uyumadan hemen önce içtim bulantıdan uyuyamadım ertesi gün çıkardım hiç çıkarmıoken bende ona bağladım ve hala kötüyümUyumadan hemen önce iç. Alışkanlık olur hem de cıkarmamış olursun.
benimdeeeeeBişeyler yedikten sonra şişkinlik başlıyor sonra bulantı hiç keyfim yok
sen bence hemen arkasından bidaha yap hem birlikte büyürler hemde yaşın çok geçmez cnm. hayırlısı olsunYok yok hic kaygılanma. Kardeşe deger bence her türlü zorluk. Ben gec evlendim 2017de. İlk sene dusunmedik, ikinci sene de 2 kaybım oldu. Yaş oldu 38 hatta 15 gün sonra 39 ve daha ilk bebegim. İkinciyi de istiyoruz ama yaş vb bilmiyorum hayat ne gosterir...
Geçecek sanırım:)şu bi 10 haftayı atlatayım rahatlayacağım canımO her kontrolde bende de oluyor bi korku ile gidiyorum heyacan yapıyorum doktor herşey yolunda diyince bi ohhh çekip rahatlıyorum :)
Ben kızımda düzenli olarak hamile pilatesi, nefes egzersizleri, kegel yapıyordum ama şuan bunlar için çok erken. 4.aydan sonra duruma göre başlıycam.Kızlar evde spor yapıyor musunuz Hamile platesti yada yoga hakkında deneyimleriniz neler?
Nasıl hesapladınız enteresanmis:)canım en son 2018 eşimin kanı yenilenmiş görünüyor. bu durumda erkek mi ?
bence tutmaz bu yöntem :)Nasıl hesapladınız enteresanmis:)
Gözünüz aydın inşallah ben de yarın duyarım 6+6 olacak çok korkuyorumKızlar bugün kalp atışı duyduk çok şükür. Ben 7 hafta diye hesaplamıştım. Ama doktorum 6+4 dedi. Ilk zamanlar normal bu sonra tam gibi belli olur dedi. Ilk duymadık bol su iç sıkış gel dedi. Bekledim baya sonra yine baktık. Şükür duyduk sesini. Ben fazla yiyip içemiyorum o yüzden korkuyorum dedim bebek için. Hiç merak etme . Çoğu kişi için bu 3 ay böyle. Şu an senden besleniyor zaten dedi. Az da yesen yararlı şeyler yemeye çalış dedi. Çok içimi rahatlattı. Önceki kalbi durduğu için korkuyorum dedim. 1 ay sonra gel dicem ama istersen biraz erken gelebilrsin. Sorun yok korkma dedi. Ay içim rahatladı vallahi.
:)vala merak edip hesaplamak istedim ama anlamadım hesaplama yöntemini nasıl hesaplanır ki kan yenilenmeskbence tutmaz bu yöntem :)
Moralini bozma, bebek etkilenir. Kilolular fazla kilo almıyormuş zaten. Fazla kg almayız olur biter, bu hic dert edilecek bir şey diil. Gözünaydın.Bugün keseyi gördüm çok şükür. 5 hafta 4 günlük gebeyimm. 85 kilo çıktım. Moralim çok bozuldu. Çok kilo almamam lazım
Evet :)Ben 29 Ağustosta 30 olacağım, eşim 34 Eylülde 35 olacak. İkimizin de 2 sene önce yenilenmiş ama benimki ağutosta yenilenecek olduğuna göre daha eski ee erkek mi olacak yani :)
Ama yazdıgım gibi hesapladın di mi? Dogum tarihine 3 er yıl koyacaksın, eşininkine de 4Ben 29 Ağustosta 30 olacağım, eşim 34 Eylülde 35 olacak. İkimizin de 2 sene önce yenilenmiş ama benimki ağutosta yenilenecek olduğuna göre daha eski ee erkek mi olacak yani :)
11 14 hafta arası anneden alınan kanla çocukta kalıcı bir hasar varmı yokmu ona bakılıyor canım özellikle down sedromu(ense kalınlığı ve burun kemiginede bakılıyor)Kızlar ikili test hakkında bilgisi olan var mı
benim 3*9= 27 yaşımda yenilense eşimin de 4*8= 32 de sanırım erkek çıkıyo :) şu an cinsiyet en son merak ettiğim şey aslında bide ilk bebek oluncaAma yazdıgım gibi hesapladın di mi? Dogum tarihine 3 er yıl koyacaksın, eşininkine de 4
Ya canım ben daha doktorumuda seçmedim doktora görünmem de gerekiyor napcağımı şaşırdım özele gitmek istiyorum kontrole ama ikili testi devlette yaptırmak istiyorum11 14 hafta arası anneden alınan kanla çocukta kalıcı bir hasar varmı yokmu ona bakılıyor canım özellikle down sedromu(ense kalınlığı ve burun kemiginede bakılıyor)
tabiki kesinlik olmuyor sadece yüzdelik bir oran veriliyor,ama ben yaptirmayacagim hiçbir testi hamileliğim zehir olsun istemiyorum
Aynen aynen saglıkla dogsunlar da, bunlar da işin eglencesi iştebenim 3*9= 27 yaşımda yenilense eşimin de 4*8= 32 de sanırım erkek çıkıyo :) şu an cinsiyet en son merak ettiğim şey aslında bide ilk bebek olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?