2019 Kasim anneleri buraya:)

Kızlar karnım davul gibi çok rahatsız ediyor beni ya . Hazımsızlık gaz kabızlık yani şikayetçiyim karnım bildiğiniz 20 kilo almış gibi şiş
Daha 5. Haftada böyleyse napacam ben ya

Kızlar karnım davul gibi çok rahatsız ediyor beni ya . Hazımsızlık gaz kabızlık yani şikayetçiyim karnım bildiğiniz 20 kilo almış gibi şiş
Daha 5. Haftada böyleyse napacam ben ya

5.haftamdayken kabızlık sorunum yüzünden az daha hastanelik oldum..
Zeytinyağli pırasa yemeni öneririm çok iyi geliyor..
Aksamları kuru kayisi suya koyup sabah bol su ile iç onu
Icebiliyorsan bi tatli kasigi zeytinyagi ic ben ictim çok igrenc ama mecbur
Bunlarla geçirttim .. o cok fena bise yasayan bilir

Bende de bulantı tam gaz devam. 6.hafta olmadan başladı. Kabızlık ve gaz problemi de var. Doktor zofer verdi bulantı için, onun da yan etkisi kabızlık. Zor geçiyor şu dönem. Hayırlısıyla şu bulantılar Bi selamete erse..

Sadece bulantı mi var yoksa çıkarıyor musun ?

Kızlar günaydın
BUgün tam 8 hafta oldu
Midem çok fena
Kusamıyorum da yemekte yiyemiyorum
Sürekli bi halsizlik hali
Hasta gibiyim hep
Benim gibi olan var mı
Normal mi
Dramamine yazdı doktor
Bugün başlıcam
Sürekli hasta gibi hissettiğimden tadını çıkaramıyorum

Sanırım hicbirimiz tam olarak hamileliğimizin tadını çıkaramıyoruz. Hormonal değişim kaynaklı; bulantı, gaz, şişkinlik, kabızlık, ağrılar, daha önce benim gibi kaybı olanların fazlaca evhamı, korku, endişe, bunların yanında ilaçların etkisi depresyon, mutsuzluk, halsizlik...
Aaaa geçsin şu günlerimiz.

Kızlar makarna yiyor musunuz? Benim o kadar cok canım istedi ki... sanırım dayanamıcam yicem.
bende kilolu hamile kaldogim icin dikkat ediyordum ama yemek sonrasi sancimin arttigini ve hazimsizligimin oldugunu farkettim. o yuzden karbomhisrat yerken daha rahat oldugumu gordum. makarnayi cok daha rahat yeeken proteini sindiremiyorum benim safra kesem yok onunlada alakali olabilir.

Yok ama dogru maalesef protein her zaman en gec sindirilir zaten o yüzden de et tok tutar derler ya. Hormonlardan dolayı sindirimimiz cok iyi calısmıyor o yüzden hafif gıdalar secmek lazım ben haftalardır agzıma et koyamadım midem bulanıyor ve cok tuhaf yogurttan tiksindim. Allahtan sabahları 1 tane yumurta yiyorum onun dışında hep sebze, salata vb. Ama zaten bebek bizi sömürüyor eksik bir şeyi kalmaz bizdekini alır.

Bu arada benimki de 4 şubat ama 6 gün geriden geliyor bebek. Sizlerin uyumlu mu ultrasonla?
benimde uyumlu degil. sat 5 subat ama bebegim 6 gun geriden geliyo. bu simdilerde belli olmaz. biraz daha ilerleyince farklar cikacak asil. doktor istersen ultrasonu degistiririz dedi ama ben istemiyorum. cunku rapor alacagim tarih benim icin onemli.

benimde uyumlu degil. sat 5 subat ama bebegim 6 gun geriden geliyo. bu simdilerde belli olmaz. biraz daha ilerleyince farklar cikacak asil. doktor istersen ultrasonu degistiririz dedi ama ben istemiyorum. cunku rapor alacagim tarih benim icin onemli.
Kızlar göbeğinizde falan birşey varmış hissi şişkinlik var mı ya sanki hamile değilim kendimi takip etmekten psikolojimi bozuyorum

bende kilolu kaldım ne olacak bizim halimiz bugün diyetisene gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…