- 29 Mayıs 2014
- 791
- 482
- 123
Ikiside 2018 de yenilenmis ama kendisi ocak esi martta yenilenmis öyleyse esinin ki daha yeni olmuyormu ?Senin 1991+(3*9)=2018
Eşinin 1990+(4*7)=2018
Seneler aynı, sen şubatta hamile kaldın ocakta kanın degişti. Eşininki sen hamile kaldıktan sonra değişmiş. Yani seninki daha yeni o yüzden kız :)
Yakınız canım21 şubat canım yarın 6+6 olacak
Çok iyi masallah canım inşallah pazartesi bende böyle güzel haber alırımKan geldi 2 gun sonra yine geldi ertesi gün doktora gittik 1.5cm kanama alanı vardı. Sabah aksam progestan içtim. Hicbişi kalmamış.
Ama hamile kaldığı aydan öncesi önemli..Şubatta hamile kalmış,doğal olarak cinsiyet zaten hamile kalır kalmaz belli olduğu için ,en yakın kiminki yeniyse,o cinsten oluyor bebek.Yani babanın marttaki kanının bir rolü yokIkiside 2018 de yenilenmis ama kendisi ocak esi martta yenilenmis öyleyse esinin ki daha yeni olmuyormu ?
Benim 6+2 de cumartesi günü 5,3 mm di normal sanırım. Ama düşük olduğunda yani kalbi atmadığında ve kürtaj olduğumda 3mm de kalmıştı 8 haftalık olmasına ragmen.Canım 8-9 haftalık bebek 2cm civarı oluyor. Benim 6+4 te 3mmydi.
Ama şubatta hamile kaldıIkiside 2018 de yenilenmis ama kendisi ocak esi martta yenilenmis öyleyse esinin ki daha yeni olmuyormu ?
Evet kuzum gayet normalBenim 6+2 de cumartesi günü 5,3 mm di normal sanırım. Ama düşük olduğunda yani kalbi atmadığında ve kürtaj olduğumda 3mm de kalmıştı 8 haftalık olmasına ragmen.
Benim karnım çıkmaya basladi kızlar. Aksamlari daha sis oluyor gazdan vs ama acken bile bu sekilde bi sislik var gobegimde:)
Göbek değil bebek o kuzumBuna göbek mi diyorsunuz. Aman ben sustum o zaman
Buna göbek mi diyorsunuz. Aman ben sustum o zaman
Şişlik var göbeğimde dedin ya. Benim ki o zman bebek göbek ooo her şey birbirine girmiş halay çekiyorGöbek değil bebek o kuzum
Senin 1991+(3*9)=2018
Eşinin 1990+(4*7)=2018
Seneler aynı, sen şubatta hamile kaldın ocakta kanın degişti. Eşininki sen hamile kaldıktan sonra değişmiş. Yani seninki daha yeni o yüzden kız :)
Gözün aydın çok sevindimmEvet kuzumm iyice kafam karıştı sanki sen de bugün gitcekmişsin gibi kalmış aklımda.
Şu an koptum
Devreler yandı bende de. Bebegi gordum hareket ediyordu mutlyluktan cıldırıcamkanama alanım da gecmiş ☺
Ocakta annenin kanı yenilenmiş babanın kanı daha yenilenmeden şubatta hamile kalmış. Babanın kanı bebekten sonra yenilenmiş bebek döllendiğinde babanın kanı anneye göre eskiymiş yaniAnlamadığım için soruyorum. Ama 2018 yenilenmiş. Önce annenin sonra babanın yenilenmiş ve 2019 şubat ayında hamile kalınmış. En son babanin kanı yenilenmiş olmuyor mu? Ben bunu anlayana kadar zaten cinsiyet öğrenme zamanları gelir
aa biz 2019 dayızAnlamadığım için soruyorum. Ama 2018 yenilenmiş. Önce annenin sonra babanın yenilenmiş ve 2019 şubat ayında hamile kalınmış. En son babanin kanı yenilenmiş olmuyor mu? Ben bunu anlayana kadar zaten cinsiyet öğrenme zamanları gelir
Yk unutmam kuzum solucem :)Tamam :) unutma olur mu
Canımm biz 2019 dayız benim kafa gittiIkiside 2018 de yenilenmis ama kendisi ocak esi martta yenilenmis öyleyse esinin ki daha yeni olmuyormu ?
Bnm mart 7de transferim oldu bi etkisi varmidir bilemem :)))) amaaann hayirlisi ikiside yk kuzum cinsiyt aramiym :))Ama şubatta hamile kaldı
Bana tahminin erkek mi simdi anlamadm kuzu zati anlamamistm hesaplamayi karistm iyiceCanımm biz 2019 dayız benim kafa gittievet mart yani erkek, cok afedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?