geçen eşim sağ taraf ağrıyosa kızmış sol ağrıyosa erkekmiş diyoduKızlar benim ilk haftalar hep sol kasığım ağrır batardı,şimdi hep sağ kasığmda oluyor batmalar geziniyormu kuzucugum ne
Varmi böyle bir durum yaşayan yada yaha önce yaşamış olan
Muhtemelen rahim genişledigi için oluyor. Bir de bir anda kilo aldınız ya gebelikle beraber bele ani baskı oluşmuş olabilir ondan oluyordur belki de. Allah korusun bebege bir şey olurken mutlaka kasıklara ardıardına kramp giriyor. O yüzden bebeginize bir şey oldugunu hic düsünmüyorum.
canım yaa doğum illa yapılır da kilo verememekten korkuyorum ben sen hemen verebildin mi bana kilo çok kötü oluyo yaşlılar sever ya bende yaşlılar bile zayıfla kızım diyoduKızlar kilo almaktan bu kadar korkmayın yahu :) Doğumdan sonra verilirYeterki şeker,tansiyon olmasın.Kızımda 101 kilo ile doğuma girmiştim.Çok rahat doğum yaptım.85le hamile kalmıştım
benimde aynı canım 4 kilo normal doğurdum bunlarda da sağlık sıhhatle normal olur inşallah sezaryen de nimet tabii ama yanında biri olması şart benim annem gelemeyebilir gelsede az kalırEvet canım, üstelik kızım 4 kilo doğdu
geçen eşim sağ taraf ağrıyosa kızmış sol ağrıyosa erkekmiş diyodubenim tam ortaya sancı giriyo arada
son ay içimizde kurt gibi bişey oluyo evetEn cok bundan korkuyorum, cünkü zaten kiloluyum. Son aylardan cok korkuyorum. Bugün 8+1 im kilo almadım hatta vermek istiyorym ama 10 gündür yatıyorum o yüzden veremiyorum. Ne guzel son aya kadar almamışsınız. Son ay içimize kurt mu giriyor
benim 2 tane iş arkadaşım hamile ikiside erkek10 tane tanidigim kisi hamile.. benle dahil 11
8 tanesinin cinsiyeti belli ve hepsi kız şaka gibi :))
benim 2 tane iş arkadaşım hamile ikiside erkekçevremde başka hamile yok düşündüm dee komşular akrabalar tekim
ben 26 kg aldım 7-8 ayda 28 verdim verilir bence stres yorgunluk emzirme derken veriliyor. helede çocuklar 2 ye çıkacak zaman hiç kalmıcak yeterki psikolojimiz bozulmasın ben ondan korkuyorum lohusa depresyonu geçirmiştim ben çünki.canım yaa doğum illa yapılır da kilo verememekten korkuyorum ben sen hemen verebildin mi bana kilo çok kötü oluyo yaşlılar sever ya bende yaşlılar bile zayıfla kızım diyodu
ben sezeryan yaptım korkunç değildi. ağrı dahi hissetmedim dr um şoka girmişti yürüme saatine var dur demişti. mecburi sezeryandı benim. ama bu kadar kolay olacağını bilmiyordum. herşey gayet güzeldi.Ooo hem sana hem kızına maşallahdün Videolara baktım da sezeryan istemem inşallah normal doğum yaparım sezeryan daha korkunç
Kızlar attıgım linkteki grup benim degil yeni hamileler var hoşuma gitti gelmek istersiniz belki dedim yasak demiş bi arkadas bilmiyordum özür dilerimgeldim cnm ekle
Grup benim degil canım bende üyeyim ekler ler benceGeldim geldim . Kabul edilmeyi bekliyorum
ozaman kız senesi desene bende kız hissediyorum benimkini. ama çevremde gören herkez erkek diyor. rüya gördüm göğsümden süt geliyordu. anlamı doğacak bebeğiniz kızdır diyordu. 1 kızım var bir daha olsun sağlıklı olsun yeter diyorum bakalım hayırlısı.10 tane tanidigim kisi hamile.. benle dahil 11
8 tanesinin cinsiyeti belli ve hepsi kız şaka gibi :))
Yanlış bir hareket yapmış olabilirsin ben de dün akşam kötüydüm iki bacağımada vuruyordu ağrısıVardı ama bu sabahki kadar hiç ağırmamıştı.. Bebeğe bişe oldu diye ödüm koptu kıbırdayamadım bile..
