2019 Kasim anneleri buraya:)

Aynen aynen saglıkla dogsunlar da, bunlar da işin eglencesi işte neye karar verdin en son kan sulandırıclar mevzuunda?
ecopirine devam ediyorum canım. Progestanı bıraktım iki gündür zaten kanama falan da yok. Yarın bi gideyim araştırma hastanesine hayırlısı ile duyalım kalp atışını da :) aslında gerek olmadığını düşünüyorum sulandırıcılara falan ama o özeldeki dr kese konusunda şüphe etmeseydi hiç başlamazdım. Bebek 6+2 de normal boyutta 5,3 mm di yarına 9mm-1 cm civarına gelmiş olması lazım haftasıyla günüyle de uyumlu çıktı kalp atışı olmasa kan akışı olmaz bebek büyümezdi dimi kıpırtı da gördük ultrasonda. inanmak istiyorum güzel şeyler olacağına Zaman geçmiyor yarın 15:50 de randevum :)

Evet guzel dusunelim guzel olsun, benim de 17.00 de randevum bugün, kalbim cıkacak yerinden valla

Ben mecburen söyledim..ama demek kaybedecegız seni 8 ay sonra dıye biraz üzüldüler genelde kımsenın hamıle kalınması ıstenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…