2019 Kasim anneleri buraya:)

Ya şurda iki dk eğlenmemize niye izin vermiyorsun

Ya şurda iki dk eğlenmemize niye izin vermiyorsun
benimkisi meslek deformasyonu galiba bilimsel açıklama yapmadan duramiyorum
Ben ebeyim kızlar,ama iş kendi gebeligim olunca elim ayagima dolanıyor panik oluyorum.
Terzi kendi söküğünü dikemez misali,sizlere yardım edebileceğim bir konu olurda hiç cekinmeyin.
Bu arada kan teorisine gir benimki kız

en özendiğim insan tipi depresyona girince yemeden kesilen ben atın ölümü arpadan olsun zaten canım sıkkın vur yiyeceğin dibine diyorum
Kızlar makarna yiyor musunuz? Benim o kadar cok canım istedi ki... sanırım dayanamıcam yicem.
yaa benim de kaç gündür canım istiyo bi elim değip yapamadım hatta bol mayonezli salatasını istiyorum

Kızlar yaa kendimi hamile gibi hissedemiyorum hiç biran önce büyüsün karnım çıksın cinsiyet öğreneyim istiyorum ilkde de böyleydim gerçi ilk zamanlar karnım büyüsün diyodum büyüdü doğsun hemen diyodum kime benziyo nasıl çok merak ediyodum doğuncada hamilelik çok özleniyo ama bebeğin kokusuda cennet kokusu allah hiç bir kadını mahrum bırakmasın velhasıl kelam bu aralar biraz dumanlıyım ne hissediyorum ne istiyorum bilmiyorum bi dertlenip duruyorum

Mayonez hamilelikte yasak diye biliyorum ben içinde çiğ yumurta olduğundan dolayı.

:)) bakalım tutacak mı? hamilelik hayattaki hicbir seye benzemiyor sanırım

yapma bunu hayattaki en büyük zevkim en son aldığım doğal falan diyodu satan adam 9 ay hayatta duramam yemeden
Malesef canım. Doğalı yapayı farketmiyor içinde çiğ yumurta var diye biliyorum ama doktoruna sor bi istersen mayonez yerine başka bi sosa geç olmazsa ranch falan olmaz mı

Kızlar acayip peynir yemek istiyorum ve et..Öyle böyle değil ama..Mutfağa girip çıkıp beyaz peynir atıyorum ağzıma Kızım da etten tiksinmistim,şimdi 3 öğün olsa yicem.Ne olacak bu halim

Fena gazım var,tuvalete sıkışınca kasıklarıma ağrı giriyor.Söylemesi ayıp sarı,kokusuz akıntım da var.Mide bulantısı, kusma hiç yok..Hâl böyleyken 2kilo vermişim çok mutluyum He bide uyku..Eşim uyuyan gebe koydu adımı

Ben de etten tiksindim. Bulantım da geceleri oluyor hafif. Ye ne guzel işte et peynir ne kadar saglıklı. 2 kilo da vermişsin ooohhh super uyuyan guzel gebe

Peynir cok saglikli ye bol bol
Ah hic sorma o gaz olayini.. bende ayni durumdayim
Akintilar cok normal doktorum bana daha da artacak dedi
Sanirim bu haftalarinda belirtileri bunlar uyku bel agrisi kasik agrisi akinti .. hepsi bende de oluyor

Kuzuuu mayonez olmazz bol diysn bi de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…