2019 Kasim anneleri buraya:)

Aa doğru diyorsun bak folik içmedigim günlerde oldu bu marul krizi.
Leblebi öyle kilo yapmaz bence ya:)
Ekmeği bende fırınlara bakayım alır buzluga atarım taze taze bir kahvaltıda yiyoruz ztn.

Bende iki haftadır çılgın gibi mercimekli bulgur pilavı yedim. Mor lahana turşusu falan. Eşim çocuk erir turşudan diyor:)
Ama canım istiyor ne yapabilirim kokmayan tek şey .

72 kiloyum ve çok kilo almak istemiyorum. Bu defa iştahım yerinde bakalım inşallah almam çok.
bende 72 ile başladım inşallah çok almam ilk oğlumda da 72 ile başlamıştım 84 le doğuma gittim çıktığımda 79 dum 40 ım çıktı 85 olmuştum bir sene 85 le gezdim regl olmadım hiç ona bağlıyorum ama artık hiç veremeyecem sanmıştım neyse ki regl oldum 2 3 ay içinde yine 72 oldum şükür 2 sene 72 de gezdim hamile kaldım bu sefer 80in üstüne çıkmak istemiyorum inşallah

E zaten normal olan o değil mii plesenta bebekten ayrı olur doktorun demek istediğini anlamadım canım

Mercimek bulgur bunlar super gıdalı ve mercimek folik asit kaynagı.

Selam herkese, bu gebeliğimde inanılmaz gaz sancım oluyor. Şuan karnım patlayacak gibi. Öyle ilginç ki göbek deliğim ve göğüs kafesim arası şiş şuan resmen. Yemek yemesem bütün gün midem bulanıyor yemem yiyince de karnım acayip şişiyor. Kızımda hiç böyle olmamıştı, Allah hepimize kolaylık versin. 4.aya doğru geçecek bunlar inş

hay Allah
Maden suyu içmeyi deneseniz?

Aynen benim de akşamları göbek göğüs kafesi arası şiş oluyor sanki 7 aylık hamileyim birde gaz sancısı oluyor benim de kızımda böyle değildi. Onda hiç sık acıkmalarım bulantılarımda yoktu acaba erkek mi diyorum bazen

Kızlar hangi vitaminleri kullanıyosunuz benn sadece folik asit kullanıyorum kendim aldım onu da daha doktora gitmedim
Ben ferramat kan ilacı ile i_mom diye bir vitamin kullanıyorum içerisinde folik asit b12 falan ve bikaç vitamin daha barındırıyormuş

Canım ben kendi doktoruma sormuştum bebek hangi tarafımda diye sağda demişti bugün devletteki doktor da plasentanın sağ tarafta olmadığını söyledi. Akşam biraz baktım plasenta farklı yerlerde olabiliyomuş

Kızlar hangi vitaminleri kullanıyosunuz benn sadece folik asit kullanıyorum kendim aldım onu da daha doktora gitmedim
Bende onu folik asit kullanıyorum ama bugün tahlil verdim ordan vitamin desteği verir belki. Sen tahlil yaptırdım mı canım bugün 9 tüp kan aldılar gebelik paketi dediler

hay Allah
Maden suyu içmeyi deneseniz?
Öyle yaptım, maden suyu içince kendime geldm. Teşekkür ederim
Bende eşime aynısını söyledim kızımda böyle değildi bu değişik mi acaba diye ama ben kızımda kusuyordum şimdi kusmuyorum ama daimi bir bulantı yemekten sonra da gaz maden suyu iyi geliyor bana tavsiye ederim ama geçirene kadar zorluyor baya beni de

Bende de geçen hafta gaz çoktu bu hafta daha iyi çok şükür. Ben folattro kullanıyorum hem d, b12 ve b9 yani folik asit var. Coraspin kullanıyorum bir de.

Ben 85e razıyım. Kızımda doğuma 85le gittim hemen 73e düşmüştüm. Sonra 65e inmiştim ama hastalığımla tedavi görünce ilaçlar iyice kilo aldırdı. Boyum da 174 kilo aldıkça yarmagül gibi oluyorum artık.

Boyunuza gore kilonuz cok degilmiş zaten bu arada ben de coraspin kullanıyorum pıhtılasma için siz neden kullanıyorsunuz?

Canım ya benimde aynı sorun 6+5 teyim felaket gaz sancısı var hep bi şişkinlik var patlıyor gibiyim biara geçer gibi oldu birkaç gün rahattım sonra yine başladı. Bende yemeden midem bulanıyor yiyince gece gaz sancısı 'ndan uyuyamiyorum

Kizlar ya bi şey sorucam kafami kurcaliyor. Doktoruma mesaj attım ama o cevap verene kadar size de sorayim dedim. Benim sat 25 ocakti ancak gec dollenme oldugu icin doktor baslangici 4 şubat sayicaz demisti kesenin büyüklüğüne vs bakarak. Ben de 4 subattan itibaren hesapliyordum. Gecen gun bebeğim 7+5ken ultrason çektirdim. Doktor gelisimi guzel dedi Ancak eve gelip ultrason kagidina bakinca 6+5 yazdığını gördüm. Neden 1 haftalik fark oldu sizce? Bebeğim de hic 6+5 gibi görünmüyor büyük görünüyor aslinda :/ boyle bi sey basina gelen oldu mu? Bebeği başından kicina kadar tam olcememis sanki. Kafasının yarisina kadar getirmis carpiyi ondan mi acaba

Eklentiler

• 20190406_105133.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 49

Aynı şey başıma geldi
Geçen hafta salı günü 8+0
Bu hafta salı günü 8+5 (Mantıkten 9+0 olması lazım)
Bu hafta perşembe 8 haftalık dedi

3 unde de farkli doktora gittim en sonunda bu çocuk salı gunu 9 haftalikti 2 gun sonra 8 e mi dustu dedim.. ultrasyonda sapmlara cok oluyor 3-5 e sakın takılmayın dedi.

Hepsidr gelisimi cok iyi haftasiyla uyumlu dedi..

Ablam hamile ona sordum onda da öyle olmus bi doktor baska hafta bi doktor baska hafta demiş.

En saglikli biraz buyuyunce ölcülünce oluyormuş.. bir de hep aynı doktor ve cihazdan ölcturmek lazım

O kadar rahatladim ki anlatamam.. Kadınlar kulübünde görmüştüm bi kadina oyle olmuş bebegin gelismiyor demisler kalbi de atiyormus oysaki. Alcaz bunu demisler. Ama benim doktorum da endiselenmeyin gelisimi bundan sonra uyumlu devam ederse sorun yok dedi. Buyuyor ya artik daha net görülür tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…