En erken ne zaman belli olur acaba?Dimi bende cok sasirdim bi kac haftaya kadar bizde tek tek dökülürüz çok merak ediyorum
O her kontrolde bende de oluyor bi korku ile gidiyorum heyacan yapıyorum doktor herşey yolunda diyince bi ohhh çekip rahatlıyorum :)Amin inşallah çok sağolun şimdi ikili testlerin korkusu sardı.
En erken ne zaman belli olur acaba?
valla kıza kıza müthiş olur çünki sırf arkadaş olsun diye yaptım 2. çocuğu. ama eşim için farklı olsunda isterim ne bileyim. ikisinede çok sevinicem ben inş sağlıkla gelsin bütün bebeklerimiz.
Bu yıl kız senesi gibi desenize 3 4 haftaya bizde başlarız inşallah cinsiyet tahminlerine10 tane tanidigim kisi hamile.. benle dahil 11
8 tanesinin cinsiyeti belli ve hepsi kız şaka gibi :))
inşallah geçer cnmBenim de kese etrafında kanama alanı vardı.Yarın randevum var,bakalım geçmiş mi..
ben kızımı 13haftalik öğrendim oğlumuza 17haftalikYengem 12 haftalikken öğrendi, ablam geç gittiği için 16 haftalıkken öğrendi..
Kuzenim 11. hafta oğrendim dedi
Gecen baya baktim 11. 12. haftalarda da cok ogrenen var ama kesin demiyor doktor yuksek ihtimal diyor en garanti 16. haftada sanırım
Özellikle erkeklerin daha kolay öğreniliyormuş
Ayyy cok heyecanlıııYengem 12 haftalikken öğrendi, ablam geç gittiği için 16 haftalıkken öğrendi..
Gecen baya baktim 11. 12. haftalarda da cok ogrenen var ama kesin demiyor doktor yuksek ihtimal diyor en garanti 16. haftada sanırım
Ben kızımda 12. haftada erkek olacagını öğrendim. Hatta mavili takımlara başladım bile almaya. Sonra 16. haftada kız oldu:) Mağaza ile döğüşe düğüşe zor değiştirdim pembeleri.) Önce kız istiyorum oğlun olacak dediklerinde üzüldüm. Sonrada oğlumu elimden almışlar gibi hissetim. Sonrada kızıma oğlum dedim diye üzüldüm.:))) En güzeli geç öğrenmek dayanabilirsek...Yengem 12 haftalikken öğrendi, ablam geç gittiği için 16 haftalıkken öğrendi..
Kızlar makarna yiyor musunuz? Benim o kadar cok canım istedi ki... sanırım dayanamıcam yicem.
İnan canının istediğini ye canım. Kızımda çok dikkat etmiştim ama bence o kadar da mühim değil huzurun çok daha mühimKızlar makarna yiyor musunuz? Benim o kadar cok canım istedi ki... sanırım dayanamıcam yicem.
ben kızımı 13haftalik öğrendim oğlumuza 17haftalik
Ayyy cok heyecanlııı
Daha 8+1 im ama olsun
Ben kızımda 12. haftada erkek olacagını öğrendim. Hatta mavili takımlara başladım bile almaya. Sonra 16. haftada kız oldu:) Mağaza ile döğüşe düğüşe zor değiştirdim pembeleri.) Önce kız istiyorum oğlun olacak dediklerinde üzüldüm. Sonrada oğlumu elimden almışlar gibi hissetim. Sonrada kızıma oğlum dedim diye üzüldüm.:))) En güzeli geç öğrenmek dayanabilirsek...
Kızımda cinsiyeti 16. Haftada öğrendim. Ben yine titriyorum enfeksiyon var demekki hala canım sıkılıyor bu duruma
Yok canım kanımda ve idrarda enfeksiyon çıkmıştıNasil titriyorsun kan şekerin dusmus olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?