2019 Kasim anneleri buraya:)

ay ben ilk hamileliğimde oyleydim. Deli gibi kilo aldım 30 kg ile doğuma girdim. Sonrada 10 kg yadigar kaldı. Şimdi nolacaksa mahvoldum ben. 75 kg ile basladım yola. Şükür daha almadım.
ben 57 ile başladım 56 düştüm bidaha tartılmadım ama inş bunda ekmek makarna çok yemicem zate hep et çekio cnm

Canım benim banads oluyor ağlayacaktım korkuda nasıl korktum varya sonra geçti ama Allaha emanet korkma hani birşey olmaz dinlen hemen öyle olunca.
Tamam canim çok sağol benimde geçti bir iki defa oldu korktum da şükür tekrarlamadı.

Kızlar bugün tahlil yapmaya devlet hastanesine gittim kendi doktorum değil. Gelmişken muayene eder misiniz dedim baktı 6+3 dedi. Asıl Size sormak istediğim şu bana plasentanın bebekten ayrı oluşuyor ve bu iyi bişey dedi siz bu konu hakkında bişey biliyor musunuz? Kordonla mi alakali onun ayrı olmasının iyi olması

Arkadaşlar benim de gecen salı günü fakültede randevum vardı oradaki doktor 6+1 günlük olarak söyledi kalp atışı duyulmadı. Normalde en son sat 4 Şubat. Birde devlet Hastanesi'ne gitmiştim 2 hafta önce doktor 5 haftalık dedi bugün yine sonuçlarımı almaya gittim muayene etti yine 5 haftalık dedi oysaki bugün için kalp atışlarını duyarız demişti. Yine duyulmadı gelişmiyor olabilir kalbi durmuş olabilir bı hafta daha bekleyelim dedi akşam da karnım çok ağrıdı zaten idrar yolu enfeksiyonum var karnımın ağrıdigini söylediğimde düşük yapıyor olabilirsin dedi iyice moralimi bozdu bugün hep olumsuz konuştu.peki diğer doktor düşük olasılığından bahsetmedi bir sonraki haftaya randevu verdi aç gelmemi söyledi kalp atışı için anlamadım hangisine inanacagimi ama korkuyorum inşallah bebeğime birşey olmaz

72 kiloyum ve çok kilo almak istemiyorum. Bu defa iştahım yerinde bakalım inşallah almam çok.
Ben de 77 kg ydim ögrendigimde. Simdi 78kg. Maximum 8kg alabilirsin diyor dr. Almamaya gayret ediyorum ama düşük riskinden ötürü de yatıyorum 1 haftadır. Nasıl kilo almayım ki böyle hareketsiz.

Ben de 77 kg ydim ögrendigimde. Simdi 78kg. Maximum 8kg alabilirsin diyor dr. Almamaya gayret ediyorum ama düşük riskinden ötürü de yatıyorum 1 haftadır. Nasıl kilo almayım ki böyle hareketsiz.
Bende aynı kilodayım . Ve sizin gibi çoğu zaman yatıyorum. Herhalde bir ay daha böyle yatmalıyız. Yürüyüş vs yapamayız üç ay dolmadan galiba.
10 kilodan fazla alma dedi doktor. Hala hiç almadım. Bunu da su içmeye bağlıyorum ben. Sizin sıvı tüketiminiz nasıl.?
Bir de bu aydan sonra tam buğday ekmeğine geçersem çok kilo almam inşallah. Öğlen ve akşamları hiç ekmek yemiyorum ve salata ayran cacık fazla tüketiyorum. Sabahta çeyrek ekmek yiyorum .

Herkesin sabah midesi bulanıyor. Benimde akşam bulanıyor. Hani bu sarı sade leblebi varya onu yiyorum hem mide bulantısını bastırıyor hem tok tutuyor .
Eğer 86-87 kilonun üstüne çıkarsak vay halimize.
Çok ilginç şekerli ve yağlı şeylerden midem bulanıyor belki o yüzden kilo almadım hala .bir dilim keki bile yiyemiyorum o derece

Aa benim de hep aksamları bulanıyor. Ben hamile kaldıgımda diyet surecindeydim. 85kgdan indim 77kg ye haberi alınca bir anda diyeti bırakınca ister istemez aldım. Gunde 3-4 lt su içiyorum. Hic ekmek yemezdim, şimdi tam buğday ekmeği yiyorum ekmek cok iyi geliyor bastırıyor midemi.

Demek ki iradelisiniz verirsiniz sonra.
Tam buğday ekmeği nasıl kokuyor :) kokusu kötüdür diye denemeye korkuyorum.

Güzel içiyormuşsunuz sizde suyu. Bende 3 litreden fazla içiyorum.bu akşam bulantısı mide boş kalıyor ondan dolayı heralde. Bir bardak ayran veya bir kase cacık, bir avuç leblebi, bir elma vs gibi hafif şeylerle bastırıyorum bende.
Arada bir marul krizi oluyor :) oda bastırıyor bulantıyı hem hafif kalıyor uyurken.
Ya inşallah çok almayız. Alırskta ne yapalım minikler iyi olsunda :)

Tam bugday ekmegini fırından alıyorum, markette paketli olanlar bana kokuyor. Dr ekmek yersen tam bugday ekmegi ye dedi ben de fırından kokmayan buldum. Marul krizi oluyorsa vücut folik asit istiyordur. İlk ögrendigim hafta abartmıyorum 2kg leblebi yemişimdir özellikle nohut leblebi cok iyi geliyordu. Allahtan bu hamilelik bende iştahsızlık yaptı inşallah cok kilo almadan saglıklıca atlatırız bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…