Ay aman zaten eskilerin uydurması bir yöntemBnm mart 7de transferim oldu bi etkisi varmidir bilemem :)))) amaaann hayirlisi ikiside yk kuzum cinsiyt aramiym :))
Erkek erkekBana tahminin erkek mi simdi anlamadm kuzu zati anlamamistm hesaplamayi karistm iyice
Unutmucm solucem dedim ya kuzumm ondn tekrar sordm :)) hayirlisi bakalim saglikli olsunlar hepsi insallahErkek erkek
Gözün aydınKızlar bizde kalp atışını duyduk bugun. Doktor hersey yolunda dedi. 1 ay sonra gidicem bir dahakine
Öyleydi ama 2018 olsaydı öyleydi, biz 2019 dayız bende de kafa kalmadı :))Nasıl hesaplıyorsun
Gözün aydın çok sevindimm ♥
Ama 2018 den bahsediyoruz 2019 dayiz. Ben anlamadimAma hamile kaldığı aydan öncesi önemli..Şubatta hamile kalmış,doğal olarak cinsiyet zaten hamile kalır kalmaz belli olduğu için ,en yakın kiminki yeniyse,o cinsten oluyor bebek.Yani babanın marttaki kanının bir rolü yok
Hahah benimde kafa gitti,sen haklısınAma 2018 den bahsediyoruz 2019 dayiz. Ben anlamadim
Biz anlamayanlar olarak kiz pisman oldu soledigineAma 2018 den bahsediyoruz 2019 dayiz. Ben anlamadim
Şişlik var göbeğimde dedin ya. Benim ki o zman bebek göbek ooo her şey birbirine girmiş halay çekiyor
Hayir canim önce degil sonraki oluyor yani en son seninki yenilenmis kiz oluyor ama bende inanmiyorum yani sadece tahminkayinvalidemde denedim 5 cocuk 3 ü tuttu
Kızlar beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün,cinsiyet tamamen erkekten gelen spermin (x/y kromozomu) yumurtayı döllenmesi ile ilgili...Anlamadığım için soruyorum. Ama 2018 yenilenmiş. Önce annenin sonra babanın yenilenmiş ve 2019 şubat ayında hamile kalınmış. En son babanin kanı yenilenmiş olmuyor mu? Ben bunu anlayana kadar zaten cinsiyet öğrenme zamanları gelir
Tamam kuzum bizde devreler yanmışAma 2018 den bahsediyoruz 2019 dayiz. Ben anlamadim
Kızlar beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün,cinsiyet tamamen erkekten gelen spermin (x/y kromozomu) yumurtayı döllenmesi ile ilgili...
Kadının bile hiçbir vasfi yokken cinsiyet belirlemede kadının kanı nasıl etkili olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?