2019 Kasim anneleri buraya:)

Kızlar kilo almaktan bu kadar korkmayın yahu :) Doğumdan sonra verilir Yeterki şeker,tansiyon olmasın.Kızımda 101 kilo ile doğuma girmiştim.Çok rahat doğum yaptım.85le hamile kalmıştım
BENİM KORKUM ÇATLAMAK kızımda hafif çatladım bunda sanki şimdiden başladı ya kremler de yalan bence

Kızlar kilo almaktan bu kadar korkmayın yahu :) Doğumdan sonra verilir Yeterki şeker,tansiyon olmasın.Kızımda 101 kilo ile doğuma girmiştim.Çok rahat doğum yaptım.85le hamile kalmıştım
Normal doğum mu yaptın canım

Valla noluyo hiç bilmiyorum nasıl aldım bş anda bende anlamamıştım

OzgeMeteMoms ya ben kilo almaktan korkmuyorum da. Ben hep zayıf bi insandım ve hayatımda hiç diyet yapmadım, çok yemek seçiyorum bundan dolayı da diyet yapmak o kadar zor o kadar zor oluyor ki anlatamam. Kızımda aldığım kilolar çabuk gitti bende normal doğum yapmıştım ama 30 yaşından sonra metabolizma yavaşlıyor. Şimdi öyle hızlı giderler mi ondan tırsıyorum

Vardı ama bu sabahki kadar hiç ağırmamıştı.. Bebeğe bişe oldu diye ödüm koptu kıbırdayamadım bile..
Şimdi geçti çok şükür hafif ağrıya döndü
Muhtemelen rahim genişledigi için oluyor. Bir de bir anda kilo aldınız ya gebelikle beraber bele ani baskı oluşmuş olabilir ondan oluyordur belki de. Allah korusun bebege bir şey olurken mutlaka kasıklara ardıardına kramp giriyor. O yüzden bebeginize bir şey oldugunu hic düsünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…