2019 Kasim anneleri buraya:)

Kuzu bnm 91 esimin 90 bnde anlayamayanlardanim merk ettm ne cikacak :) ben ocak esim mart dogumlu :)
Senin 1991+(3*9)=2018
Eşinin 1990+(4*7)=2018
Seneler aynı, sen şubatta hamile kaldın ocakta kanın degişti. Eşininki sen hamile kaldıktan sonra değişmiş. Yani seninki daha yeni o yüzden kız :)

Ay yanlış alıntı yapmışım mobilden girince L Landscape e soracaktım
Evet kuzumm iyice kafam karıştı sanki sen de bugün gitcekmişsin gibi kalmış aklımda.
Şu an koptum
Devreler yandı bende de. Bebegi gordum hareket ediyordu mutlyluktan cıldırıcam kanama alanım da gecmiş

Evet kuzumm iyice kafam karıştı sanki sen de bugün gitcekmişsin gibi kalmış aklımda.
Şu an koptum
Devreler yandı bende de. Bebegi gordum hareket ediyordu mutlyluktan cıldırıcam kanama alanım da gecmiş
Çok sevindim canim darısı başıma peki kahve lekelenmen kaç gün önce bitti

Benim bildigin pembe kırmızı kan gelmişti. Tam 1 hafta oldu geceli. Hadi sizlerin de guzel haberlerini bekliyorum
Senin sadece kan gelip bitene kadar öyle devam mı etti yoksa ilkte öyle oldu sonra içerde mi devam etti canım

Ediyorum canım ediyorum Sen yine de ecopirini bırakma. Yarın kacta randevun?
15:50 devam ediyorum ecopirine ya kalp atışı görülmeyenlerde bebek olması gerektiği boyutta değildir dimi benim 8 haftalıktı kalp atışı duyulmayıp kürtaj olduğumda ve yolk sac ve kese büyüyor bebek 2-3 mm de kalıyordu ama şimdi 5mm lik bebişin o pıt pıt hareketi beni umutlandırıyor

Canım 8-9 haftalık bebek 2cm civarı oluyor. Benim 6+4 te 3mmydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…