2019 Kasim anneleri buraya:)

Ah evet öyle malesef 24 yaşındayım çocuk yoğunbakim hemsiresiyim sağlıkci olmama rağmen bende çok tedirginim

Merhaba Arkadaşlar. benımde 22 kasım görünüyor normalde dün adet olmam lazımdı akşamına dayanamadık kan baktırdım 67 çıktı sonuç ancak az önce selpağa biraz çok açık renk geldi çok korktum. hemen doktora sordum hastanede çalıştıgım için. beklemeden bişey diyemeyiz pazar ve salı kan testi yaptır artıyormu bakalım dedi. sizin kan değeriniz adet gününzde kaçtı acaba düşükmü. korkuma progestan aldım içtim.

Adet günü bakmadım ama adetten 2 gün sonra 107ydi.Demekki adet günü53 civariymis benim

Benim betahcg 40112 çıkmıştı canım,reglim 10 gün geçmişti çünkü.inşallah aratacak sağlıkla endişe etme

Yok canım daha duymadım 4+3 benimde 25nde randevum var doktorum duyarız dedi ama bilmiyorum
Ooooo daha minnacikmis annesi,insallh çarçabuk büyürde duyarsın o mucize sesleri ❤
Peki mide bulantin varmı canım ya,benim hiç olmadi meraktayım niye olmuyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…