2019 Kasim anneleri buraya:)

Bendede Çin takviminde erkek görünüyor

Kızlar makarna yiyor musunuz? Benim o kadar cok canım istedi ki... sanırım dayanamıcam yicem.
Ye tabiki canım bu kadar kısıtlamak doğru değil kendini,canım ne çekiyorsa ye ama az ye kararında ye.ara ogunlerde hep sağlıklı ürünler yer dengelersin bir şekilde yoksa 9 ay geçermi onu yeme bunu yeme

Ye tabiki canım bu kadar kısıtlamak doğru değil kendini,canım ne çekiyorsa ye ama az ye kararında ye.ara ogunlerde hep sağlıklı ürünler yer dengelersin bir şekilde yoksa 9 ay geçermi onu yeme bunu yeme
Şeker, un yasak dedi dr. Bebegin saglıgı için...

İkimizinde en yakın 2017 çıkıyor.Ayrıca kızımın doğum yılında eşimin kanı yenilenmiş :) hee hamile kalınan yıl dersen benimki yenilenmiş :) ee bu durumda bizim bebek ne olacak şimdi?

İkimizinde en yakın 2017 çıkıyor.Ayrıca kızımın doğum yılında eşimin kanı yenilenmiş :) hee hamile kalınan yıl dersen benimki yenilenmiş :) ee bu durumda bizim bebek ne olacak şimdi?
Benim annemle babam da 78 cıkıyor ama babam 7 mayıs annem 11 mayıs dogumlu yani annemin kanı daha sonra yenilenmiş, ben de kızım bizde de eşim çıkıyor, gerci bu yöntem pek işime gelmedi, gönlüm kızdan yana

Bu durumda eşimin kanı daha yakın zamanda yenilenmiş görünüyor.Ben mart ,eşim ağustos doğumlu.Öyleyse erkek görünüyor benim sıpam

Ole içten yazmissinki görmek istemiyosun bi sure uzak kal Esinden rica et bebeğin hareketlerini hissetmeye başladıkça ilk 3 Aydan sonra insan rahatlıyor emin ol
Inşallah öyle olur canım eşim konu annesi olunca bana karşı hiç anlayışlı olamıyor keşke anlayış gösterse

B
Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı hanımlar yaa
Benim daha 5 haftalık bulantı falan yok
Bence hiç gelmesin canım bende senin gibi hiç bişeyim yok bulandıkça yok falan diye düşünürken ertesi gün başladı ve bidahada kesilmedi 6 haftadan 10 haftaya kadar full devam ne zaman bitecek kim bilir Rabbime şikayet değil bunlar çok istedim çünkü ama zormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…