Gaz olunca ben doğuma yaklasiyorum valla56 kilo olmama rağmen benimki dahada büyük sanki,gazdır şişkinliktir inslalh
Hango randevum kuzum ben en son gecem hafta gittim diger arkadaslarla mi karistirdin kii:))Canım randevun nasıldı?
Gözünüz aydın inşallah ben de yarın duyarım 6+6 olacak çok korkuyorum
Bana da hesaplar misin? Ben haziran 1995 eşim ekim 1992:)
seninki 1995+3+3+3+3+3+3+3+3=2019Bana da hesaplar misin? Ben haziran 1995 eşim ekim 1992:)
Senin 1991+(3*9)=2018Kuzu bnm 91 esimin 90 bnde anlayamayanlardanim merk ettm ne cikacak :) ben ocak esim mart dogumlu :)
Evet kuzumm iyice kafam karıştı sanki sen de bugün gitcekmişsin gibi kalmış aklımda.
MaşallahEvet kuzumm iyice kafam karıştı sanki sen de bugün gitcekmişsin gibi kalmış aklımda.
Şu an koptum
Devreler yandı bende de. Bebegi gordum hareket ediyordu mutlyluktan cıldırıcamkanama alanım da gecmiş ☺
Çok sevindim canim darısı başımaEvet kuzumm iyice kafam karıştı sanki sen de bugün gitcekmişsin gibi kalmış aklımda.
Şu an koptum
Devreler yandı bende de. Bebegi gordum hareket ediyordu mutlyluktan cıldırıcamkanama alanım da gecmiş
Ediyorum canım ediyorumMaşallahdarısı başıma ya yarın benim de dua et nolur
Canım senin sat kactiMaşallahdarısı başıma ya yarın benim de dua et nolur
Benim bildigin pembe kırmızı kan gelmişti. Tam 1 hafta oldu geceli. Hadi sizlerin de guzel haberlerini bekliyorumÇok sevindim canim darısı başımapeki kahve lekelenmen kaç gün önce bitti
4 şubat ama 6 gün gec dollenmeCanım senin sat kacti
Senin sadece kan gelip bitene kadar öyle devam mı etti yoksa ilkte öyle oldu sonra içerde mi devam etti canımBenim bildigin pembe kırmızı kan gelmişti. Tam 1 hafta oldu geceli. Hadi sizlerin de guzel haberlerini bekliyorum
15:50 devam ediyorum ecopirine ya kalp atışı görülmeyenlerde bebek olması gerektiği boyutta değildir dimi benim 8 haftalıktı kalp atışı duyulmayıp kürtaj olduğumda ve yolk sac ve kese büyüyor bebek 2-3 mm de kalıyordu ama şimdi 5mm lik bebişin o pıt pıt hareketi beni umutlandırıyorEdiyorum canım ediyorumSen yine de ecopirini bırakma. Yarın kacta randevun?
Hadi bakalim kuzumm ogrendigimiz zamanlar tekrar gundeme gelir konu :))Senin 1991+(3*9)=2018
Eşinin 1990+(4*7)=2018
Seneler aynı, sen şubatta hamile kaldın ocakta kanın degişti. Eşininki sen hamile kaldıktan sonra değişmiş. Yani seninki daha yeni o yüzden kız :)
21 şubat canım yarın 6+6 olacakCanım senin sat kacti
Kan geldi 2 gun sonra yine geldi ertesi gün doktora gittik 1.5cm kanama alanı vardı. Sabah aksam progestan içtim. Hicbişi kalmamış.Senin sadece kan gelip bitene kadar öyle devam mı etti yoksa ilkte öyle oldu sonra içerde mi devam etti canım
Tamam :) unutma olur muHadi bakalim kuzumm ogrendigimiz zamanlar tekrar gundeme gelir konu :))
Canım 8-9 haftalık bebek 2cm civarı oluyor. Benim 6+4 te 3mmydi.15:50 devam ediyorum ecopirine ya kalp atışı görülmeyenlerde bebek olması gerektiği boyutta değildir dimi benim 8 haftalıktı kalp atışı duyulmayıp kürtaj olduğumda ve yolk sac ve kese büyüyor bebek 2-3 mm de kalıyordu ama şimdi 5mm lik bebişin o pıt pıt hareketi beni umutlandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?