2019 Kasim anneleri buraya:)

sen bence hemen arkasından bidaha yap hem birlikte büyürler hemde yaşın çok geçmez cnm. hayırlısı olsun

Şu bulantı olayı birazda irsi kızlar benim annemde hiç olmamış 2 kızında da. Ben sadece tiksinme var ara ara oluyor hep kato şeyler yemek istiyorum katı ve ekşi.Asla et ve tavuk istemiyor canım meyve çok istiyor.Mahşallah kusmadım ama bir iki defa ölürdüm bugün daha iyiyim ve deli gibi susuyorum

Gözünüz aydın inşallah ben de yarın duyarım 6+6 olacak çok korkuyorum

Ben 29 Ağustosta 30 olacağım, eşim 34 Eylülde 35 olacak. İkimizin de 2 sene önce yenilenmiş ama benimki ağutosta yenilenecek olduğuna göre daha eski ee erkek mi olacak yani :)

Ben 29 Ağustosta 30 olacağım, eşim 34 Eylülde 35 olacak. İkimizin de 2 sene önce yenilenmiş ama benimki ağutosta yenilenecek olduğuna göre daha eski ee erkek mi olacak yani :)
Ama yazdıgım gibi hesapladın di mi? Dogum tarihine 3 er yıl koyacaksın, eşininkine de 4

Kızlar ikili test hakkında bilgisi olan var mı
11 14 hafta arası anneden alınan kanla çocukta kalıcı bir hasar varmı yokmu ona bakılıyor canım özellikle down sedromu(ense kalınlığı ve burun kemiginede bakılıyor)
tabiki kesinlik olmuyor sadece yüzdelik bir oran veriliyor,ama ben yaptirmayacagim hiçbir testi hamileliğim zehir olsun istemiyorum

Ya canım ben daha doktorumuda seçmedim doktora görünmem de gerekiyor napcağımı şaşırdım özele gitmek istiyorum kontrole ama ikili testi devlette yaptırmak istiyorum

benim 3*9= 27 yaşımda yenilense eşimin de 4*8= 32 de sanırım erkek çıkıyo :) şu an cinsiyet en son merak ettiğim şey aslında bide ilk bebek olunca
Aynen aynen saglıkla dogsunlar da, bunlar da işin eglencesi işte neye karar verdin en son kan sulandırıclar mevzuunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…