2019 Kasim anneleri buraya:)

Onu bunu bilmem de, sen cok içten doğal ve alem bir kadınsın

Merhaba bayanlar ben yeni katildim araniza kasim nnesi olacagim galiba 3. Bebegimi bekliyorum ben normalde cocugum tedavisiz olmazdi onun icin 18 yilluk evlilikte hic korunmadim ve 3. Su kendi kendine geldi 11 .haftadayim ve 1 haftadir ogrendim ... sevinirim sandim depresyona girdim ama kalp atisi ni duyunca bagrima basasim geldi...annelik boyle bir sey...endisem tansiyon hastasiyim ve gebelikte tehlikeli ve obez hamileyim malesef zor bir surec bizi bekliyor ama mucadeleye hazirim....

Bir de balik yagi kullanan varmi zeka gelisimi acisindan cevrmdn ck soyleyen oldu ama dr.a sormadan almakta istemedim
canım benim eski doktorum kesinlikle kullanma demişti balık hiç kapsüle girer mi tavsiye eden doktorlara bakma reklam yapıyolar bizim analarımız balık yağımı kullandı sürekli balık mı yedi hangimiz salağız bak doktor oldum falan dedi mantıklı dedim
Kızlar göbeğinizde falan birşey varmış hissi şişkinlik var mı ya sanki hamile değilim kendimi takip etmekten psikolojimi bozuyorum
benim göbekte çok hareketlenme var bazen bebek diye içimden geçiyo ama biliyorum ki gaz çok arttı
Kızlar evde spor yapıyor musunuz Hamile platesti yada yoga hakkında deneyimleriniz neler?
ben ilk çocuğumda plates yapmıştım malzemelerim duruyo bundada yapacağım inşallah canım ilk hamileliğimden önce normal platese gidiyodum salona

kızlar işyerine söyleyen varmı ?
ben henüz söylemedim cesaret edemiyorum ne alakaysa :)
bende diyemedim narin görünmek istemiyorum yakınım kızlara dedim sadece 2 tanede erkek biliyo sağolsunlar çok iyi davranıyorlar ama ben üzülüyorum böyle olunca kendimi eksik hissediyorum hamileyim diye işleri bırakıp kenara çekilmek istemiyorum ki millet öğrense çalıştırmaz
Ben söyledim hoş karsilamadilar sonra kiyamadilar. Calismaya devam ediyordum. Düşük riskim olunca birkac gün dinlenmem gerekti. O zaman kiydilar işte çıkardılar..
bak yaa vicdansızlar

çok şaşırdım şuan avukatsın bide özel sektör sandım

6
Benimki 1992 eşimin 89 canim
canım aynı yıllarımız eşimizde kendimizde benim ayım kasım olduğu için kana göre erkek çıkıyo bi yanım erkek istiyo oğluma arkadaş olsun cinsiyetleri aynı olsun diye bi yanım cici bi kız diye ölüyo nasip diyelim hayırlısı olsun ama her kızın bi kız kardeşi olmalı diyorum kızım olursa bi kız kardeşi olmadığı için üzülürüm

Malesef canım. Doğalı yapayı farketmiyor içinde çiğ yumurta var diye biliyorum ama doktoruna sor bi istersen mayonez yerine başka bi sosa geç olmazsa ranch falan olmaz mı
ranch ede bayılırım aslında ondada vardır bence çiğ yumurta mayonez gibi oda bide başlarda canım deli gibi az pişmiş yumurta istiyodu sabahları az haşlıyodum sarısına ekmek banıyodum bıraktım öğrenince mayonezede bulacaz bi çare bakma çok severim dedim ama 2 3 aydır yemiyorum

ooh ne güzel canım peynir et daha ne istiyosun bende hep tuzlu ekşi yiyorum tatlı yiyemiyorum hafiften midem bulanmaya başlıyo sanki bu haftadan sonra başlar mı yaa korkmaya başladım

Onu bunu bilmem de, sen cok içten doğal ve alem bir kadınsın ❤
Allah razı olsun canımm
yaa ne güzel haber canım hiç sıkma canını olumlu düşün bu sayede doğumdan sonra bol bol emzirir fazla kilonuda verirsin

Bende işyerinde uyukluyorum kızlar şuan mesela önceden hayatta uyumazdım gece şimdi bayılıyorum resmen forumda bi ben varım yinee akıntımda başta aşırı vardı 1 haftadır çok azaldı şükür gıcık oluyorum akıntıya

Mayonez yerine yoğurt ye al sana mis gibi alternatif. Sarımsaklı yoğurtlu makarna off canım çekti valla

Aynn ole ck doru solemis vala herseyi kapsul olarak almaya alismis milletimiz hemen aa balik yagi nasi kullanmazsin diye tepkiler alinca soraym sizlrede dedm cnm

Bende sabah 10 da gidiyorum sonunda kızlar aldım bugün gündüz randevu
Kuzummmm güzel haberlerini bekliyorummm

Bende kızıma arkadaş bir can kız kardeş istiyorum bi yandan oğlum da olsa fena olmaz diyorum. Ama sağlıklı gelsin de artık ne gelirse gelsin 3.hiç düşünmüyorum tabi Allah verirs baş üstüne de. Kızımın nasibi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…