Bencede ben 36.gun gittim.Duyamadim.Genel olarak 8. hafta da duyuluyormuş kesin olarak.O kadar erken duyulmaz diye düşünüyorum
İnşallah canımOoooo daha minnacikmis annesi,insallh çarçabuk büyürde duyarsın o mucize sesleri ❤
Peki mide bulantin varmı canım ya,benim hiç olmadi meraktayım niye olmuyo diye
Bol bol dua et canim,elini bebeğin üstüne koy ''el musavvir'' esmasını bol bol oku.beyaz bendede vardıda. 2 -3gün önce ve bugun pembede geldi işte hayırlısı yapabilecegim birşey yk sanırım
Aynı benİnşallah canım ❤ Benim de hüç mide bulantım yok aksine çok acıkıyorum sürekli yiyorum şimdiden bir kilo aldım
Yerleşmeden kaynaklidir merak etme.Kırmızı kan olmadıktan sonra korkma
Bol bol dua et canim,elini bebeğin üstüne koy ''el musavvir'' esmasını bol bol oku.
Bide 70.000 defa "sübhanallahi ve bihamdihi " oku allaha emanet et canım evladını,içini ferah tut rabbime emanetsiniz ❤
Ben de öğretmenim şu an idarecilik yapıyorumOo sen bi de saglikcisin ben ogretmenim cok uzagim bu konulara
Zaten hicbir zararı yok... Öyle olsa asla bakmazdı doktorlar cok mühim bir durum olmadıkça. Doktorunuzu degistirin olmazsa.Zararlı olduğunu sanmıyorum çünkü Almanya’da 8. Haftaya kadar vajinadan bakıyolarmış bide o an zaten napıcağımı bilemedim kadın direk kalbi atmıyor dedi
Benim bugün 5+5 sadece kese göründü. Acaba ultrason mu iyi diil?Maşallah canım gözün aydın olsun. Ben de çarşamba günü gideceğim bakalım duyulacak mı
Sizin 5.5 mm kac haftalıktı?Kuzucum o 4.5 mm olmasın benimkinde 5.5 mm yazıyor çünkü.sen ne zaman gittin canım doktora
Benim beklenen adetten sonraki gün 92ydi. Hızla arttı.3gun sonra 535 olduMerhaba Arkadaşlar. benımde 22 kasım görünüyor normalde dün adet olmam lazımdı akşamına dayanamadık kan baktırdım 67 çıktı sonuç ancak az önce selpağa biraz çok açık renk geldi çok korktum. hemen doktora sordum hastanede çalıştıgım için. beklemeden bişey diyemeyiz pazar ve salı kan testi yaptır artıyormu bakalım dedi. sizin kan değeriniz adet gününzde kaçtı acaba düşükmü. korkuma progestan aldım içtim.
4+6 da keseleri gördük canım biz. Kesenin boyutuna kaç mm dedi doktorBenim bugün 5+5 sadece kese göründü. Acaba ultrason mu iyi diil?
4+6 da iken doktor kesenin biri 6 mm diğeri 5.5 mm dediSizin 5.5 mm kac haftalıktı?
Canım sen doktora mı gittin? Bebegin dogacagı zaman 14.11 diye hatırlıyorum, 05.11 diye degismis sen mi degistirdin? Ben mi yanılıyorum?Sadece şeffaf akıntı var bende,yumurtlamadan beri devam ediyor
Onu da soylemedi kagıtta 3.19mm 9.16mm ve 7.62mm yazıyor4+6 da keseleri gördük canım biz. Kesenin boyutuna kaç mm dedi doktor
6+3 canımSizin 5.5 mm kac haftalıktı?
Normalde son adet 29 ocak benim,dolayısıyla 5 kasım doğum olarak görünüyor.Daha önceki takvimimi yumurtlamaya göre yapmıştım.14 kasım gösteriyordu evet.Ben değiştirdimCanım sen doktora mı gittin? Bebegin dogacagı zaman 14.11 diye hatırlıyorum, 05.11 diye degismis sen mi degistirdin? Ben mi yanılıyorum?
Benim beklenen adetten sonraki gün 92ydi. Hızla arttı.3gun sonra 535 oldu
Yok zaten ayarlicam iyi bir doktor özele gidicemZaten hicbir zararı yok... Öyle olsa asla bakmazdı doktorlar cok mühim bir durum olmadıkça. Doktorunuzu degistirin olmazsa.
Öyleymiş bebek 4.3mm ymiş :)Kesenin boyutudur o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?