12. Haftada nub teorisine göre fikir alışverişi yapsak miEn erken ne zaman belli olur acaba?
Gecmiyor valla...Dimi ya bise kalmadi gerci biz gun gun saydigimizdan gecmiyor
Aynn ya masallah saglikla gelsin onlarda bizimkilerde insallah..bnm ilk olucak ya hic onemli degl :)) ikiside yk nasilsa :)Dimi bende cok sasirdim bi kac haftaya kadar bizde tek tek dökülürüz çok merak ediyorum
Merhaba.Benim de cok bulantili geciyor.Simit ve maden suyu cok rahatlatiyor beni.Bir deneyin derim.Kızlar bulantı ve kusmaya nasıl baş ediyorsunuz. Cubuk kraker de etki etmiyor. Ne yesem kusmaya başladım bugun 2 oldu
Kizceler makarnayi soran olms bn de pizza yemk istiyrmm abartmadan bi parca yesemmi yaaa
Bir de balik yagi kullanan varmi zeka gelisimi acisindan cevrmdn ck soyleyen oldu ama dr.a sormadan almakta istemedim
Ooo hem sana hem kızına maşallahdün Videolara baktım da sezeryan istemem inşallah normal doğum yaparım sezeryan daha korkunç
kıyamam ya... benim de 2 kaybım var. Coraspin yeterli dedi bir de folik asit ve b12
Kızlar bulantı ve kusmaya nasıl baş ediyorsunuz. Cubuk kraker de etki etmiyor. Ne yesem kusmaya başladım bugun 2 oldu
Pizza da yedim makarna da ama sucuksuz olanından ye bence. Ben davitamon mama compleet visoile-omega 3 kullanıyorum ama bildiğim kadarıyla Türkiye’de yok bu marka. İçinde hamilelikte gerekli bütün vitaminler var, ekstra olarak balık yağı ve DHA var. İlk kontrolümde doktorum sordu vitamin kullanıyor musun diye, bunu söyledim, tamam çok iyi dedi. Ama yine de doktoruna sor istersen.Kizceler makarnayi soran olms bn de pizza yemk istiyrmm abartmadan bi parca yesemmi yaaa
Bir de balik yagi kullanan varmi zeka gelisimi acisindan cevrmdn ck soyleyen oldu ama dr.a sormadan almakta istemedim
Oh oh yiyim bari yaa agzim sulanip duruyo onundn gectkceeBen diyorum niye kilo aldim ben pizza da yedim ya
Benim de idrarda enfeksiyon biraz çıkmıştı. Yarın kontrole gidicem sanırım ilaca başlar. 12den 14 e çıkmış lökas hpf. Sende durum nedir.Yok canım kanımda ve idrarda enfeksiyon çıkmıştı
Anladm kuzum ben gidince bi soraym madem bildigim bi markada yk cunkuuPizza da yedim makarna da ama sucuksuz olanından ye bence. Ben davitamon mama compleet visoile-omega 3 kullanıyorum ama bildiğim kadarıyla Türkiye’de yok bu marka. İçinde hamilelikte gerekli bütün vitaminler var, ekstra olarak balık yağı ve DHA var. İlk kontrolümde doktorum sordu vitamin kullanıyor musun diye, bunu söyledim, tamam çok iyi dedi. Ama yine de doktoruna sor istersen.
En güzeli doktorun önersin canım.Anladm kuzum ben gidince bi soraym madem bildigim bi markada yk cunkuu
Sucuk pişmiş oluyo ama neden zararlıPizza da yedim makarna da ama sucuksuz olanından ye bence. Ben davitamon mama compleet visoile-omega 3 kullanıyorum ama bildiğim kadarıyla Türkiye’de yok bu marka. İçinde hamilelikte gerekli bütün vitaminler var, ekstra olarak balık yağı ve DHA var. İlk kontrolümde doktorum sordu vitamin kullanıyor musun diye, bunu söyledim, tamam çok iyi dedi. Ama yine de doktoruna sor istersen.
En guzeli kuzum dogru soyluyorsunEn güzeli doktorun önersin canım.
İşlenmiş gıdalardan uzak durun diyor doktorlar o yüzden söyledim. Çok canın istediyse güvendiğin bir markanın sucuğunu al kendin doğra pizza üzerineSucuk pişmiş oluyo ama neden zararlı
Şu cinsiyet belli olsaydı biran önceya piskolojim bozulduHayırdır inşallah bende benzer bi rüya gördüm 3, 4 gün önce
Yâ kasaptan alıyoruz ama içime kurt düştüİşlenmiş gıdalardan uzak durun diyor doktorlar o yüzden söyledim. Çok canın istediyse güvendiğin bir markanın sucuğunu al kendin doğra pizza üzerine
Kiz ikimizinde 2018 cikti :) bnm 2021 esimin 2022de yenilencek hangisi oluyo smdi :)))) ay hic duymamistm bole bisii :)Bu cinsiyet mevzuunda teyzemin de soyledigi bir sey var. Anne ve babanın dogum yıllarına göre, annenin 3yılda1 babanın 4yılda1 kanı değişirmiş, bebeğin dogum yılında hangi tarafın kanı yeniyse o cinsiyetten oluyormuş. Kendinizde deneyin. Benimki tuttu ve buna göre şu anki bebek erkek cıkıyor bu duruma göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?