Şimdi geçti çok şükür hafif ağrıya döndü
Bende öyle bir rüya gördüm banada hep erkek diyorlar ben erkek olur diyorum ya sanmıyorum kız olcağınıozaman kız senesi desene bende kız hissediyorum benimkini. ama çevremde gören herkez erkek diyor. rüya gördüm göğsümden süt geliyordu. anlamı doğacak bebeğiniz kızdır diyordu. 1 kızım var bir daha olsun sağlıklı olsun yeter diyorum bakalım hayırlısı.
yaa ne güzel kuzenleriyle birlikte büyüyecek teyze çocuğu hele hele candırIs arkadaslarin büyüyü bozdu
Benim çevrem hunharca ürüyorEn yakınımda ablamla yengem hamile biri mayısta diğeri 2 haftaya kadar doğurur ikisi de kız
canım helal olsun sana ne güzel vermişsin bende girdim lohusa sendromuna bende korkuyorum ondan işte o beni yemeye itti hunharca yiyodum veremedim hiç bu sefer dediğin gibi 2 çocuk olunca daha rahat veririm inşallahben 26 kg aldım 7-8 ayda 28 verdim verilir bence stres yorgunluk emzirme derken veriliyor. helede çocuklar 2 ye çıkacak zaman hiç kalmıcak yeterki psikolojimiz bozulmasın ben ondan korkuyorum lohusa depresyonu geçirmiştim ben çünki.
kimileri sezaryeni çok rahat atlatırken kimilerine normal bile çok ağır olabiliyo canım dikişini çok atıyolar mesela allah rahat doğum versin hepimize çabuk iyileşelim doktor çok önemliben sezeryan yaptım korkunç değildi. ağrı dahi hissetmedim dr um şoka girmişti yürüme saatine var dur demişti. mecburi sezeryandı benim. ama bu kadar kolay olacağını bilmiyordum. herşey gayet güzeldi.
valla ben kızımda erkek hissediyodum acaip ama asla kızım olmaz diyodum birde okadar kız çocuk seviyorum ki 9 ay dr bıkmıştı kızmı gerçekten diye diye :) ve hamdolsun sağlıkla kızım geldi. çin takvimi de erkek diyodu kızıma. bundada gene çin erkek diyor ama ben bu sefer kız hissediyorum. rüyamda kız diyor. bebekde kızmış kucağımda zaten bakalım hayırlısı cinsiyet balonu yapıcam küçük çapta :) çok heycanlı tek onu yapıcam başka hiçbir hazırlık yapmayacağım bu bebekteBende öyle bir rüya gördüm banada hep erkek diyorlar ben erkek olur diyorum ya sanmıyorum kız olcağını
benim dr un eli hafif diyorlardı helal olsun öyleydi hiç bir şey anlamadım kuzenim inledi ama.yaa ne güzel kuzenleriyle birlikte büyüyecek teyze çocuğu hele hele candır
canım helal olsun sana ne güzel vermişsin bende girdim lohusa sendromuna bende korkuyorum ondan işte o beni yemeye itti hunharca yiyodum veremedim hiç bu sefer dediğin gibi 2 çocuk olunca daha rahat veririm inşallah
kimileri sezaryeni çok rahat atlatırken kimilerine normal bile çok ağır olabiliyo canım dikişini çok atıyolar mesela allah rahat doğum versin hepimize çabuk iyileşelim doktor çok önemli
valla ben kızımda erkek hissediyodum acaip ama asla kızım olmaz diyodum birde okadar kız çocuk seviyorum ki 9 ay dr bıkmıştı kızmı gerçekten diye diye :) ve hamdolsun sağlıkla kızım geldi. çin takvimi de erkek diyodu kızıma. bundada gene çin erkek diyor ama ben bu sefer kız hissediyorum. rüyamda kız diyor. bebekde kızmış kucağımda zaten bakalım hayırlısı cinsiyet balonu yapıcam küçük çapta :) çok heycanlı tek onu yapıcam başka hiçbir hazırlık yapmayacağım bu bebekte
cinsiyet balonu ne demek =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?