- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Daha öncesinde var mıydı kaybınız?Bana önlem amaçlı veriyorum bir zararı yok bebeğin kalp sağlığı için kan akışın düzene girecek dedi tahlil yapmamıştı şimdi tahlil yaptık sonuçları bekliyoruz
İnanmıyorum sana valla helalKızlar kilo almaktan bu kadar korkmayın yahu :) Doğumdan sonra verilirYeterki şeker,tansiyon olmasın.Kızımda 101 kilo ile doğuma girmiştim.Çok rahat doğum yaptım.85le hamile kalmıştım
İnanmıyorum sana valla helal
BENİM KORKUM ÇATLAMAKKızlar kilo almaktan bu kadar korkmayın yahu :) Doğumdan sonra verilirYeterki şeker,tansiyon olmasın.Kızımda 101 kilo ile doğuma girmiştim.Çok rahat doğum yaptım.85le hamile kalmıştım
Evet 6+4 te kalbi durduDaha öncesinde var mıydı kaybınız?
Normal doğum mu yaptın canımKızlar kilo almaktan bu kadar korkmayın yahu :) Doğumdan sonra verilirYeterki şeker,tansiyon olmasın.Kızımda 101 kilo ile doğuma girmiştim.Çok rahat doğum yaptım.85le hamile kalmıştım
Evet canım, üstelik kızım 4 kilo doğduNormal doğum mu yaptın canım
Evet catlamak sıkıntı ama allah başka dert vermesin.BENİM KORKUM ÇATLAMAKkızımda hafif çatladım bunda sanki şimdiden başladı ya kremler de yalan bence
Ooo hem sana hem kızına maşallahEvet canım, üstelik kızım 4 kilo doğdu
Dua edelim de bi aksilikolmasın.En güzel ve sağlıklı olanı normal doğum..Ama mecbura kalınca sezeryan da bi nimetOoo hem sana hem kızına maşallahdün Videolara baktım da sezeryan istemem inşallah normal doğum yaparım sezeryan daha korkunç
Doğru söylüyorsun canımDua edelim de bi aksilikolmasın.En güzel ve sağlıklı olanı normal doğum..Ama mecbura kalınca sezeryan da bi nimet
Evet 6+4 te kalbi durdu
amin çok doğru canım ne olcaksa olacakEvet catlamak sıkıntı ama allah başka dert vermesin.
Canım sürekli mi böyle benim sürekli öyle olduğu için gitmedimKızlar belim çok fena ağırıyor kopuyor resmen ..
Zaten ağırırdı ama bu sabah çok fena haldeyim
Doktora gitsem mi kötü birşey var mıdır
Valla noluyo hiç bilmiyorum nasıl aldım bş anda bende anlamamıştımEn cok bundan korkuyorum, cünkü zaten kiloluyum. Son aylardan cok korkuyorum. Bugün 8+1 im kilo almadım hatta vermek istiyorym ama 10 gündür yatıyorum o yüzden veremiyorum. Ne guzel son aya kadar almamışsınız. Son ay içimize kurt mu giriyor
Canım sürekli mi böyle benim sürekli öyle olduğu için gitmedim
Muhtemelen rahim genişledigi için oluyor. Bir de bir anda kilo aldınız ya gebelikle beraber bele ani baskı oluşmuş olabilir ondan oluyordur belki de. Allah korusun bebege bir şey olurken mutlaka kasıklara ardıardına kramp giriyor. O yüzden bebeginize bir şey oldugunu hic düsünmüyorum.Vardı ama bu sabahki kadar hiç ağırmamıştı.. Bebeğe bişe oldu diye ödüm koptu kıbırdayamadım bile..
Şimdi geçti çok şükür hafif ağrıya döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?