İnşallah bu hamileliklerimiz güzel geçer mutlu Son olur canım folik asitin içinde mi b12 var onu ayrı mı aliyosunkıyamam ya... benim de 2 kaybım var. Coraspin yeterli dedi bir de folik asit ve b12
Aa ne kadar güzel maşallahben sezeryan yaptım korkunç değildi. ağrı dahi hissetmedim dr um şoka girmişti yürüme saatine var dur demişti. mecburi sezeryandı benim. ama bu kadar kolay olacağını bilmiyordum. herşey gayet güzeldi.
İnsallah geçmiştir canimBenim de kese etrafında kanama alanı vardı.Yarın randevum var,bakalım geçmiş mi..
Benim de ağrıyor doktora sorduğumda normal demiştiKızlar belim çok fena ağırıyor kopuyor resmen ..
Zaten ağırırdı ama bu sabah çok fena haldeyim
Doktora gitsem mi kötü birşey var mıdır
Hep duyduklarimdan erkek senesi diyordum ama bunu duyunca kesin kanaatgetirdim kiz senesi :))) saglikla gelsin minikler insallah10 tane tanidigim kisi hamile.. benle dahil 11
8 tanesinin cinsiyeti belli ve hepsi kız şaka gibi :))
Hayırdır inşallah bende benzer bi rüya gördüm 3, 4 gün önceBende öyle bir rüya gördüm banada hep erkek diyorlar ben erkek olur diyorum ya sanmıyorum kız olcağını
56 ile hamile kaldım iki hamileliğimde de yani şuanda 56 yımAa ne kadar güzel maşallahzayıfmisin acaba
Hahhaah o zman benimki erkek olacakken fikir değiştirip kizn olmaya karar vermişgeçen eşim sağ taraf ağrıyosa kızmış sol ağrıyosa erkekmiş diyodubenim tam ortaya sancı giriyo arada
Çok iyi kilon sezeryan olan ve memnun kalanlara baktığımda hep zayıflar canım ben kiloluyum sezeryan olursam kendimi hic düşünemiyorum56 ile hamile kaldım iki hamileliğimde de yani şuanda 56 yım
Bende 56 ile hamile kaldm ama şuanda 57 oldm56 ile hamile kaldım iki hamileliğimde de yani şuanda 56 yım
ozaman kız senesi desene bende kız hissediyorum benimkini. ama çevremde gören herkez erkek diyor. rüya gördüm göğsümden süt geliyordu. anlamı doğacak bebeğiniz kızdır diyordu. 1 kızım var bir daha olsun sağlıklı olsun yeter diyorum bakalım hayırlısı.
Yanlış bir hareket yapmış olabilirsin ben de dün akşam kötüydüm iki bacağımada vuruyordu ağrısı
Ne konuda tarih miSebo gelin galiba seninle aynıyız.
Benim de ağrıyor doktora sorduğumda normal demişti
Hep duyduklarimdan erkek senesi diyordum ama bunu duyunca kesin kanaatgetirdim kiz senesi :))) saglikla gelsin minikler insallah
valla kıza kıza müthiş olur çünki sırf arkadaş olsun diye yaptım 2. çocuğu. ama eşim için farklı olsunda isterim ne bileyim. ikisinede çok sevinicem ben inş sağlıkla gelsin bütün bebeklerimiz.Bi kızın varsa erkekte cok guzel olur kiza kiz kardeste cok guzel olur..herseyden once saglikli olsunlarda
Bende hep erkek hissediyorum ama çevrem hep kıza hamile olunca bende bakalım zinciri bozacak mıyım devam mı edecegim
impryl kullanıyorum bir de osende b12İnşallah bu hamileliklerimiz güzel geçer mutlu Son olur canım folik asitin içinde mi b12 var onu ayrı mı aliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?