2019 Kasim anneleri buraya:)

Ooooo daha minnacikmis annesi,insallh çarçabuk büyürde duyarsın o mucize sesleri ❤
Peki mide bulantin varmı canım ya,benim hiç olmadi meraktayım niye olmuyo diye
İnşallah canım Benim de hüç mide bulantım yok aksine çok acıkıyorum sürekli yiyorum şimdiden bir kilo aldım

beyaz bendede vardıda. 2 -3gün önce ve bugun pembede geldi işte hayırlısı yapabilecegim birşey yk sanırım
Bol bol dua et canim,elini bebeğin üstüne koy ''el musavvir'' esmasını bol bol oku.
Bide 70.000 defa "sübhanallahi ve bihamdihi " oku allaha emanet et canım evladını,içini ferah tut rabbime emanetsiniz ❤

Yerleşmeden kaynaklidir merak etme.Kırmızı kan olmadıktan sonra korkma

İnşallah pembede kırmızı sayılmazmı :) bud sne yerleşmesi yumurtlamadan 6 gün sonra gelmişti bu pembe 2-3 gün önede geldi bugunde geldi. geldikçe korkutuyor

Bol bol dua et canim,elini bebeğin üstüne koy ''el musavvir'' esmasını bol bol oku.
Bide 70.000 defa "sübhanallahi ve bihamdihi " oku allaha emanet et canım evladını,içini ferah tut rabbime emanetsiniz ❤

Allah razı olsun sağıcakla hepimiz kavuşuruz inşallah bir kızım var 3 yaşında 1 yıldırda 2.ci istiyordum ama olmadı kızmet şimdi nasip oldu. Allah yardımcımız olsun.

Zararlı olduğunu sanmıyorum çünkü Almanya’da 8. Haftaya kadar vajinadan bakıyolarmış bide o an zaten napıcağımı bilemedim kadın direk kalbi atmıyor dedi
Zaten hicbir zararı yok... Öyle olsa asla bakmazdı doktorlar cok mühim bir durum olmadıkça. Doktorunuzu degistirin olmazsa.

Benim beklenen adetten sonraki gün 92ydi. Hızla arttı.3gun sonra 535 oldu

Canım sen doktora mı gittin? Bebegin dogacagı zaman 14.11 diye hatırlıyorum, 05.11 diye degismis sen mi degistirdin? Ben mi yanılıyorum?
Normalde son adet 29 ocak benim,dolayısıyla 5 kasım doğum olarak görünüyor.Daha önceki takvimimi yumurtlamaya göre yapmıştım.14 kasım gösteriyordu evet.Ben değiştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…