşla bari biraz
Canım kültür testi yapılmış bakteri ürememiş. Lökosit mi çıkmıştı.Kızlar kültür testimin sonucu üreme olmadı diyor temiz mi cikti yani
birde su seroloji testinden anlayan var miEki Görüntüle 2254767
6 haftalıkken banada kalp falan dinlemediler canm y.disinda dinletmiyolar zaten çok küçük dedilerHerkese hayırlı kandiller.. Hatırlarsanız geçen hafta bugün kesen düzensiz diyip saniyeler içinde hesap yapıp yok yok iyi demişti.. Sonra masadan kalkınca düşük riskin var kesen düzensiz diyip kafamı karıştırmıştı.. Bilen biliyor.. Ve bugüne çağırmıştı beni. Gittim bugün bebeği görmeye vs. Doktorum karnımdan usg baktı.. Bebeği göremediğini, herhangi bir kalp atışı duymadığını ve vajinal bakmak zorunda olduğunu söyledi.. Baktı.. Yine göremedi.. Somra beni renkli usg ye gönderdi... Radyolog gördü.. Bebek 6 haftalık benim hesaplarıma göre dedi.. Ama kalp atışı zayıf dedi.. Neyse sonuçları aldım yukarı çıktım doktorumub yanına.. Dört gün sonra gel kalbi artarsa gebelik sürer artmazsa kürtaj dedi.. Zaten ilk bebeği göremedim dediği andan itibaren o kadar ağladım ki inanamazsınız.. Allahını seven söylesin 6 haftalık bebeğin kalp atışı duyulur mu...? Doktorumu değiştirceğim kesin..Hiçbir bilgi vermedi... Tamam geç döllenme biliyoruz ama söylesene desen 6 haftalık bebekta kalp atışı nasıl olmalı ne olmalı... Bem zaten ağlamaltan helak olmuşum.. Çok üzgünüm çok... Allah herkesin bebeğini sğa salim kucğaına almayı nasip etsin..
Ha birde burda üstten bakmıyorlar 10 haftalıkken bile alttan bakıyorlar doktor üstten gözükmez çok küçük diyorGerçekten de öyle.. Sanki kürtaj olamya gittim ben... Kendisi hesaplayamadı bile haftasını.. Renkli usg deki doktor dedi 6 haftalık diye.. Değiştireceğim doktorumu... Ne zaman gitsem onu bilemedim.. Bekleyeyşm mi? Hemen gideyimmi?
Hiç korkma tatlın bende de aynı şekildeydi pozitif olmadı mikrobu almış ve vücudun bağışıklık üretmiş.Yani sıkıntı yok yinede doktoruna görün tabiki ama gönlünü ferah tut.kızlar benim hepatit b pozitif 17,7 diyor. standart değerler 0-10 ne demek bu
bana karından baktı gorundu sukurkıHa birde burda üstten bakmıyorlar 10 haftalıkken bile alttan bakıyorlar doktor üstten gözükmez çok küçük diyor
Istesemde bakmıyorlar canım burda şükür sen görebildiysen artık hep yukardan bakarlarcın
bana karından baktı gorundu sukurkı
Canım bende de çıkmıştı aynen ben de tek kullanımlık kullandım. Kızılcık çok iyi geliyor idrar yollarınaKızlar cok tesekkur ederim icim rahatladi
lökosit cikmisti doktor enfeksiyon var dedi kültür istedi salı günü bir de o gun ilac verdi suya atılandan..
Dünde kültür ve eksik olan o 3 testi yaptırdim yarın sonuclarimi gostermeye gidecegim gitmeden size sorayim dedim tekrar cok sagolun icim rahatladi
Yok Allah aşkına, gaz bir tek sütünüzden gecer. Bosuna korkmayın.tecrübeli arkadaşlar birşey danışacağım. benim aşırı derecede karnım şiş gaz var ama çıkış yokneyse bu yüzden bebek gazlımı olur kolikmi olur kızımda böyleydim ve kolikti. şimdi işyerinde arkadaş yandın sen bu bebekte gazlı olacak dedi
doğrumudur ya geçermi gazım ona
Canım bende de çıkmıştı aynen ben de tek kullanımlık kullandım. Kızılcık çok iyi geliyor idrar yollarına
bende öyle dedim bağırsakla ne alaka dedim kan alıyo benden dedim ay ne biliyim kolik başka bişey biliyosun beni korkutan o korksamda çekecem başa geleni boşuna endişe işteTatlım senin gazın bağırsaklarında bebek ise kan yoluyla besleniyor hiç geçme ihtimali olurmu mantığınla düşün, her bebek 5 6 aylık olana kadar gazını zor çıkarır az hava yutarsa gazı az olur çok yutarsa çok olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?