Dönüşün için sağol canım evet araştırdıkça 4 aydan sonra yapılıyormuş.Ben kızımda düzenli olarak hamile pilatesi, nefes egzersizleri, kegel yapıyordum ama şuan bunlar için çok erken. 4.aydan sonra duruma göre başlıycam.
ecopirine devam ediyorum canım. Progestanı bıraktım iki gündür zaten kanama falan da yok. Yarın bi gideyim araştırma hastanesine hayırlısı ile duyalım kalp atışını da :) aslında gerek olmadığını düşünüyorum sulandırıcılara falan ama o özeldeki dr kese konusunda şüphe etmeseydi hiç başlamazdım. Bebek 6+2 de normal boyutta 5,3 mm di yarına 9mm-1 cm civarına gelmiş olması lazım haftasıyla günüyle de uyumlu çıktı kalp atışı olmasa kan akışı olmaz bebek büyümezdi dimi kıpırtı da gördük ultrasonda. inanmak istiyorum güzel şeyler olacağınaAynen aynen saglıkla dogsunlar da, bunlar da işin eglencesi işteneye karar verdin en son kan sulandırıclar mevzuunda?
Evet guzel dusunelim guzel olsun, benim de 17.00 de randevum bugün, kalbim cıkacak yerinden vallaecopirine devam ediyorum canım. Progestanı bıraktım iki gündür zaten kanama falan da yok. Yarın bi gideyim araştırma hastanesine hayırlısı ile duyalım kalp atışını da :) aslında gerek olmadığını düşünüyorum sulandırıcılara falan ama o özeldeki dr kese konusunda şüphe etmeseydi hiç başlamazdım. Bebek 6+2 de normal boyutta 5,3 mm di yarına 9mm-1 cm civarına gelmiş olması lazım haftasıyla günüyle de uyumlu çıktı kalp atışı olmasa kan akışı olmaz bebek büyümezdi dimi kıpırtı da gördük ultrasonda. inanmak istiyorum güzel şeyler olacağınaZaman geçmiyor yarın 15:50 de randevum :)
Aaa resmen cıkmıs vallaBenim karnım çıkmaya basladi kızlar. Aksamlari daha sis oluyor gazdan vs ama acken bile bu sekilde bi sislik var gobegimde:)
Canım 17.00 de benim, sen gittin mi?Kızlar bugün doktora giden oldu mu bebişler nasıl
Eşin ve senin dogum tarihlerini yazarsan ben acıklamalı yazayımm sana yöntemi:)vala merak edip hesaplamak istedim ama anlamadım hesaplama yöntemini nasıl hesaplanır ki kan yenilenmesk
Benim 15 nisanda canim hadi güzel haberler alırsın inşallahCanım 17.00 de benim, sen gittin mi?
Hadi gözün aydınBugün keseyi gördüm çok şükür. 5 hafta 4 günlük gebeyimm. 85 kilo çıktım. Moralim çok bozuldu. Çok kilo almamam lazım
Aaa resmen cıkmıs valla
Ben söyledim hoş karsilamadilar sonra kiyamadilar. Calismaya devam ediyordum. Düşük riskim olunca birkac gün dinlenmem gerekti. O zaman kiydilar iştekızlar işyerine söyleyen varmı ?
ben henüz söylemedim cesaret edemiyorum ne alakaysa :)
Bana da hesaplar misin? Ben haziran 1995 eşim ekim 1992:)Eşin ve senin dogum tarihlerini yazarsan ben acıklamalı yazayımm sana yöntemi
Yok canim ya öyle olmuyor sonra ikili test stresi başlıyor ne bilim daha önce de düşüğüm olduğundan midir nedir ben hep korkuyorum bi an önce kollarımda olsaydı Bebiş imGeçecek sanırım:)şu bi 10 haftayı atlatayım rahatlayacağım canım
Sonu ne olur diye henüz soylemedimkızlar işyerine söyleyen varmı ?
ben henüz söylemedim cesaret edemiyorum ne alakaysa :)
AAA HAMİLEYKEN ÇIKARMALARI YASAK AMA CEZASI VARBen söyledim hoş karsilamadilar sonra kiyamadilar. Calismaya devam ediyordum. Düşük riskim olunca birkac gün dinlenmem gerekti. O zaman kiydilar işteçıkardılar..
Ay ne guzel zapzayifsin masallah hep o kilolarda hamile kalmak istemisimdir nasip olmadi :)Benim karnım çıkmaya basladi kızlar. Aksamlari daha sis oluyor gazdan vs ama acken bile bu sekilde bi sislik var gobegimde:)
Kuzu bnm 91 esimin 90 bnde anlayamayanlardanim merk ettm ne cikacak :) ben ocak esim mart dogumlu :)Eşin ve senin dogum tarihlerini yazarsan ben acıklamalı yazayımm sana yöntemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?