2019 Kasim anneleri buraya:)

AAA HAMİLEYKEN ÇIKARMALARI YASAK AMA CEZASI VAR
Ben bi de avukatim kuzum düşün. Muhatap olduğum insanlar da avukat. Ama yasak demekle olmuyor iste ugrasmak gerek. Ben de canimla mi ugrasayim onlarla mi ugrasayim dedim ciktim geldim 3 ay bitene kadar calismicam. Sonra gireriz elbet tekrar :)

arkadaslar benim gibi hala kalp atisini duymayan varmi sat a gote suan 9+3 ama doktora göre 6+6 en son doktora gore 6+1de gittim kalp atisi var ama zayifti duyulmuyordu karindan bakti ve cok geriden hesaplamama gore adete 2 gun kala tutmus doktorun hesaplamasina gore

yani 2.5 hafta geriden sata gore bu kadar fark olurmu yada adete 2 gün kala hamile kalmis olabilmek mumkunmudur

Benim de gec dollenme vardi korkma kuzum. Arada nerdeyse 10 11 günlük fark var. Adete yakin yumurtlamisim. Sen doktoru baz al :)

bende kendim çıkıcam 4 sene çalışmıcam.

bana çıkacakmısın diye sorcak ondan çekiniyorum söylemek istemiyorum planlarımı şuan

kızlar belim ve kasıklarım ağrıyo rahmin zonkluyor sizinde böyle oldumu bugün oldu anlam veremedim kanamada yok progestan içiyorum acaba kötü birseymi var dun gittim herşey yolundaydi

Ya canım ben daha doktorumuda seçmedim doktora görünmem de gerekiyor napcağımı şaşırdım özele gitmek istiyorum kontrole ama ikili testi devlette yaptırmak istiyorum
Aynen canım özel devlet ikisini bir arada götürebilirsin,tahlilleri testleri devlette yaptırırsın.
Ama bir an önce doktora görün geciktirme,kalp artışını falan duymadinmi canım daha

Kızlar bende zaten hep gobekliydim şimdide 6 aylık hamile gibiyim hatta hemşire beni son aylarında sanıp ultrason yazmış sonra dedi özür dilerim

kızlar belim ve kasıklarım ağrıyo rahmin zonkluyor sizinde böyle oldumu bugün oldu anlam veremedim kanamada yok progestan içiyorum acaba kötü birseymi var dun gittim herşey yolundaydi

Az once doktordan geldim.. benimde belim cok agiriyor kasiklarima da vuruyor
Doktor kanama olmadigi surece korkma normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…