Aramizda 1 gun var21 şubat canım yarın 6+6 olacak
Kızlar beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün,cinsiyet tamamen erkekten gelen spermin (x/y kromozomu) yumurtayı döllenmesi ile ilgili...
Kadının bile hiçbir vasfi yokken cinsiyet belirlemede kadının kanı nasıl etkili olsun
En yeni seninki, 2018 de yenilenmiş kanın yani kız
inşallah canım dün girdim herşey iyidi bugün belim kaşık ara ara anlamadim korktum vallah içimi rahatlatdin
Heh ben de onu diyorumaa biz 2019 dayızevet erkek
Valla karnımı değil yüzümü gören hamile olduğumu anlıyor. Benim gibi enerjik bi insan 2 hafta da çöktüAnladım kuzum da sen de gobek mobek deme bosver bebek de gec işte caktirma bi şey olmaz
bu bilgiyi içimizde bilmeyen yoktur elbet ama işin eglencesindeyiz. Gerilimli günler atlattık... agrılı, kanamalı... bazı arkadaslar bebeklerini kaybetti vs derken kafa dagıtmaya calısıyoruz bu arada kadının vasfı var cünkü en iyi spermi içine almak yumurtanın görevi. Yumurta seçiyor yani hangi spermin girecegini aslında... aynı anda bir cok sperm calıyor cünkü kapısını
Ya şurda iki dk eğlenmemize niye izin vermiyorsun
en özendiğim insan tipi depresyona girince yemeden kesilenbenim dr un eli hafif diyorlardı helal olsun öyleydi hiç bir şey anlamadım kuzenim inledi ama.
işte o lohusa depresyonu beni yemeden içmeden kesti normaldede üzülünce yemem bakalım korkularım tavan ama sağlık olsun diyorum hep konuşuyorum kendimle bakalım.
yaa benim de kaç gündür canım istiyo bi elim değip yapamadım hatta bol mayonezli salatasını istiyorumKızlar makarna yiyor musunuz? Benim o kadar cok canım istedi ki... sanırım dayanamıcam yicem.
ınsallah cnmAyni durumdayim kuzum icini ferah tut bebeklerimiz bizimle Allahn izniyle
buyudukce baski yapiyorlar bize ❤
Mayonez hamilelikte yasak diye biliyorum ben içinde çiğ yumurta olduğundan dolayı.en özendiğim insan tipi depresyona girince yemeden kesilenben atın ölümü arpadan olsun zaten canım sıkkın vur yiyeceğin dibine diyorum
yaa benim de kaç gündür canım istiyo bi elim değip yapamadım hatta bol mayonezli salatasını istiyorum
yapma bunuMayonez hamilelikte yasak diye biliyorum ben içinde çiğ yumurta olduğundan dolayı.
:)) bakalım tutacak mı?benimkisi meslek deformasyonu galiba bilimsel açıklama yapmadan duramiyorum
Ben ebeyim kızlar,ama iş kendi gebeligim olunca elim ayagima dolanıyor panik oluyorum.
Terzi kendi söküğünü dikemez misali,sizlere yardım edebileceğim bir konu olurda hiç cekinmeyin.
Bu arada kan teorisine gir benimki kız
Aman aman evet mayonez ketcap yasak diye biliyorum ben de.Mayonez hamilelikte yasak diye biliyorum ben içinde çiğ yumurta olduğundan dolayı.
Evet aman aman ketcap mayonez yasak diye biliyorum ben deyapma bunuhayattaki en büyük zevkim en son aldığım doğal falan diyodu satan adam 9 ay hayatta duramam yemeden
Canım bugün nasılsın?Kızımda cinsiyeti 16. Haftada öğrendim. Ben yine titriyorum enfeksiyon var demekki hala canım sıkılıyor bu duruma
Malesef canım. Doğalı yapayı farketmiyor içinde çiğ yumurta var diye biliyorum ama doktoruna sor bi istersenyapma bunuhayattaki en büyük zevkim en son aldığım doğal falan diyodu satan adam 9 ay hayatta duramam yemeden
Ben de etten tiksindim. Bulantım da geceleri oluyor hafif. Ye ne guzel işte et peynir ne kadar saglıklı. 2 kilo da vermişsin ooohhh superKızlar acayip peynir yemek istiyorum ve et..Öyle böyle değil ama..Mutfağa girip çıkıp beyaz peynir atıyorum ağzımaKızım da etten tiksinmistim,şimdi 3 öğün olsa yicem.Ne olacak bu halim
Fena gazım var,tuvalete sıkışınca kasıklarıma ağrı giriyor.Söylemesi ayıp sarı,kokusuz akıntım da var.Mide bulantısı, kusma hiç yok..Hâl böyleyken 2kilo vermişim çok mutluyumHe bide uyku..Eşim uyuyan gebe koydu adımı
Kızlar acayip peynir yemek istiyorum ve et..Öyle böyle değil ama..Mutfağa girip çıkıp beyaz peynir atıyorum ağzımaKızım da etten tiksinmistim,şimdi 3 öğün olsa yicem.Ne olacak bu halim
Fena gazım var,tuvalete sıkışınca kasıklarıma ağrı giriyor.Söylemesi ayıp sarı,kokusuz akıntım da var.Mide bulantısı, kusma hiç yok..Hâl böyleyken 2kilo vermişim çok mutluyumHe bide uyku..Eşim uyuyan gebe koydu adımı
Kuzuuu mayonez olmazz bol diysn bi de :))en özendiğim insan tipi depresyona girince yemeden kesilenben atın ölümü arpadan olsun zaten canım sıkkın vur yiyeceğin dibine diyorum
yaa benim de kaç gündür canım istiyo bi elim değip yapamadım hatta bol mayonezli salatasını istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?