Benim 6. haftada basladi ve 9. haftamdayim.Hâlâ devam ediyor.Benim cok yogun.Gunde 3-4 defa istifra ediyorum..Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı hanımlar yaa
Benim daha 5 haftalık bulantı falan yok
Ay olmasın insallah ta canım . Ben 6 haftamdan beri yoğun şekilde cekiyorum . Azalıyor ama 12 haftamda azalmaya başladıBulantılarınız kaçıncı haftada başladı hanımlar yaa
Benim daha 5 haftalık bulantı falan yok
Ya acaba bi çizelge mi hazırlasak son sat tahmini doğum tarihi cinsiyeti ogelrendigimiz zaman cinsiyet. En azindan ayni hafta icinde olduğumuz diğer anne adaylarını daha rahat bulabiliriz
Kızlar karnım davul gibi çok rahatsız ediyor beni ya . Hazımsızlık gaz kabızlık yani şikayetçiyim karnım bildiğiniz 20 kilo almış gibi şiş
Daha 5. Haftada böyleyse napacam ben ya
Yaaa bnm sat 2 subat canim senin kac o zaman 3 mu 1 mi :)Aynen bencede cok guzel olur.. bu arada aramizda 1 gün var
Sadece bulantı mi var yoksa çıkarıyor musun ?Bende de bulantı tam gaz devam. 6.hafta olmadan başladı. Kabızlık ve gaz problemi de var. Doktor zofer verdi bulantı için, onun da yan etkisi kabızlık. Zor geçiyor şu dönem. Hayırlısıyla şu bulantılar Bi selamete erse..
Bu arada benimki de 4 şubat ama 6 gün geriden geliyor bebek. Sizlerin uyumlu mu ultrasonla?Yaaa bnm sat 2 subat canim senin kac o zaman 3 mu 1 mi :)
bende kilolu hamile kaldogim icin dikkat ediyordum ama yemek sonrasi sancimin arttigini ve hazimsizligimin oldugunu farkettim. o yuzden karbomhisrat yerken daha rahat oldugumu gordum. makarnayi cok daha rahat yeeken proteini sindiremiyorum benim safra kesem yok onunlada alakali olabilir.Kızlar makarna yiyor musunuz? Benim o kadar cok canım istedi ki... sanırım dayanamıcam yicem.
Yok ama dogru maalesef protein her zaman en gec sindirilir zaten o yüzden de et tok tutar derler ya. Hormonlardan dolayı sindirimimiz cok iyi calısmıyor o yüzden hafif gıdalar secmek lazım ben haftalardır agzıma et koyamadım midem bulanıyor ve cok tuhaf yogurttan tiksindim. Allahtan sabahları 1 tane yumurta yiyorum onun dışında hep sebze, salata vb. Ama zaten bebek bizi sömürüyor eksik bir şeyi kalmaz bizdekini alır.bende kilolu hamile kaldogim icin dikkat ediyordum ama yemek sonrasi sancimin arttigini ve hazimsizligimin oldugunu farkettim. o yuzden karbomhisrat yerken daha rahat oldugumu gordum. makarnayi cok daha rahat yeeken proteini sindiremiyorum benim safra kesem yok onunlada alakali olabilir.
benimde uyumlu degil. sat 5 subat ama bebegim 6 gun geriden geliyo. bu simdilerde belli olmaz. biraz daha ilerleyince farklar cikacak asil. doktor istersen ultrasonu degistiririz dedi ama ben istemiyorum. cunku rapor alacagim tarih benim icin onemli.Bu arada benimki de 4 şubat ama 6 gün geriden geliyor bebek. Sizlerin uyumlu mu ultrasonla?
Benimde ağrıyor canım aynı haftadayım özellikle sabah ve gece uyurken çekilmez oluyorKızlar belim çok fena ağırıyor kopuyor resmen ..
Zaten ağırırdı ama bu sabah çok fena haldeyim
Doktora gitsem mi kötü birşey var mıdır
Bn en son 27 martta gitmiştim doktora ultrasona gore 1 gün geriden geliyor ama doktor birkac günlük sapmaların çok önemli olmadığını söyledi canimBu arada benimki de 4 şubat ama 6 gün geriden geliyor bebek. Sizlerin uyumlu mu ultrasonla?
Kızlar göbeğinizde falan birşey varmış hissi şişkinlik var mı ya sanki hamile değilim kendimi takip etmekten psikolojimi bozuyorumbenimde uyumlu degil. sat 5 subat ama bebegim 6 gun geriden geliyo. bu simdilerde belli olmaz. biraz daha ilerleyince farklar cikacak asil. doktor istersen ultrasonu degistiririz dedi ama ben istemiyorum. cunku rapor alacagim tarih benim icin onemli.
bende kilolu kaldım ne olacak bizim halimiz bugün diyetisene gidicembende kilolu hamile kaldogim icin dikkat ediyordum ama yemek sonrasi sancimin arttigini ve hazimsizligimin oldugunu farkettim. o yuzden karbomhisrat yerken daha rahat oldugumu gordum. makarnayi cok daha rahat yeeken proteini sindiremiyorum benim safra kesem yok onunlada alakali olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?