2019 Kasim anneleri buraya:)

Kızlar bulantı ve kusmaya nasıl baş ediyorsunuz. Cubuk kraker de etki etmiyor. Ne yesem kusmaya başladım bugun 2 oldu

Kizceler makarnayi soran olms bn de pizza yemk istiyrmm abartmadan bi parca yesemmi yaaa

Bir de balik yagi kullanan varmi zeka gelisimi acisindan cevrmdn ck soyleyen oldu ama dr.a sormadan almakta istemedim

Ooo hem sana hem kızına maşallah dün Videolara baktım da sezeryan istemem inşallah normal doğum yaparım sezeryan daha korkunç

Bende sezaryan dan daha çok korkuyorum . Ameliyat olarak düşünüyorum ve korkutuyor. Hakkımız da hayırlısı..
kıyamam ya... benim de 2 kaybım var. Coraspin yeterli dedi bir de folik asit ve b12

Benim de aynı. Coraspirin ve folik asit b12 ekstra vermedi doktor. Inşallah bu sefer sonuna geliriz...
Kızlar bulantı ve kusmaya nasıl baş ediyorsunuz. Cubuk kraker de etki etmiyor. Ne yesem kusmaya başladım bugun 2 oldu

Hiç baş edilmiyor ki benim yanmalar da fena. Bugün yanmalarim olmadı. Ama yediklerini hep çıkardım. Ama yanma olmadı ya bugün hiiiç dert etmiyorum.

Kizceler makarnayi soran olms bn de pizza yemk istiyrmm abartmadan bi parca yesemmi yaaa

Bir de balik yagi kullanan varmi zeka gelisimi acisindan cevrmdn ck soyleyen oldu ama dr.a sormadan almakta istemedim
Pizza da yedim makarna da ama sucuksuz olanından ye bence. Ben davitamon mama compleet visoile-omega 3 kullanıyorum ama bildiğim kadarıyla Türkiye’de yok bu marka. İçinde hamilelikte gerekli bütün vitaminler var, ekstra olarak balık yağı ve DHA var. İlk kontrolümde doktorum sordu vitamin kullanıyor musun diye, bunu söyledim, tamam çok iyi dedi. Ama yine de doktoruna sor istersen.

Anladm kuzum ben gidince bi soraym madem bildigim bi markada yk cunkuu

Bu cinsiyet mevzuunda teyzemin de soyledigi bir sey var. Anne ve babanın dogum yıllarına göre, annenin 3yılda1 babanın 4yılda1 kanı değişirmiş, bebeğin dogum yılında hangi tarafın kanı yeniyse o cinsiyetten oluyormuş. Kendinizde deneyin. Benimki tuttu ve buna göre şu anki bebek erkek cıkıyor bu duruma göre.

Sucuk pişmiş oluyo ama neden zararlı

İşlenmiş gıdalardan uzak durun diyor doktorlar o yüzden söyledim. Çok canın istediyse güvendiğin bir markanın sucuğunu al kendin doğra pizza üzerine
Yâ kasaptan alıyoruz ama içime kurt düştü

Kiz ikimizinde 2018 cikti :) bnm 2021 esimin 2022de yenilencek hangisi oluyo smdi :)))) ay hic duymamistm bole bisii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…