- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Bnmde 16sinda zaman gecmiyrrBenim 15 nisanda canim hadi güzel haberler alırsın inşallah
Ben devletteym sukur sorunum olmayacak..mecbur ogrendiler rapor alip duruncakızlar işyerine söyleyen varmı ?
ben henüz söylemedim cesaret edemiyorum ne alakaysa :)
66 kiloydum kusmaktan 63e düştüm. Boyum da 168 kurtariyorum biraz cok şükür. İnşallah 80i gecmem:))Ay ne guzel zapzayifsin masallah hep o kilolarda hamile kalmak istemisimdir nasip olmadi :)
Ben bi de avukatim kuzum düşün. Muhatap olduğum insanlar da avukat. Ama yasak demekle olmuyor iste ugrasmak gerek. Ben de canimla mi ugrasayim onlarla mi ugrasayim dedim ciktim geldim 3 ay bitene kadar calismicam. Sonra gireriz elbet tekrar :)AAA HAMİLEYKEN ÇIKARMALARI YASAK AMA CEZASI VAR
Ben 8. Haftadayim bende bugün biraz tuhafim vallaKaçıncı haftadasın Ben 10. Haftadayım sanki kesiliyor gibi hatta 2 gündür miğdem kötüleşti yediğim bişey filan dokundu heralde
Insallah cnm bnde 90i gecmeyeym diye dua ediyrm :)66 kiloydum kusmaktan 63e düştüm. Boyum da 168 kurtariyorum biraz cok şükür. İnşallah 80i gecmem:))
Benim de gec dollenme vardi korkma kuzum. Arada nerdeyse 10 11 günlük fark var. Adete yakin yumurtlamisim. Sen doktoru baz al :)arkadaslar benim gibi hala kalp atisini duymayan varmi sat a gote suan 9+3 ama doktora göre 6+6 en son doktora gore 6+1de gittim kalp atisi var ama zayifti duyulmuyordu karindan bakti ve cok geriden hesaplamama gore adete 2 gun kala tutmus doktorun hesaplamasina gore
bende kendim çıkıcam 4 sene çalışmıcam.Ben bi de avukatim kuzum düşün. Muhatap olduğum insanlar da avukat. Ama yasak demekle olmuyor iste ugrasmak gerek. Ben de canimla mi ugrasayim onlarla mi ugrasayim dedim ciktim geldim 3 ay bitene kadar calismicam. Sonra gireriz elbet tekrar :)
bir sıkıntı yok dedi moralim bozuldu düdüklü yapcam acaba ara ara geliyorkızlar belim ve kasıklarım ağrıyo rahmin zonkluyor sizinde böyle oldumu bugün oldu anlam veremedim kanamada yok progestan içiyorum acaba kötü birseymi var dun gittim herşey yolundaydi
56 kilo olmama rağmen benimki dahada büyük sanki,gazdır şişkinliktir inslalhBenim karnım çıkmaya basladi kızlar. Aksamlari daha sis oluyor gazdan vs ama acken bile bu sekilde bi sislik var gobegimde:)
Benimki 1992 eşimin 89 canimEşin ve senin dogum tarihlerini yazarsan ben acıklamalı yazayımm sana yöntemi
Aynen canım özel devlet ikisini bir arada götürebilirsin,tahlilleri testleri devlette yaptırırsın.Ya canım ben daha doktorumuda seçmedim doktora görünmem de gerekiyor napcağımı şaşırdım özele gitmek istiyorum kontrole ama ikili testi devlette yaptırmak istiyorum
kızlar belim ve kasıklarım ağrıyo rahmin zonkluyor sizinde böyle oldumu bugün oldu anlam veremedim kanamada yok progestan içiyorum acaba kötü birseymi var dun gittim herşey yolundaydi
inşallah canım dün girdim herşey iyidi bugün belim kaşık ara ara anlamadim korktum vallah içimi rahatlatdinAz once doktordan geldim.. benimde belim cok agiriyor kasiklarima da vuruyor
Doktor kanama olmadigi surece korkma normal dedi
Canım randevun nasıldı?Benim karnım çıkmaya basladi kızlar. Aksamlari daha sis oluyor gazdan vs ama acken bile bu sekilde bi sislik var gobegimde:)
Acayip stres yaşıyorum ama frenliyorum kendimi 9 ay böyle gecmez diyeBnmde 16sinda zaman gecmiyrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?