2019 Kasim anneleri buraya:)

=)) iyimiş valla yeni öğrendim sağol canım cevabın için

kıyamam ya... benim de 2 kaybım var. Coraspin yeterli dedi bir de folik asit ve b12
İnşallah bu hamileliklerimiz güzel geçer mutlu Son olur canım folik asitin içinde mi b12 var onu ayrı mı aliyosun

Son düzenleme:
ben sezeryan yaptım korkunç değildi. ağrı dahi hissetmedim dr um şoka girmişti yürüme saatine var dur demişti. mecburi sezeryandı benim. ama bu kadar kolay olacağını bilmiyordum. herşey gayet güzeldi.
Aa ne kadar güzel maşallah zayıfmisin acaba

Bi kızın varsa erkekte cok guzel olur kiza kiz kardeste cok guzel olur.. herseyden once saglikli olsunlarda
Bende hep erkek hissediyorum ama çevrem hep kıza hamile olunca bende bakalım zinciri bozacak mıyım devam mı edecegim

Bi kızın varsa erkekte cok guzel olur kiza kiz kardeste cok guzel olur.. herseyden once saglikli olsunlarda
Bende hep erkek hissediyorum ama çevrem hep kıza hamile olunca bende bakalım zinciri bozacak mıyım devam mı edecegim
valla kıza kıza müthiş olur çünki sırf arkadaş olsun diye yaptım 2. çocuğu. ama eşim için farklı olsunda isterim ne bileyim. ikisinede çok sevinicem ben inş sağlıkla gelsin bütün bebeklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…