Bendede Çin takviminde erkek görünüyorvalla ben kızımda erkek hissediyodum acaip ama asla kızım olmaz diyodum birde okadar kız çocuk seviyorum ki 9 ay dr bıkmıştı kızmı gerçekten diye diye :) ve hamdolsun sağlıkla kızım geldi. çin takvimi de erkek diyodu kızıma. bundada gene çin erkek diyor ama ben bu sefer kız hissediyorum. rüyamda kız diyor. bebekde kızmış kucağımda zaten bakalım hayırlısı cinsiyet balonu yapıcam küçük çapta :) çok heycanlı tek onu yapıcam başka hiçbir hazırlık yapmayacağım bu bebekte
Ye tabiki canım bu kadar kısıtlamak doğru değil kendini,canım ne çekiyorsa ye ama az ye kararında ye.ara ogunlerde hep sağlıklı ürünler yer dengelersin bir şekilde yoksa 9 ay geçermi onu yeme bunu yemeKızlar makarna yiyor musunuz? Benim o kadar cok canım istedi ki... sanırım dayanamıcam yicem.
Bende arada yiyorum sadece baya ince kesip iyice kızartıyorum canımYâ kasaptan alıyoruz ama içime kurt düştü
Evet iyi pişirmek onemli canımBende arada yiyorum sadece baya ince kesip iyice kızartıyorum canım
Benim de 14 lökosit. Kanımda da crp de yüksek wbcde malesef.Benim de idrarda enfeksiyon biraz çıkmıştı. Yarın kontrole gidicem sanırım ilaca başlar. 12den 14 e çıkmış lökas hpf. Sende durum nedir.
Aylara bakın canım sene aynı cıkarsaKiz ikimizinde 2018 cikti :) bnm 2021 esimin 2022de yenilencek hangisi oluyo smdi :)))) ay hic duymamistm bole bisii :)
Şeker, un yasak dedi dr. Bebegin saglıgı için...Ye tabiki canım bu kadar kısıtlamak doğru değil kendini,canım ne çekiyorsa ye ama az ye kararında ye.ara ogunlerde hep sağlıklı ürünler yer dengelersin bir şekilde yoksa 9 ay geçermi onu yeme bunu yeme
Yâ kasaptan alıyoruz ama içime kurt düştü
İkimizinde en yakın 2017 çıkıyor.Ayrıca kızımın doğum yılında eşimin kanı yenilenmiş :) hee hamile kalınan yıl dersen benimki yenilenmiş :) ee bu durumda bizim bebek ne olacak şimdi?Bu cinsiyet mevzuunda teyzemin de soyledigi bir sey var. Anne ve babanın dogum yıllarına göre, annenin 3yılda1 babanın 4yılda1 kanı değişirmiş, bebeğin dogum yılında hangi tarafın kanı yeniyse o cinsiyetten oluyormuş. Kendinizde deneyin. Benimki tuttu ve buna göre şu anki bebek erkek cıkıyor bu duruma göre.
Hamile kaldıgın zaman canım. Sene aynıysa aylardan yola cıkıyoruz.İkimizinde en yakın 2017 çıkıyor.Ayrıca kızımın doğum yılında eşimin kanı yenilenmiş :) hee hamile kalınan yıl dersen benimki yenilenmiş :) ee bu durumda bizim bebek ne olacak şimdi?
Benim annemle babam da 78 cıkıyor ama babam 7 mayıs annem 11 mayıs dogumlu yani annemin kanı daha sonra yenilenmiş, ben de kızımİkimizinde en yakın 2017 çıkıyor.Ayrıca kızımın doğum yılında eşimin kanı yenilenmiş :) hee hamile kalınan yıl dersen benimki yenilenmiş :) ee bu durumda bizim bebek ne olacak şimdi?
Bu durumda eşimin kanı daha yakın zamanda yenilenmiş görünüyor.Ben mart ,eşim ağustos doğumlu.Öyleyse erkek görünüyor benim sıpamBenim annemle babam da 78 cıkıyor ama babam 7 mayıs annem 11 mayıs dogumlu yani annemin kanı daha sonra yenilenmiş, ben de kızımbizde de eşim çıkıyor, gerci bu yöntem pek işime gelmedi, gönlüm kızdan yana
Valla harikaBu durumda eşimin kanı daha yakın zamanda yenilenmiş görünüyor.Ben mart ,eşim ağustos doğumlu.Öyleyse erkek görünüyor benim sıpam
İlaç kullanıyormusunBenim de 14 lökosit. Kanımda da crp de yüksek wbcde malesef.
Benim 7. Ve 8.haftalarda yogundu ama bem progestandan kaynaklandığını düşünüyorum. Su an vajinal aliyorum kalmadı bulanti kusma :)Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı hanımlar yaa
Benim daha 5 haftalık bulantı falan yok
Inşallah öyle olur canım eşim konu annesi olunca bana karşı hiç anlayışlı olamıyor keşke anlayış gösterseOle içten yazmissinki görmek istemiyosun bi sure uzak kal Esinden rica et bebeğin hareketlerini hissetmeye başladıkça ilk 3 Aydan sonra insan rahatlıyor emin ol
Bence hiç gelmesin canım bende senin gibi hiç bişeyim yok bulandıkça yok falan diye düşünürken ertesi gün başladı ve bidahada kesilmedi 6 haftadan 10 haftaya kadar full devam ne zaman bitecek kim bilir Rabbime şikayet değil bunlar çok istedim çünkü ama zormusBulantılarınız kaçıncı haftada başladı hanımlar yaa
Olmasin kuzu :) bn 7. Haftadayim olmadi hic bi iki anca cikardmBulantılarınız kaçıncı haftada başladı hanımlar yaa
Daha dikkat ederim canım bebiş daha önemliHamilelikte Sucuk Tüketirken Ölçüyü Kaçırmayın!
Gebelik döneminde az pişirilen sucuğun tüketimi bir çok hastalığa kapı açabilir. Bu yazımızda anne adaylarının sucuk tüketiminin güvenilir olup olmadığından, gebelikte sucuk yemenin olası zararlarından ve tüketiminde dikkat edilmesi gereken noktalardan bahsedeceğiz.www.hamilelikbelirtileri.co
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?