İlk aylar öyle oluyor, şuan bende öyleyim halim yok midem ağzımda, kızımla oyun oynayamıyorum gözümün içine bakıyor üzülüyorum ama az kaldı inş. Hamileliğin tadını 4.aydan sonra anlarsın canım. Hele bi de göbüşün büyüyüp hareketlerini hissetmeye başlayınca o kusmalar bulantılar falan uçup gidiyor o sıkıntılar. Sonra seslere tepki vermeye başlıyor,babasının sesini duyunca sakinleşiyor falan. Bi mucize taşıdığını anlıyorsun. Yakındır o günler az daha sabırKızlar günaydın
BUgün tam 8 hafta oldu
Midem çok fena
Kusamıyorum da yemekte yiyemiyorum
Sürekli bi halsizlik hali
Hasta gibiyim hep
Benim gibi olan var mı
Normal mi
Dramamine yazdı doktor
Bugün başlıcam
Sürekli hasta gibi hissettiğimden tadını çıkaramıyorum
Bende karbonhidrat yediğimde daha rahat hissediyorum, hem bulantımı azaltıyor hem de dediğin gibi şişlik yapmıyor.bende kilolu hamile kaldogim icin dikkat ediyordum ama yemek sonrasi sancimin arttigini ve hazimsizligimin oldugunu farkettim. o yuzden karbomhisrat yerken daha rahat oldugumu gordum. makarnayi cok daha rahat yeeken proteini sindiremiyorum benim safra kesem yok onunlada alakali olabilir.
İnşallahbelki tutar bakalım
evet ondandır. ben çok zayıf değilimde işte hemen şişiyorum. bu sanatçılar 7 ayda bu hale nası geliyor almıyor aklım. onlarda gaz olmuyormu yaBenim de belli goren hemen hamilemisin diyor
Su icsem hemen sisiyorum gazman gibiyim zaten
Normalde zayiftim herhalde o yuzden boyle oldum
Yiyorsan iyi bence ben 2-3 gün cok az yemistim 4-5 kez cikariyodum ayni günde sonra hicbirsey yiyip icememeye basladim su bile icemiyordum bi damla 9 gün hastanede kaldim serum yedim ama pek bi degisiklik yok sanki. Doktor bi ilac söyledi agyrax diye almanyada yokmus belcika dan getittiriliyomus ondan ismarliycam internetten o sanki biraz iyi gelmisti hastanede son gün vermislerdiCanim ben aksine sabahlari iyi oluyorum.Ogleden sonra ve aksam kotulesiyorum.Aslinda yememde sikinti yok yiyorum ama cikariyorum her seyi..Az once kahvaltimi yaptim.
evet ondandır. ben çok zayıf değilimde işte hemen şişiyorum. bu sanatçılar 7 ayda bu hale nası geliyor almıyor aklım. onlarda gaz olmuyormu ya
bende spor uzun zamandır yok iş ve çocuktan zaman yok.. arkadaş 8 aya kadar zumba yapmış devam et tehliken yoksa. yaz gelsin bende yürürüm. benim haberim yoktu kızımla eşimle yakalambaç oynamışız top oynadık daha bir sürü zıplama hareketi yatım şükür birşey yokOnlar hoca eşliğinde spor yapıyorlar bence
Ben hamilelik haberini duyunca sporu biraktim korkudan
3 ayimi doldurayim en azindan yuruyus yapacagim
benimde azdı bulantım dünden beri fenayım baya kötüyümKızlar miğde bulantım yoktu şimdiye kadar bikaçgündür kötüyüm10. Haftadayım
Senin ki kaç haftalıktı ben haftaya Salı gidim diyorum hastaneye geç bile kaldımbenimde azdı bulantım dünden beri fenayım baya kötüyümbir hareket etseler çok heycanlı
Canım uyumuşum şimdi gördüm cevabını. Bugün de cıkarırsan yediklerini yarın git mutlaka doktora. Gıdasız kalma vücut direncin düşer.Canim ben aksine sabahlari iyi oluyorum.Ogleden sonra ve aksam kotulesiyorum.Aslinda yememde sikinti yok yiyorum ama cikariyorum her seyi..Az once kahvaltimi yaptim.
Hadi amin inşallahAllah'ın izniyle bebisleri sağlıkla doğuralım,1 yıl sonra hemen diğerinin çalışmalarına başlıycam bende 2 aya 34 olacağım vaktim yok
Sende 6 ay sonra başlarsın canım,rabbim verir o gücü bize
Gözün aydın canımKızlar bugün kalp atışı duyduk çok şükür. Ben 7 hafta diye hesaplamıştım. Ama doktorum 6+4 dedi. Ilk zamanlar normal bu sonra tam gibi belli olur dedi. Ilk duymadık bol su iç sıkış gel dedi. Bekledim baya sonra yine baktık. Şükür duyduk sesini. Ben fazla yiyip içemiyorum o yüzden korkuyorum dedim bebek için. Hiç merak etme . Çoğu kişi için bu 3 ay böyle. Şu an senden besleniyor zaten dedi. Az da yesen yararlı şeyler yemeye çalış dedi. Çok içimi rahatlattı. Önceki kalbi durduğu için korkuyorum dedim. 1 ay sonra gel dicem ama istersen biraz erken gelebilrsin. Sorun yok korkma dedi. Ay içim rahatladı vallahi.
Uyumadan hemen önce iç. Alışkanlık olur hem de cıkarmamış olursun.kızlar ya ben folik asiti çok düzensiz içtim bulantılardan birşey olurmu yaçok üzülüyorum ama 2 günde bir içtiğim oluyor bazen bi hafta içtim falan başından beri düzensiz içtim ilk bebekde çok güzel yaptım herşeyi bunda içemedim. kansızlığımda var dr ilaç verdi ama içemiyorum
9. haftanın içindeyim canım 12. hafta devlete gidip direk 2 li isticem sonra özele dr a götürücem.Senin ki kaç haftalıktı ben haftaya Salı gidim diyorum hastaneye geç bile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?