Insan surekli dusunuyor kendini alamıyor bu durumdanYok ya artik 1 ayda gonderiyolar hizlandilar baya 2 aydan fazla surerse para iadesi de yapiyolaraynen ben de o durumdayim ama aklima kotuyu getirmiyorum sag salim alicaz kucagimiza inaniyorum ben
Benim doktor kötüydü canım duyamadık karından hareket etmiyo kalbi atmıyo dedi sonra alttan muayne etti var daha küçükmüş ben 7 hafta sandım dedi 45mm yazıyor görüntüde canım çok sıkıldı bu durumaValla doktor süper dedi,dakikada 118mis o ne demek bilmiyorum ama cok iyi diyince rahatladim.
Ama tabi 6 haftalık olduğun daha derinden derinden,7 haftada artık daha güm güm duyarsın dedi canım ❤
Inşallah haftaya tekrar gideceğim,sen duydunmu kalp atislarini
Teşekkür ederim kuzumm içim rahatladıBen tam 1 hafta regl sancısı çektim,her ay cektigim sancıların birebir aynıydı.
Hatta hergün ped taktım,her an regl olacağımı düşündüğüm için
Doktorunuzu degistirin o zaman.Vajinal muayeneye neden izin verdiniz??Yapilmasi tehlikeli..Hele ki bu kadar erken iken.Benim de karindan gorunmedi..Doktorum teklif bile etmedi.Kandan bakildi.Bir hafta sonra gittim.Karindan muayene ile gorundu.Benim doktor kötüydü canım duyamadık karından hareket etmiyo kalbi atmıyo dedi sonra alttan muayne etti var daha küçükmüş ben 7 hafta sandım dedi 45mm yazıyor görüntüde canım çok sıkıldı bu duruma
Icini ferah tut canım bol bol dua et,bir sonraki randevuya çok daha net duyacaksın inşaallah.Benim doktor kötüydü canım duyamadık karından hareket etmiyo kalbi atmıyo dedi sonra alttan muayne etti var daha küçükmüş ben 7 hafta sandım dedi 45mm yazıyor görüntüde canım çok sıkıldı bu duruma
Zararlı olduğunu sanmıyorum çünkü Almanya’da 8. Haftaya kadar vajinadan bakıyolarmış bide o an zaten napıcağımı bilemedim kadın direk kalbi atmıyor dediDoktorunuzu degistirin o zaman.Vajinal muayeneye neden izin verdiniz??Yapilmasi tehlikeli..Hele ki bu kadar erken iken.Benim de karindan gorunmedi..Doktorum teklif bile etmedi.Kandan bakildi.Bir hafta sonra gittim.Karindan muayene ile gorundu.
İnşallah canım bir sıkıntı olmasındaIcini ferah tut canım bol bol dua et,bir sonraki randevuya çok daha net duyacaksın inşaallah.
Hem daha minnacikmis inşllah büyüycek gümbür gümbür atacak ❤
oZararlı olduğunu sanmıyorum çünkü Almanya’da 8. Haftaya kadar vajinadan bakıyolarmış bide o an zaten napıcağımı bilemedim kadın direk kalbi atmıyor dedi
Allah in izni ile bir sikinti yoktur canim.Benim 5+2 ben de sadece keseyi gordum..8. haftada duyulur dedi.Net olarak da kesenin icini goruruz dedi.Senin kac haftalik canim?İnşallah canım bir sıkıntı olmasında
Insan surekli dusunuyor kendini alamıyor bu durumdanevet artik olumlu düşünüyorum surekli dua ediyorum saglikli bir bebek dunyaya getiririm diye. Aliexpresse bakacagim fiyatlarini merak ettim
Ben 28 yasindayim..Ilk cocugum olacak insallah..
6+2 günlüko
Allah in izni ile bir sikinti yoktur canim.Benim 5+2 ben de sadece keseyi gordum..8. haftada duyulur dedi.Net olarak da kesenin icini goruruz dedi.Senin kac haftalik canim?
O kese boyutundur canımKızlar ben bu ultrason görüntüsünüde çözemedim 45 mm diyorda imkansiz bişey bi tuhaflık var yani
Kızlar ben bu ultrason görüntüsünüde çözemedim 45 mm diyorda imkansiz bişey bi tuhaflık var yani
Kuzucum o 4.5 mm olmasın benimkinde 5.5 mm yazıyor çünkü.sen ne zaman gittin canım doktoraKızlar ben bu ultrason görüntüsünüde çözemedim 45 mm diyorda imkansiz bişey bi tuhaflık var yani
O kadar erken duyulmaz diye düşünüyorumKalp atışını 35. günde duyan var mı hanımlar
Tahin çok iyi geliyorGünaydın kızlar,midem felaket yanıyor.Süt içtim ama bana mısın demedi .Önerisi olan var mı?
Alayım bari hemen,teşekkür ederimTahin çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?