2019 Kasim anneleri buraya:)

Kizlar hepinize gunaydin..Ben yazmistim.Cok fazla mide bulantim var.Dun tam 5 defa istifra ettim.Bu biraz fazla degil mi?Bebegime,gelisimine bir zarari olur mu??Meyve yesem istifra ediyorum.Elma yedim dun.O bile midemi bulandirdi.Doktorum cok fazla istifra edersen serum takariz demisti.Bu sayi fazla mi kizlar?Yoksa hepiniz mi oylesiniz?Normal mi?Gitsem mi bir acile??

bilmem ama fazla gibi sanki. benimde herşey geçen hafta normaldi. ama şuan bulantıdan moralim 0 dünde çıkardım her sabahta boş öğürüyorum ama bulantı hissi arttı azalma yok ama okadar da kusmuyorum.

canım en son 2018 eşimin kanı yenilenmiş görünüyor. bu durumda erkek mi ?

Canım bugün nasılsın peki? Hicbir şey yemeyeli kaç saat oldu?

evet ya geçsin tadını çıkarmak istiyorum bu benim son gebeliğim diye düşündüğümden doyasıya yaşamak istiyorum herşeyini ama bu halsizlik kusmalar bitirio beni ama yinede içimde tarifsiz mutluluk var. birde dün ilk kez kaygılandım bakabilcekmiyim iki bebeğe çok zor kızım bişey isticek bebek ağlıcak bazen tek çocuğa tahammül edemiyordum 2. de ya kötülersem diyorum hayrlısı

Kızlar göbeğinizde falan birşey varmış hissi şişkinlik var mı ya sanki hamile değilim kendimi takip etmekten psikolojimi bozuyorum
Daha cok erken diil mi karnımızın farkedilir olarak şişmesi? Ben zaten kiloluyum cok farkedemem göbegim var zaten 16 haftadan sonra belli oluyor diye biliyorum.

Daha cok erken diil mi karnımızın farkedilir olarak şişmesi? Ben zaten kiloluyum cok farkedemem göbegim var zaten 16 haftadan sonra belli oluyor diye biliyorum.
benim belli ama gaz ya bebek değil tabi. ama kilom değişmemiş birde iç karnım küçük benim hemen şişiyor karnım.şuan var karnım yani

Yok yok hic kaygılanma. Kardeşe deger bence her türlü zorluk. Ben gec evlendim 2017de. İlk sene dusunmedik, ikinci sene de 2 kaybım oldu. Yaş oldu 38 hatta 15 gün sonra 39 ve daha ilk bebegim. İkinciyi de istiyoruz ama yaş vb bilmiyorum hayat ne gosterir...

kıyamam ben sana olsun güçlü birine benziyorsun olur bence bende 32 de 2. doğurucam. kardeşsiz kızımı düşünemediğim için 4. yaşında hediye vericem diyorum. ama zorlukları kaldıramam diyede geliyor aklıma. inş. güçlenmiş şekilde ikisinede kendimede yeterim. işim çok güzel kızım uğruna onuda bırakıyorum yeterki tek kalmasın birde yaşım geçicek hiç uğraşamıcam diyorum yapayım dedim herşeyi düşününce. bakalım ilk çocuğa göre çok daha sabırlı mantıklı dayanıklı uykusuzluğa alışkın bilgiliyim diyorum başarırım diyorum bakalım.

Bence de kesinlikle en büyük avantajın deneyimli olman. Hem iyi yapmışsın aralarında cok yaş farkı olmasın, arkadas olurlar birbirlerine.

Allah'ın izniyle bebisleri sağlıkla doğuralım,1 yıl sonra hemen diğerinin çalışmalarına başlıycam bende 2 aya 34 olacağım vaktim yok
Sende 6 ay sonra başlarsın canım,rabbim verir o gücü bize

Benimde ağrıyor canım aynı haftadayım özellikle sabah ve gece uyurken çekilmez oluyor

Dün çok korktum baya yorum okudum biraz rahatladjm.. cok fazla bel agrisi yasayan varmis bu haftalarda.
Bugün doktoruma da soracagım
Bazen diyorum keske mide bulantisi ceksemde agri yasamasam agrilar korkutuyor bebege bise oluyor saniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…