- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.957
- 83
- 31
Dr. Banu Çiftçinin proğramında öyle yazıyoO kadar erken duyulmaz diye düşünüyorum
Bayılıyorum o kadına yaaDr. Banu Çiftçinin proğramında öyle yazıyo
Ben daha önce tanımıyordum hamilelik uygulaması sayesinde tanıdım çok yararlı bilgiler veriyorBayılıyorum o kadına yaa
Ah evet öyle malesef 24 yaşındayım çocuk yoğunbakim hemsiresiyim sağlıkci olmama rağmen bende çok tedirginimBiz baktik pahaliydi biraz yaya bi de hic benim bildigim gibi degilmis hamilelik ben boyle tahmin etmiyodum, doktora gidince hemen embriyoyu gorucez diye bekliyodum ooo keseyi bekledik once dizilerde cat diye goruyoduk bebegi bize boyle ogretmediler kac yasindasin bu arada
Uygulamanın adı ne canim bende indireyimBen daha önce tanımıyordum hamilelik uygulaması sayesinde tanıdım çok yararlı bilgiler veriyor
Dr. Banu Çiftçi uygulamanın adı buUygulamanın adı ne canim bende indireyim
Teşekkürler ❤Dr. Banu Çiftçi uygulamanın adı bu
Rica ederim canım kaç haftalık hamilesinTeşekkürler ❤
Adet günü bakmadım ama adetten 2 gün sonra 107ydi.Demekki adet günü53 civariymis benimMerhaba Arkadaşlar. benımde 22 kasım görünüyor normalde dün adet olmam lazımdı akşamına dayanamadık kan baktırdım 67 çıktı sonuç ancak az önce selpağa biraz çok açık renk geldi çok korktum. hemen doktora sordum hastanede çalıştıgım için. beklemeden bişey diyemeyiz pazar ve salı kan testi yaptır artıyormu bakalım dedi. sizin kan değeriniz adet gününzde kaçtı acaba düşükmü. korkuma progestan aldım içtim.
Ah evet öyle malesef 24 yaşındayım çocuk yoğunbakim hemsiresiyim sağlıkci olmama rağmen bende çok tedirginim
6+5 günlük canım,grupta hepimiz aşağı yukari ayniyiz sanirim.Rica ederim canım kaç haftalık hamilesin
Benim betahcg 40112 çıkmıştı canım,reglim 10 gün geçmişti çünkü.inşallah aratacak sağlıkla endişe etmeMerhaba Arkadaşlar. benımde 22 kasım görünüyor normalde dün adet olmam lazımdı akşamına dayanamadık kan baktırdım 67 çıktı sonuç ancak az önce selpağa biraz çok açık renk geldi çok korktum. hemen doktora sordum hastanede çalıştıgım için. beklemeden bişey diyemeyiz pazar ve salı kan testi yaptır artıyormu bakalım dedi. sizin kan değeriniz adet gününzde kaçtı acaba düşükmü. korkuma progestan aldım içtim.
Yok canım daha duymadım 4+3 benimde 25nde randevum var doktorum duyarız dedi ama bilmiyorum6+5 günlük canım,grupta hepimiz aşağı yukari ayniyiz sanirim.
Seninki ne kadar canım kalp artışlarını duydunmu
Adet günü bakmadım ama adetten 2 gün sonra 107ydi.Demekki adet günü53 civariymis benim
Benim betahcg 40112 çıkmıştı canım,reglim 10 gün geçmişti çünkü.inşallah aratacak sağlıkla endişe etme
Sadece şeffaf akıntı var bende,yumurtlamadan beri devam ediyorakıntı falan oldumu canım büyük yaparken kan geldi biraz zorlamadım ama çok pembe ve şeffaf karışıktı
Ooooo daha minnacikmis annesi,insallh çarçabuk büyürde duyarsın o mucize sesleri ❤Yok canım daha duymadım 4+3 benimde 25nde randevum var doktorum duyarız dedi ama bilmiyorum
Sadece şeffaf akıntı var bende,yumurtlamadan beri devam ediyor
Yerleşmeden kaynaklidir merak etme.Kırmızı kan olmadıktan sonra korkmabeyaz bendede vardıda. 2 -3gün önce ve bugun pembede geldi işte hayırlısı yapabilecegim birşey yk sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?