2019 Kasim anneleri buraya:)

Yok ya artik 1 ayda gonderiyolar hizlandilar baya 2 aydan fazla surerse para iadesi de yapiyolar aynen ben de o durumdayim ama aklima kotuyu getirmiyorum sag salim alicaz kucagimiza inaniyorum ben
Insan surekli dusunuyor kendini alamıyor bu durumdan evet artik olumlu düşünüyorum surekli dua ediyorum saglikli bir bebek dunyaya getiririm diye. Aliexpresse bakacagim fiyatlarini merak ettim

Benim doktor kötüydü canım duyamadık karından hareket etmiyo kalbi atmıyo dedi sonra alttan muayne etti var daha küçükmüş ben 7 hafta sandım dedi 45mm yazıyor görüntüde canım çok sıkıldı bu duruma

Doktorunuzu degistirin o zaman.Vajinal muayeneye neden izin verdiniz??Yapilmasi tehlikeli..Hele ki bu kadar erken iken.Benim de karindan gorunmedi..Doktorum teklif bile etmedi.Kandan bakildi.Bir hafta sonra gittim.Karindan muayene ile gorundu.

Icini ferah tut canım bol bol dua et,bir sonraki randevuya çok daha net duyacaksın inşaallah.
Hem daha minnacikmis inşllah büyüycek gümbür gümbür atacak ❤

Doktorunuzu degistirin o zaman.Vajinal muayeneye neden izin verdiniz??Yapilmasi tehlikeli..Hele ki bu kadar erken iken.Benim de karindan gorunmedi..Doktorum teklif bile etmedi.Kandan bakildi.Bir hafta sonra gittim.Karindan muayene ile gorundu.
Zararlı olduğunu sanmıyorum çünkü Almanya’da 8. Haftaya kadar vajinadan bakıyolarmış bide o an zaten napıcağımı bilemedim kadın direk kalbi atmıyor dedi

Zararlı olduğunu sanmıyorum çünkü Almanya’da 8. Haftaya kadar vajinadan bakıyolarmış bide o an zaten napıcağımı bilemedim kadın direk kalbi atmıyor dedi
o
İnşallah canım bir sıkıntı olmasında
Allah in izni ile bir sikinti yoktur canim.Benim 5+2 ben de sadece keseyi gordum..8. haftada duyulur dedi.Net olarak da kesenin icini goruruz dedi.Senin kac haftalik canim?

Insan surekli dusunuyor kendini alamıyor bu durumdan evet artik olumlu düşünüyorum surekli dua ediyorum saglikli bir bebek dunyaya getiririm diye. Aliexpresse bakacagim fiyatlarini merak ettim

Biz baktik pahaliydi biraz ya ya bi de hic benim bildigim gibi degilmis hamilelik ben boyle tahmin etmiyodum, doktora gidince hemen embriyoyu gorucez diye bekliyodum ooo keseyi bekledik once dizilerde cat diye goruyoduk bebegi bize boyle ogretmediler kac yasindasin bu arada

Kızlar ben bu ultrason görüntüsünüde çözemedim 45 mm diyorda imkansiz bişey bi tuhaflık var yani

Kalp atışını 35. günde duyan var mı hanımlar

Günaydın kızlar,midem felaket yanıyor.Süt içtim ama bana mısın demedi .Önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…